278

Анонимен

преди 4 месеца

ами кокича да оди да бие рашисти с ду ***...по раз прано от тва нема да стане:))))

277

123

преди 4 месеца

Добре, Василев! Тука ми хареса. Право куме в очи. Браво!

276

Анонимен

преди 4 месеца

Кака Ася И Тони парфюма. Нейната любов...

275

Анонимен

преди 4 месеца

И България трябва да действа бързо....Всички украински екскурзианти в България да бъдат екстрадирани до фронтовата линия и лично тагарев да ги изпрати до там в знак на солидарност към украйна....слава украине.

274

БЪЛГАРИН

преди 4 месеца

пари за гей парад ще има...споко мазен кокорчо

273

ЪхЪ

преди 4 месеца

Ами действай бе Асенчо, хайде мятай пушката на рамо и в Украйна. Вземи с тебе Простото и Академика и заминавайте.

272

Питам

преди 4 месеца

Като не го харесвате Асен, защо ви е министър. - Тъ пи ко - пелета багеристи.

271

Деди

преди 4 месеца

Кой си ти бе, Асене та ЕС да те "чуе"? Никой си, я си гледай парцаливите БГ-финанси, че ако ги "изтървеш", ще разбереш "кон боб яде ли"! Тези евро-гейски нищо не значещи фраз "силно подкрепя" и "колкото е необходимо" забрави, приложи ги към "твоя бюджет", а не с "гейска пита" помен да правиш!

270

Време е

преди 4 месеца

Василев бързо на фронта доброволец .

269

Гошо

преди 4 месеца

Асене, отново лъжеш. Първо шепа л..умпени начело с еврейна Паси ни вкара в НАТО. Второ шепа нещастници без да ни питат ни напъхаха в ЕС. Сега великите депутати начело с една уважавана партийка от посолството и спонсорирана от него ни вмъква във войната. Не Асене българското общество не подкрепя фашистите в Украйна и е против войната която се води в Донбас.

268

Голямо експерти

преди 4 месеца

Се извъдиха ТИЯ евреи и различните за Промяна на Българска нация от правителството на депесе.

267

украйна е едно прокс

преди 4 месеца

Всичкото това международен измамник и авантюрист , дето ни го натресоха " партньорите " у властта гали нежните ушички на Урсула с милитаристични слова , за да храносмила на спокойствие властта .

266

Milka

преди 4 месеца

До Ром'сШейховете ще си знаят, че и тях може да прескрипят за нарушаване на международното право. А парите да си ги държат в Манголски тугрици или комунистически юани, ако искат. На Си вече му текат лигите да им ги усвои.

265

Анонимен

преди 4 месеца

Божкеее! Кокорчо България оправи, че тръгна да оправя и Украйна!

264

Наблюдател

преди 4 месеца

Един *** се оказа по-мъж от всички щатни таракани из форума, продали се за жълти копейки!

263

Нищо ново

преди 4 месеца

До 264. Кске. Кокорчо призовава бързо да се откраднат руските активи... И този ни е финансов министър.. . . . . . . Позаинтересувай се малко повече и ще установиш, че няма нищо ново при Василев! Излъга, не измами съдружника си (чужденец) и какво можеш да очакваш от такъв индивид? Сега бизнеса му е вече крупен - цял народ (от глупци неразбрани - по един български писател, който вече не се учи).

262

Ром'с

преди 4 месеца

Асенчо чадо българско ,Ако се намери(вземе) решение за руските активи (по-голямата част са в Белгия),то какво ще кажат -помислят шейховете от Арабия които и техните пари са намират в Европа,а да не говорим за авоарите на Китай,Бразилия,Индия...в ЕС ,Ти какво предлагаш бре човече,разбираш ли поне сам?Тези страни ще почнат да се изтеглят парите инвестирани в Европа,че не са на сигорно място! И какво Я очаква Европа?!Е,не става тъй,защитавайки американските интереси в ущерб на ЕС и Родината си ..

261

Коментар

преди 4 месеца

Я сети се Кокорчо, че нема време, а още колко има да се крадне. Падне ли Украйна, край на жътвата. Притеснил се е човека, че може и да не прави бюджета за 2025г.

260

Кске

преди 4 месеца

Кокорчо призовава бързо да се откраднат руските активи... И този ни е финансов министър...

259

Трайте бе !

преди 4 месеца

Сменихте московските комисари с еврокомисари. Ще изпълнявате! Нема лабаво !!!