59

Анонимен

преди 4 месеца

Радиацията е безпристрастна, центаджийчета

58

Българин

преди 4 месеца

Хаюде Влади Бенд МАРКОВ Е. Тези от мисирките му на мутрата от БНР и БНТ-тата, да си мълчат като пуйки. Ами, аз си празнувам с приятелите и приятелките от тези истинските ми. Политиците и технитег лидери, решения, закони и мисления изобщо, ама изобщо не ме итнтересуват. Просто защото управлявам АКТИВИ ЗА ПОЧТИ 1 МИЛИОН ЕВРА. А тези от БНБ0то им ми обясняваха, че нищо несъм разбира. Честита 2024. ЧАК РАК ЛА ДЕ. ПОСЛЕ И ЧАЙ ШУКАРИЕ. ГАЙДАРИТЕ.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Не свършиха ли рублите? Но явно не са дребните души продължават да предават България. Но и *** в Пловдив ще изчезне както изчезна в София, така че спокойно. Рублите отново ще са отишли напразно.

56

...

преди 4 месеца

За разрушаване на паметника на американските летци да си използват празните глави! Поне ще има някаква полза от тях. И няма да пипате Альоша, продажници !!

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 56 - момче, нямам против един "Альоша" с размерите на споменатия от теб паметник да се ситуира в двора на "почетния консул" на Русия в Пловдив - мисля, че беше Другаря с тройната гуша - Гергов! В крайна мяра - пред него - където и да е това из Пловдив. Ама тоя туч, дето стърчи над града е друго нещо. Апропо, колко и кой руски солдат "загина" освобождавайки Пловдив през 1944? От интерес питам подмазвачи?

54

Анонимен

преди 4 месеца

Споко все някой ултрас ще го мине с флекса :):):)

53

Анонимен

преди 4 месеца

До 54 Никой не ми "прачи" да те стъпча насекомо

52

Анонимен

преди 4 месеца

До 54 Със хле бар ки не се преговаря!!!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Северноамериканските индианци са изчезнали защото са подценили имиграцията.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 52 - никой не ти прачи да чувстваш себе си като хле барка! Не се притеснявай, ако така ти харесва.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Гербавите са равни на комунисти какъвто е и сикаджията от Банкя, така че всичко е ОК. Паметник на окупаторите, който се вижда от 40 км от града, не Васил Левски, не Христо Ботев не Паисий, не цар Борис I, не цар Симеон, а окупатор и има хора който го защитават!!? А бе вие българи ли сте какви сте? Но едно е сигурно нито сте българи, нито патриоти, а най малко пловдивчани!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Хле бар ките са най войнолюбивите насекоми , безстрашни и защитени от свръхзвуковите ядрени ракети на Русия

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен И на Левски и на Алоша трябва да се ремонтират. Ако не дава пара за Левски че требва пари за ВИК нали паметника ще се срути. Щом е кмет трябва да се заеме със сичко а не само некви приоритет. Ако не може оставка и затвор.

46

Пацо

преди 4 месеца

Ако бутат паметници на Левски, Каравелов и Ботев варненските р0м0ве от и3ражданe ще мълчат като бити пееpacu но ако се махат тотемите на комунизма почват да квичaт като прасе когато си му ударил ножа

45

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 39 - да живей ХилядоЛетната Българо СъвеЦка Дружба. Руския Слон и неговия по малък събрат - Българския Слон - хобот за хобот през вековете!

44

Певец, от народните

преди 4 месеца

Специалните ми поздрави за днес са за г-жа ГЛОРИЯ ОТ РУСЕ. Ако ми ги даде парите си и ми изпее вярно първия глас на тази за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ, просто няма как някой от известните й, да ме надпее. Ами, толкова много имам, че ще я направя милионерка като мен. Те, за това са си авторските права. Но пък, за ИМАЛА МАЙКСААТ, тя ще си мълчи и ще ме слуша. ЧЕСТИТА ГЛОРИЬО. Новата 2024.

43

О чистотатата

преди 4 месеца

Как правилно го казва Кмета чистотата това включва и альошата.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 38 - да не забравяме кой спаси 3 Март!

41

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 35 - А за това, че в случая с Альоша-та паметника на Апостола е нещо като будка за билети покрай титаничния Солдат - не съжаляваш ли? За това, че паметника на българския символ е омаловажен и тикнат в нозете на Альоша-та - някакво съжаление гони ли те?

40

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяхте отделили за домове за сираци толкова време и пари, колкото за паметниците, щяхте да зарадвате мнооого деца. Но важно за вас е да се натягате- така сте свикнали да живеете и да се "издигате" - с натягане и об.л.изване на подметки.