59

Анонимен

преди 4 месеца

Мноо са исвиняам че опетних святото име на братушките! Не исках толкова много да ви засегна и си връщам думите назад! СЛАВА НА РОЗОВАТА АРМИЯ! СЛАВА РУСИЯ!

58

от немските недии

преди 4 месеца

Протестът на селскостопанските производители в Германия е съвсем слабо отразен у нас. Полезно е да се знае, че исканията освен против 1-милиардното !!!!! съкращение на субсидиите им е изразен в лозунга: МИР ! СВОБОДА ! НЕ НА ДИКТАТУРАТА! (Frieden! Freiheit! ! Keine Diktatur!). Журналисти наричат протеста и 'въстание"(Aufstand). Според социологическите проучвания се подкрепя от 68% от населението...ОПбърнете внимамие! Хората в Германия искат МИР и СВОБОДА !

57

Анонимен

преди 4 месеца

До До ФактАми пропуснал е човека,все пак чукча писател не читател.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Въпреки обявената война България не е водила активни бойни действия и е потдържала дипломатически отношения със СССР,въпреки това по настояване на Уинстън Чърчил през 41-ва почват бомбардировките над България,с мотива че е съюзник на Германия. Исторически факт, толкова по въпроса.

55

До Факт

преди 4 месеца

Изтървал си кой е сринал София, с резултат сигурно 7/8 от всимки жертви! Жокер - не са СССР!Ама не е коректно да го пишеш, нари, ще ти спрат стотинките.Гиди сме-шни-ци недок-лат-ени!

54

Анонимен

преди 4 месеца

При тези братски бомбандировки по български градове България не е била във война с ъс СССР!

53

ПРАВ БЕШЕ РЕЙГЪН:

преди 4 месеца

"Русия е една престъпна империя-империя на злото!"

52

Мда

преди 4 месеца

Тия вече са в тотален разпад! Явно всяка групички си я кара самосиндикално.Сега някакви решили да проявяват самоинициатива и да мрънкат за "химически атаки"...700 атаки, сигурно вчера, предиобяд са ги извършили... та тия, като знаем какви са, *** веднага...Иначе излиза, че са си трайкали, мирно и тихо 2 години, и - хоп, сетихме се!***!

51

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ и Англия са ни бомбандирали, но те не са нашите "братушки освободители" и не е куриоз!

50

Анонимен

преди 4 месеца

Хохлите предствяха доказателства и за една ракета утрепала двама полски селяни,твърдяха че е руска. Пък то какво излезе?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и медиите у нас да подласят на западния натиск да настройват населението срещу Русия, е полезно за всики българи да са информирни "накъде дуа вятърът". А положението в световен мащаб далеч не е в полза на Запада. Мисията на Блинкен в Близкия Изток е пълен праовал.Очевадната позиция да се защитават единствено икономическите интреси на Запада и всеки друг да е жертва силно накърнява доминацията на САЩ.Светът не е това, което е бил преди 100 години.

48

Анонимен

преди 4 месеца

А касетъчните бомби пускани от украинците не са ли забранени?До гуша ни дойде от нелепиците ви!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Ама с какви точно химически вещества са го бомбардирали,щото може да е било и прах за пране,препарат за миене на съдове, всички са химически вещества.

46

До Факт

преди 4 месеца

Тъй като си добре запознат хайде сега да ни посочиш и точните дати на английските бомбардировки над български градове.

45

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

До Факт. Ми нормално като сме били на страната на нацистите да ядем шамари. А какво ще кажеш за бомбардировките над София извършени от сегашните ни господари САЩ и Англия? Факт ли са или отричаш?

44

Факт

преди 4 месеца

Коментар без коментар. На 22 юни 1941г нашите освободители от СССР са бомбандирали Добрич. На 12 септември 1942 г СССР е бомбандирала Русе, Стара Загора, Горна Оряховица и Казанлък! Това принуждава правителството да проведе режим на затъмнение на прозорците за 7 месеца за да се намалят разрушенията. На 24 февруари 1942 г съветска подводница потапя българския граждански кораб Струма, при което загиват 767 човека. Факт без коментар.

43

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Гледайте хубаво какво става в Украйна защото може да дойде и на вашите глави. Който не иска да се бие срещу руснаците, конфискация на жилището и всичко отанало имущество. А ако те хванат където и да си плюс затвор. До 20 дни след получаване на призовката трябва да се явиш и да се биеш за Зелер. Иначе оставаш без нищо. Буквално. Не искаш да се биеш срещу руснаци а си съюзник на САЩ, няма такъв филм.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не написахте поне една статия за американския журналист, когото ескадроните на смъртта на Зеленски арестуваха незаконно, изтезаваха и накрая убиха в затвора, защото снимаше и пращаше на Запад репортажи, с реалното положение в Украйна и за безобразията на самия Зеленски?

41

Анонимен

преди 4 месеца

А ЗА ОТРОВНАТА ПРЪДНЯ НА ЗЕЛЕ КАКВО ОТБЕЛЯЗВАТ??...

40

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно. Излиза, че тоя сайт Фейк БГ е филиал на украинските пропагандни структури. Постоянно ни цитирате само тях. А те безброй пъти са излъчвали лъжи, доказано многократно. Нямате ли някакви достоверни източници на информация, за всекидневните си релации???