29

За В.Левски

преди 5 месеца

'Защо Левски и Ботев толкова много мразеха Русия' - статия в 24 часа. Ама четете бе!

28

Анонимен

преди 5 месеца

до 27 Не, кравар...1980-та година съм роден. Аз анонимния Левскар който се накефих как очистиха оня Светослав братушките. За 3000 долара отиде си даде живота, скапаняка дето даже не е ходил в казарма и не е виждал на живо калашник. 31 годишен пикльооо. Понял, кравар! Добре че в агитката на Левски има един скаааапаняк по- малко като него. А чорбарите ни скъсаха от бъзици заради тоя фашист!

27

За В.Левски

преди 5 месеца

'Русия, тая мнима защитница на славянството днес употреблява всички сили и средства за да истрие от лицето на земята българските колонии.' Не го казвам аз, Левски го е казал!

26

За В.Левски

преди 5 месеца

Прочетете какви са идеите на Васил Левски за развитието на България след като се освободи. След това прочетете американската конституция и открийте 100-те прилики!!! Едва ли може да наречем Левски американофил, но със сигурност е бил западно настроен и му се е изправяла косата като чуе за руските диваци. Четете бе!

25

Анонимен

преди 5 месеца

шест дни след като е бил блъснат от кола в Москва - ясно, още едно убийство

24

Шефрет

преди 5 месеца

Тагаренко на пешеходни пътеки дали пресича)))

23

УУУ...

преди 5 месеца

До Хххх И какво си работили пък ти? А....ха....сигурно си получил наготово куфарче с рубли..

22

Хххх

преди 5 месеца

До 20Не ги мисли.......гледай си твоятатакочина че в нея хората доста са намалели...особено след влизането в ЕС още повече...така че ги мисли тях за разлика от БГ Русия е в прогрес а БГ тръгнала към залеза...

21

Хххх

преди 5 месеца

я да видим какво е работил рубинщайнчо....Occupation(s)Poet, essayist, social activist..Голям поет има 4 книги написани които никой не е и чел...и да забeлeжим повечето издадени в New York....

20

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не писа закодирано като съплеменника си Нострадамус ??

19

Анонимен

преди 5 месеца

Из Русия пак има прочистване. Чудя се след 100 години дали ще има хора на тая територия след толкова много прочиствания! А преди 100 години, Русия и САЩ имаха едно и също население. Днес населението на САЩ е двойно по-голямо! Причината?! Ами прочистванията в Русия много ясно. ВСВ беше благословия за Сталин! Прочисти 30 милиона само като ги прати на фронта, с пушки срещу танковете! На 1 умрел германец се падат 10 умрели руснака, това ако не е прочистване организирано от Кремъл, не знам кво е!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Направо напишете всички починали за последните 20 години и някой ще ви повярва, че Путин цял ден прави списък на враговете си

17

Анонимен

преди 5 месеца

Американският блогър Гонзало Лира почина в украински затвор. Семейството потвърди смъртта на Лира. Американецът беше задържан от СБУ през май миналата година. Илон Мъск се интересуваше защо американски гражданин е държан в украински затвор, а водещият Тъкър Карлсън дори интервюира бащата на Лира. Гонсало беше известен с това, че критикува режима на Зеленски, за което беше убит.

16

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

15

Анонимен

преди 5 месеца

до 12 Чорбар, аз съм Левскар но се накефих как братушките убиха оня фашшист от агитката ни. Знай че не всички левскари сме фашисти и на страната на украинските фашисти. Да живеее, България! Да живее, Русия! Да жиеят братушките!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Евразийски ценности.

13

Анонимен

преди 5 месеца

И Юанщайн да го пишат, юдейските номера не вървят в Китай.

12

Хххх

преди 5 месеца

А рубинщайнчо протестирал ли е когато укрофашистите бобардираха Донбас и Луганск....или тогава е нямал време тъй като е осребрявал на чековете от неправителствени организации

11

Сега

преди 5 месеца

напишете, че Путин лично е карал автомобила и го е блъснал..............не Путин.............а двойникът на Путин................нали???

10

Анонимен

преди 5 месеца

до 5 Или по-скоро що не са го нарекли Доларщайн!