276

Анонимен

преди 4 месеца

ама те не я ли спечелиха вече? LMAO фон дер Лайнарен ...

275

Анонимен

преди 4 месеца

Западни кораби не могат да минават през Червено море, какво ще направи тази вми рисана скумрия ?

274

Анонимен

преди 4 месеца

"Русия се провали и в икономическо отношение. Санкциите изолираха нейната икономика от съвременните технологии и иновации" -- тази прислужница е никой и говори смехории, какви технологии бълнува. Светът се раздели на две капиталистически системи, и двете разполагат с всякакви технологии. Пред брикс възможностите са неограничени, докато пред г7 и прислуга светът се смали наполовина.

273

Шопендар

преди 4 месеца

Урсулата е говорител на кръвожадния запад,който няма да спре войната,докато не се насити на слявянска кръв.

272

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече се съпротивлява украйна, толкова повече територии ще загуби, преговори може да няма изобщо. Но Русия си има блок и там се търгува и без долари, а тя самата може да си бъде самодостатъчна. Тези факти тази мир излива скумрийка не може да ги осъзнае, трябвали й пари, ха-ха, хи-хи -- събувай гащите немска к ур во !

271

Анонимен

преди 4 месеца

Санкциите изолираха нейната икономика от съвременните технологии и иновации", каза тя.- сериозно ли бе коза? при комшия Китай?

270

Христо Христов

преди 4 месеца

До 287 "Ние ги финансираме с последните си стотинки, " - и правилно, след като гласувате ЕС да ви управлява. Малко ви е даже. Още много трябва да бъдете мачкани, докато мърдате!

269

Христо Христов

преди 4 месеца

До 292 "Тази зла баба е един от виновниците за жертвопринушението в Украйна..." - тази баба е избрана от неграмотните европейски про'с'таци като теб. Те са виновните. Факт. ПП. Вкл. 85те% про'с'таци у нас.

268

Заключение

преди 4 месеца

Тази зла баба е един от виновниците за жертвопринушението в Украйна заедно с рижавия премиер на Великобритания и задокеанският изкуфял дядка.

267

Той

преди 4 месеца

Тези всички са на някаква халюционни гъби!Ще се върнат територия през крив макарон, кога и как ще стане всичко това и с какво с какви хора.Те вече не искат да го мобилизират, онези псево националисти се гътнаха, колко още трябва да ум рат.Тези не са добре с главата. Само Орбан и Фицо им казаха правата,че с военни средства няма да се реши този проблем.Трябва и акъл, зелената гнида няма такава и скоро трябва да се смени,за да не се извършват повече мъчения и терор над собствените си хора.

266

Мен

преди 4 месеца

Всички които подкрепяте Украйна, подкрепяте издевателствата и убийствата на българското малцинство там! Вие добре ли сте да подкрепяте този режим?

265

Анонимен

преди 4 месеца

"При извършената проверка двамата мъже започнали да крещят на полицейските служители, да ги обиждат, заплашват и заканват. Неколкократните полицейски предупреждения са пренебрегнати от украинците. Заради поведението им се наложило и задържането им въпреки оказаната яростна съпротива и проявената агресия, предаде БНТ.Мъжете са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство за хулиганство."

264

Анонимен

преди 4 месеца

"Двама украински граждани са заплашвали и обиждали полицаи в заведение в курортния комплекс Слънчев бряг, съобщиха от полицията в Бургас.Около 22:30 ч. в събота в Районното управление в Несебър е получено съобщение за инцидент в ресторант в Слънчев бряг. Двама чужденци се опитали да се сбият с друг 40-годишен клиент на заведението.Установено е, че това са двама украинци, съответно на 40 и 43 години, със статут на бежанци.При извършената проверка двамата мъже започнали да крещят на....

263

Анонимен

преди 4 месеца

Ние ги финансираме с последните си стотинки, а бандюгите си джиткат със скъпите коли из цяла Европа

262

Христо Христов

преди 4 месеца

До 283 "... защото все няма пари. За ненаситните и нагли украинци отиват големи пари" - и още ТРЯБВА да им давате! Само мачкане за европеидните про'с'таци!

261

Христо Христов

преди 4 месеца

До 284 "Бедни сме!" - беден си, щот си про'с'т и гласуваш за ЕС. Малко ти е мачкането! Само мобилизация за фронта да заслужиш "европейска МРЗ". Такива като теб не са нужни на България!

260

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте наливали пари в тая бездънна каца. Бедни сме! То поне да беше за някой що-годе свестен народ, а то за нагли , надменни, бандюги украинци.

259

Анонимен

преди 4 месеца

До Шопендар 278 - - - капачките са за горките нас, защото все няма пари. За ненаситните и нагли украинци отиват големи пари - и все са недоволни

258

Анонимен

преди 4 месеца

Баща ти " некъпан" аз на теб Еййй! Фондерлайн,Мондерлсййн Все ми е тая!! Фашисти сте Белгия,Германия и Холандия!! Източна Европа, Не Ви подкрепя Никак! Сами сте 3 - 4 държави срещу Русия!!!

257

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 269 - Голямото нулиране, предвидено за 2030 година?