60

Истински Седесар

преди 4 месеца

Пенсиите и заплатите на българите били малки, така ли? Толкова много направиха г-н Атанасов и г-н Борисов за България, а избирателят само хленчи за още!

59

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 67 Ми той човека си го е казал - няма бизнес, не е IT, не е политик, не е и престъпник. Остава единствено да е на държавна работа. Някой назначен "шеф" по всякакви безмислени службички, дето взема едни 7-8к лева заплата и си пише по 40 50к бонуси на няколко месеца. Що да не си купи кола за 180к лева.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Братлета - скъсах си *** от учене и бачкане, като основно беше в чужбина и само ще ви кажа, че дори и с 10000 лева доход, повечето от скъпите коли на пътя са недостъпни, совен ако не си от тея откачалници, дето ще живее в двустаен в Перник и ще пътува всеки ден с S класа на газ до София, че да го "видят", как яде баничка.

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 66 - По-скоро, като имаш възможността и връзките, да си ... абе да оставиш един плик някъде и друг да го вземе.

56

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 65 Продаде нивите на баба си? Или някой друг наследствен имот?

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 65 - Ами обясни сега, какво е това, дето го бачкаш, за да може и младите и те да бачкат и да си купуват колички за по 180 бона? Или викаш, не ти пука, че събратята ти българи страдат и са натирени в калта ... ти си се оправил - докажи, че си добър човек!

54

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 57 Еми така се вдига левъла, като не признаваш ни НАП, ни КАТ.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Аз сега моята сметка ли да гледам или да слушам русофилите как съм обеднял? Аз съм един от тези с новите БМВ-та, Х5 40i чисто нова от Ауто Бавария. Не съм политик, не съм бизнесмен, не съм престъпник, даже и ИТ не съм. Бачкам си кротко и не се обяснявам за жълти стотинки по коментарите. Стегнете се.

52

Анонимен

преди 4 месеца

"Докато в Германия автомобилните продажби са се сринали с 23 на сто през последния месец на 2023 г." - На фона на това пишат, как Телса станала ди бест в продажбите, пропускайки важен факт - Тесла Модел Y, имаше почти 4 години ан предпоръчки, забавяния , ковиди и прочие. РЕално, четерите години се струпаха в един месец, а немците обедняха. А да не казвам и що за мизерия е 4 цилиндъра АМГ .. ама въряло, ама ако беше 8 или 10 ... охохооо.

51

дааа

преди 4 месеца

Защо не напишете колко процента от населението рови по кофите ? България - латиноамериканска провинция на фаш. Шепа много богати и едно бедно, мързеливо и търпящо население, НЕ народ.

50

Анонимен

преди 4 месеца

"На където и да погледнеш се вижда, че народът се позамогна през последните 2 години и то доста. Говоря у за обикновените хора. Н" - Същите "опорки" (неоснователни аргументи, които се повтарят до безкрай) ги слушахме и 2013-а. После 2017-а. После 2020-а. Сега ги слушаме и за "ПП", котио реално нямат никога не са управлявали сами, преди последните избори ... Всеки "подобрил положнието" и през 3 години се тресем т протести.

49

Анонимен

преди 4 месеца

"Нормално е бизнесмени с нисък коефициент на интелигентност да си купуват нови скъпи автомобили. Защо да си влагат немъчените пари в модерни високи технологии за производство, във висока производителност на труда и тем подобни неща?" - Стига умува, че не ти е силата, очевидно. Защо изобщо ще работиш и ще въртиш толкова много пари и хора, ако не можеш а си купиш една скъпа кола? Познавам вечно инвестиращите ... болестно състояние е. Има 14 млн. евро, не смее да си купи пица, че била "скъпа".

48

Анонимен

преди 4 месеца

До с кражба към прогресИскат да кажат, че България цъфти и процъфтява, а санкциите с нищо не са ни увредили, който се чувства беден си е виновен сам и куп други манипулации, но както и да се сметне, тези коли са на един малък процент от българите, при това марката не говори задължително за скъпо возило, защото сред изброените коли могат да се намерят и по-народни.

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Да - Само ще ти кажа, че "Средната класа", са далеч по-забатачени пред НАП, отколкто тези хора.

46

Що пък не

преди 4 месеца

Необуздана корупция на власт с яка външна подкрепа, денонощна пералня на пари, бесен трафик на дрога и мигранти. Чувстват се тежки тузари и се перчат със скъпите тенекета по улиците. Уж сме в Аврупата, ама манталитетът им е от третия свят.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До Ами - 95% от новините нямат никаква обществена стойност ...

44

Анонимен

преди 4 месеца

Чиста манипулация. Това не е представителна извадка. В Киев новите коли са значително повече, там е обяснимо с корупцията, но това, че имат доста повече хубави коли, не означава, че живота за украинците и много хубав. Друг е въпросът, че излезе ли се из Белград, колите могат да бъдат представителна извадка. Защото се вижда (очевиден е) общият клас коли, които са употребяват и са значително, меко казано "значително" по-добре от трошките, които караме.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 47 - Защото не за това е статията... duuuh!

42

Еми

преди 4 месеца

Тойота нещо не я виждам,следват пътя на нокиа

41

Ами

преди 4 месеца

Имат пари - угаждат си! К'во толкова!?? Но като новина - няма никаква обществена стойност! По-скоро ако бяха написали - "ако искате да сте като тях - правете това, или онова..." нещо такова, та поне тези, които засега не могат да си позволят такъв лукс, да насочат усилията си в правилна посока!