12

Анонимен

преди 4 месеца

Този колко плаща, че всеки път като изреве от дивана, като магаре в долчина, да го препечатвате? Той и пРезидента били гарант за демокрация? Да се смееш ли, да плачеш ли.

11

абе

преди 4 месеца

тоя до кога ше напомня за себе си ???

10

Хаха

преди 4 месеца

Само в опустошената от опростачване територия като българската, това чудовищно деграде, това плашило с тежки психически отклонения, това човешко недоразумение, което водеше дълги години предаване въпреки че не може дори да говори, този долнопробен кръчмарски чалгаджия Славчо профана може да е политическа фигура, а не в клиника за душевно неуравновесени.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът е че ти си точно същият като тях. Кукувците даже имахте партия - новото време с абсолютно същият произход - ндсв. Пеевски кунева и подобни бяха в ндсв тогава. Камен Воденичаров даже в уики е записан като бисекс. За сегашната ти ситуация какво да говорим, КАК се озова бившият директор на Отворено общество - Гроздан Караджов в "партията" ти ? Томислав Дончев дъщо бивш директор на отворено общество, Антоанета Цонева пък на БХК. Къде е разликата?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Пак от фейсбука ли вдига ривулюции?! Ясно.

7

Германец

преди 4 месеца

Скри се ве чалгар

6

Нане

преди 4 месеца

Прав е на 100 процента мъ оФсите още не мож го осъзнаят... ===)))

5

Hshwhhw

преди 4 месеца

Този да вземе да отвори речника и да прочете какво е диктатура, че май себе си визира

4

Анонимен

преди 4 месеца

стига бе Слави, не ставаш за народен водач и да направиш нещо свястно

3

its show time

преди 4 месеца

Славун да си гледа там шоуто, чалгата, балета и простотия..та видяхме го що за политик е жалко че излъга чалгарите да гласуват за него голем *** хората го избрали за първа политическа сила той стои по анцунг в къщи.

2

ЧАЛГАРИ ИЗВИНЕТЕ СЕ!

преди 4 месеца

Грозно и гнусно- чалгар!

1

Д

преди 4 месеца

До кога ще ни облъчване с глупостите на тоя полу умрял селянин?