19

Реалност

преди 5 месеца

Ужас евроджендъри . Те не знаят какво искат .

18

Анонимен

преди 5 месеца

Само психолог може да обясни как един уж нормален човек иска чужда идентичност. Защо когато това се отнася за полове желанието за чужда идентичност не е проблем. А когато не става въпрос за полове ти слагат диагноза психическо разстройство. Двоен стандарт!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Решили да се правят на господ, смяна на поллвете, да, ама не. Всеки ще си понесе последствията. Осакатяването на заблуден човек, е грях за пари. Мислят си и се самозалъгват, че с хормони и операции са постигнали и могат да заместят бог/природата. Е, не са, явно ще съжаляват и осакатените и онези, които им причиняват това. Били хакнали хората, хакнали ама друг път, човек не е бог и никога няма да бъде.:))

16

Преместих го

преди 5 месеца

Два пъти, но по интензивно!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Едва ли иска толкова да е мъж, ако преди 5 месеца някой я е оплодил Това е болест. Има изключително редки заболявания, при които има мисалокация на пола - когато вторичните полови белези са недоразвити - топките не са слезли в таза, или не са се отворили други неща, но не разбирам това със смяната на пола щото така ни е скимнало.

14

Гинеколог

преди 5 месеца

Какъв ли изррррод ще се роди ? Сигурно ще прилича на Про100 Киро.

13

До 15

преди 5 месеца

Това не е мъж, а жена. Болни непеошници като теб трябва да ги евтаназират.

12

Анонимен

преди 5 месеца

в името на рекорда...

11

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

До това води палестинизмът . Предполагам,че враговете на Държавата ИЗРАЕЛ- ония фенове на Истамбулската конвенция от "Шалом" в София са се на.ъзили точно до Земеделското министерство и бълват огньове през сефардските си късометражни мозъци испански. Кой ще е кръстникът в тази история? ХерДоган или Доган без да е Хер? Сериозно! Това нещо,което не е ни човек,ни мъж ,ни жена трябва да бъде убито с камъни. До това доведе ислямската окупация на Европа! До тотална перверзия! Апокалипсис нау!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Да го пратят на Путин за терапия. Бързо ще му дойде акъла...

9

леле

преди 5 месеца

Как въобще е възможно да сме толкова зле!?!? Тези хора трябва да се лекуват, а ние ги поощряваме и им разрешаваме паради да си правят!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Съвсем са обърках

7

Офффт!

преди 5 месеца

И пффффуууу!

6

ОвУлация се пише

преди 5 месеца

Нелче, не овОлация. Ти до кой клас си учила?

5

УНИЖАВАМ русофили

преди 5 месеца

Когато мощната армия на САЩ вече подчинявала Нацистка Германия, в страна се настанила бедност и глад. Хитлер бил принуден да храни немските си овчарки с мр1сно съветско месо. Освен, че миришели на развалено и спаружено, месото им отделяло и токсини. Оттогава насам, всички собственици на немски овчарки знаем, да не даваме на кучетата си русофилски н1щожества.

4

УНИЖАВАМ русофили

преди 5 месеца

На бедняшката русофилска и3мет любимата им песен е "Знаме, обсипано със звезди", а любим сериал "Приятели". Американски подл1ги!!! : )))

3

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам защо дават официални имена на психичноболни, вместо диагноза. Че даже им разрешават и да се женят. Психо семейства с протекции и права от закона. Това е някаква извратения на много високо ниво! Нищо добро не ни чака, а децата ни още по-малко.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Плътта е покварена. Денят на Страшния съд е близо.

1

Шериат за ЕС

преди 5 месеца

Дано арабите и африканците час по-скоро да завладеят Европа и да сложат край на тази лудост!