47

Анонимен

преди 8 месеца

Сътворителката на баджанаци!

46

Психиатър

преди 8 месеца

Струва ми се, че неясното бащинство й се е отразило доста сериозно на мисловната дейност.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Тая това ли работи - острие? Не знваех, че има и такава длъжност. Щото иначе като каква се обажда постоянно? На тая кой и гледа детето, тя от раздаване на акъли време няма за него.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Миро добър баща ли е на Кировото?

43

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Христо Христов Пандишпанчо, хаиде да ходим на паметника на червената армия да правим секс и да дразним русофилите там.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Я колко глупав бил тоя народ, че ни се довери! Ама наистина си заслужаваше да го наведем пред Дедо Боко, мое ли да са такива гламари, нищо по-добро не заслужават!

41

Веско SEX

преди 8 месеца

До ЕдинБратле аре да ми седнеш на пряпореца.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Тая съвсем отърва коня!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Ама много изтъпени остриетата на ПП...

38

Божил Божилов

преди 8 месеца

Нищо не разбирам от политически игри.Първо ДБ/Долу България/,заедно с Кирчо,Кокорчо и още бойци на сегашната тайфичка,импулсирани от Президентчето Радев,цяло лято ни будалкаха и разхождаха по жълтите павета с една цел да покажем и докажем на народа,че Бойко и Пеевски са големи маскари. Повярвайте гласувахме и разбрахме,че Бойко и Пеевски са велики управление и честни политици.Ашколсун ефенди!!.

37

Христо Христов

преди 8 месеца

Радини вълнения...

36

до 46

преди 8 месеца

До Българино виновен си,щом не са накарали народа да работи,не са го накарали да плаща сметки и данъци,не са му спрели краденето от какво да е недоволен народа,шапка на тояга си живее,всичко му пада от небето и всеки ден трупа милиарди,какви протести очакваш не разбирам,българина е много ***,но си знае интереса и затова сегашното положение го устройва,даже му е идеално

35

564789

преди 8 месеца

Вече ме е гнус да ги гледам и слушам тези т. нар. "политици". Как пък не се появи един читав?

34

дааа

преди 8 месеца

оправдания и после се държат като изкъпани... ОСТАВКА на некомпетентното и корумпирано правителство!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Кво се обяснява това едоразомение ясни са всички от ПП сложиха Пеевски на власт.

32

?!?

преди 8 месеца

Всички си имат оправдания, но достойнство си нямат нашите всички политици.

31

Анонимен

преди 8 месеца

до 43 АААА, на кака Деси няма да й простя. Влиза веднага в джакузито ми само по парфюм, както Славена Точева пак от ГРОБ, Искрето Михайлова от Възраждане и онази кукличка Павела Митова от на Дългия партията.

30

Лорер

преди 8 месеца

Лена, нещо за далаверата на Лорер с къщата на Чаталджа нещо ще кажеш ли? Или вие сте от добрите, мижете да крадете и надписвате без контрол от никого!

29

Един

преди 8 месеца

Деса и Лена - едно и също лице на деградиралата българска жена, която си пробива път нагоре с... вълната си.

28

Българино виновен си

преди 8 месеца

...че си в това положение ! Какви метнаха уж новите , две години протести , блокиране на държавата викане , крякане "Никога повече ГЕРБ ", "Ще чегъртаме ГЕРБ, "Сбогом Борисов" и след всичко това ..."ами има тежък компромис" ,"Сглобката с ГЕРБ е неизбежна". И сега НЕКОАЛИЦИИ , СГЛОБКИ ! Записа на Радостин Василев трябваше да ви шокира, да ви вдигне НО НЕЕЕ ВИЕ ТЪРПИТЕ !Всичко в записа стана и явно на никой не му пука. Честито ви управление ППДБ ГЕРБ под зоркото око на ДПС и съдействието на американското посолство! Кирчо и компания няма да си ходят остават за 5- 10 години в политиката