95

Анонимен

преди 4 месеца

До 97А България вече няма и млякото ти е внос,с прасета няма и место ти го внасят, както и повечето неща пък ти обяснявай как е в Русия и пиши опорки

94

Какво следва

преди 4 месеца

Защо Украйна не може да спечели война с Русия? Защото нито Украйна, нито САЩ и ЕС могат да си позволят толкова продължителна война, колкото СССР и САЩ водиха в Афганистан. Все пак в Европа не живеят муджахидини. Най-вероятно войната ще приключи когато Тръмп спечели изборите в САЩ. Като им ореже парите на Зеленски и дружинката му тогава ще се сетят да преговарят за мир.

93

Анонимен

преди 4 месеца

До 96 Е да ти редят правителството дето да служи на техните интереси ли наричаш комплекс

92

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 92<До 89А ти си гледай кравите и не ни занимавай с украински простии>Ватников, в рашка има почти 3 пъти повече крави на глава от ор.ките мудаци.В САЩ кравите са около 9млн., в рашка са над 8млн. Та кои са повече кравари?

91

Западняк

преди 4 месеца

До 91. Нещо комплекси ли имаш от каубойте, че все те са ти в куххата съветска кратуна?

90

Демократ

преди 4 месеца

До 94. Глу.пак, никой не бяга от България просто ей така, а защото може да излезе. Това е процес, който върви из целия демократичен свят. А щяха да избягат всички по време на комунизЪма, ако границите бяха отворени. Кап...*** смешен.

89

Анонимен

преди 4 месеца

До 91 И за това младите българи бягат от България нали щото е много добре или тая демокрация се оказа един балон ,а разни бивши *** дето станаха евроатланици не спряха да крадат и да ограбват България

88

Нищо не ни заплашва

преди 4 месеца

До художника: Когато войната в Украйна завърши, за нас е най-добре ЕС да се откаже от санкциите срещу Русия и всичко ще си дойде на мястото. Пак ще можем да използваме по-евтиният руски нефт и газ и само ще спечелим от това. А и Германия ще спечели ако включи тръбата от Северен поток, която нейните "приятели" не успяха да взривят. А ако русофилска коалиция дойде на власт, току виж сме построили и АЕЦ Белене. Така че само ще спечелим.

87

Анонимен

преди 4 месеца

До 89А ти си гледай кравите и не ни занимавай с украински простии

86

Демократ

преди 4 месеца

До 88. Ами 100 пъти е по-добре, но зомбирани комунистически кратуни като теб не могат да го разберат. Само това, че можем да пътуваме свободно навсякъде и да кажеш каквото си искаш е достатъчно. Ясно?

85

Анонимен

преди 4 месеца

До 87 Е видяхме го бай дрън и слугата му в Кииф кви ги свършиха като кучето на нивата

84

Западняк

преди 4 месеца

До художника. Пич, гледай си там цапаниците и не пиши съветски глу.пости. Не са от твоята компетентност.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До 86 Е щото под американски цъфнахме и вързахме или ,както ги казваше един това дето се построи под руското 35 години още не можете да го боядисате

82

Европеец

преди 4 месеца

Ха-ха-ха, тъnaта съветска п.тка се прави на хитра. Знаем го вашия путински капан - да спре помощта за Украйна, за да я прегазите цялата. Няма да стане на вашата.

81

художника

преди 4 месеца

Западът сам се вкара в капана, като не подкрепи "Минските споразумения" и застана зад Украйна. Сега проблемът е, че ако Путин спечели ще поиска да си върне сферите на влияние от преди 97г., а това означава че България отново ще загази заедно с източния блок. Нито НАТО, нито никой няма да ни помогне. Сърбите, като верен сателит на Русия ще разширят влиянието си на балканите. Направо, жална ни майка.

80

Анонимен

преди 4 месеца

До 84 Ами ходи да провериш бе или си мислиш,че всички са като теб през деня мъж,а вечер се съобразяваш на жена,както един *** разправяше

79

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До Кога? "Кога ще бесят Жижето на Червения площад"? Заленски ли имаш предвид. Той е по-нисък от Путин между другото. Няма да го бесят на Червения площад, украинците ще си го съдят в Киев. Но всичко с времето си.

78

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов и за това Саакашвили го вкараха в затвора грузинците нали

77

Анонимен

преди 4 месеца

До 78Христо Христов и за това говорят за забраняване на партии нали като не можеш да промениш мнението на хората най-лесно е да ги забраниш тия партии демек да им вземеш страха и да разберат ,че ТИ СИ голямата работа

76

Христо Христов

преди 4 месеца

Традиция е и преди и сега руските фашисти да да разрушават градовете и държавите на съседите си - Финландия 2пъти, След ВСВ - Молдова , Грузия, Украйна.