257

Труман

преди 4 месеца

Нали разбирате, че нито една рускоподобна няма да бъде оставена неутилизирана? ;-) Да, вие всички, до последното мypзи ще бъдете утилизирани. Няма да има нито един (буквално), който да разказва след това. Ако имате роднини, които обичате, сега е момента да им го кажете. ;-)

256

Аз

преди 4 месеца

Оправиха цялата държава и се заеха с историята. Ноооооооо все пак ние си ги избрахме

255

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 239-Акакво стана з трите дни

254

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен-СЪБАРЯЙ

253

Алън Грант

преди 4 месеца

Пет неграмотни копейки на кръст.

252

Съвет

преди 4 месеца

Оставете Альоша на мира. Изчакайте капитулацията на Путин и тогава. Махнете само Шпагена и го обезъражете. Кръстете го Володимир и готово. Евтино и ефективно.

251

Анонимен

преди 4 месеца

Събраните от Вигенин и Свиленски "протестиращи" не изразяват мнението на пловдивчани.Гражданите на Пловдив предпочитат да виждат на върха Левски, а другарите могат да се кланят на чуждия войник на друго място.

250

Анонимен

преди 4 месеца

Този войник е украинец, как ще му рушите паметника?! От Трети украински фронт е! Войниците там са 80% украинци! А в този фронт воюват и три български армии, начело с царския генерал Владимир Стойчев, рамо до рамо с украинци и руснаци и даваме доста жертви по пътя до Унгария!

249

Каква е била ролята

преди 4 месеца

на Альоша в историята?От какво ни е освободил?Той е бил демонстрация на верноподаническите чувства на новата власт,дошла след проведения благодарение на Альоша деветосептемврийкси преврат през 1944г. Новите властници,които са били общо взето полуграмотни и неподготвени,са искали да се бетонират на завзетите позиции:"да,не можем,да не знаем,но сме верни на СССР и с нашето управление под неговото ръководство ще изпълняваме неговите стратегически задачи".У нас фашизъм не е имало и Альоша е почивал.

248

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Джамията, като всяка религиозна постройка е нужна на определена група хора за да изповядват религиозните си вярвания. Каква вяра символизира альошата? Вярата на масовите убийци от ДС, КГБ и БКП, убили без съд и присъда и в лагери хиляди българи, заробили България за половин век в полза на руско/съветско-имперски интереси. Заради тези окупатори българите станаха с робска психика, сънародниците ни в македонския край бяха посърбени и съдбата на милиони българи беше унищожена...

247

Анонимен

преди 4 месеца

Помислете си само зашо на територията на островна Великобритания е трудно да се намери някаква стара забележителност. Имат си някакъв стоун хейдж и толкова. Зашо нищо няма останало? Ами зашото самият народ е настроен на унищожителна, ч не на съзидателна вълна. Точно този подход се разпространява по света. Кой създаде Ислямска държава, по-точно нейните военни? Кой ограби и ащо богата Сирия? Защо в Британския музей нама НИЩО нританско, т,е, местно за англите?

246

IQ 3.14

преди 4 месеца

докато альоша е по голем от батенберг, не ми говорете за независимост.

245

Анонимен

преди 4 месеца

Ако България беше истински свободна и независима държава до сега всички МОЧИ, Альоши и подобни простотии щяха да се направени на сол !!!

244

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не бутнете всички джамии, та те са построени от онези които са завзели, поробили и излзвали българските земи и население. Хайде, като сте толкова големи патриоти всичките фашисти. Бутайте наред. Оставете само паметника на Тагарев и нещо друго американско.

243

Анонимен

преди 4 месеца

Някой тук пита дали България е незвисима държава? НЕ, НЕ е. Защото се управлява от мекерета. Управлява се от подствени персони и изпит мозък, държани на юлар и със звънче на шията.

242

Анонимен

преди 4 месеца

Това че англо-саксите не ценят или нямат умения да ценят хората си и не им издигат паметнци, а само склипури на кралица или ***, ги ядосва,че други народи имат качествата да ценят йхората си и да се старят да запазят паметта за действията им. Саоата религия протестантизъм е разко против всички изкуства, което силно е навредило на държавите, приели протестантизма за свой начин на мислене. Направете справка и вижте колко мизерно е нивото на всички изкуства там, с минимални изключения.

241

о

преди 4 месеца

Пловдивчани не са като софиянци. Те са будни хора, мразят несправедливостта и си обичат градът и всичко в него. Тук удариха фашистите от ПП-ДБ на камък.

240

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро е имало видио връзка сн зеленски, Киро Пеевски Борисов ,и той ги е накарал да гътнат и тоя паметник

239

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не става от тая измислена държава...

238

Анонимен

преди 4 месеца

В нашия град си имаме много голяма джамия , никога не е било проблем да я има, обнопвена е и е културна ценност, както и действаща джамия. Всички постройки, свързани с духа, са нескучайни и са значими. Опитът да се затрие паметта е опит да се затрие народа и да се принизи до скот.