341

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е построена от СССР - империя, която не е управлявана от руснаци.

340

Христо Христов

преди 5 месеца

До 372 "Тагарев - на фронта" - ц. Тагарев да организира мобилизация на про'с'таците дет на 2 Април гласуваха за ес и нато!

339

Анонимен

преди 5 месеца

Не само имуществото в Украйна, но и земята в Украйна е руска собственост! Трябва Русия да ви осъди да плащате, че я ползвате, бе Зеленски или да връщате всичко!

338

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев - на фронта. Ангелина Пискова - фронтови репортер.

337

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко в Украйна е построено от Русия. Русия трябва да ви осъди да платите за нанесените щети и за присвояване на имуществото на Русия!

336

Анонимен

преди 5 месеца

Ти си за съд в Хага, защото си масов убиец, бе Зеленски! И не само това! Много хора и държави, трябва да те съдят за убийства, изтезания, за нанесени морални и материални щети! Ако бях от Русия, щях да ви осъдя да плащате и за нанесени огромни щети, за имуществото, инфраструктурата, сградите , които са построени от Русия, всичко в Украйна е построено от Русия, даже и парламента в който стоите е построен от Русия! Русия трябва да ви осъди да платите нанесените щети!

335

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен===Победата за Русия е наистина "феноминална"! Миналата година 20% от територията на укра,тази ще има още поне 20% плюс Крим и около мин.6 мил.укри в Русия с руски паспорти! Джон Миършаймър прогнозира около 45%,а той не греши! Първите 20% са приблизително колкото територията на България! Слава на Русия и победа!!!

334

Анонимен

преди 5 месеца

Уссрайна и конкретно Зеленски, моГилизира украинското население масово, искаме Тагаренко и Зеленски , също да бъдат мобилизирани!

333

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не раздават, направо ги ловят мъжете като животни и ги хвърлят на фронта!

332

Анонимен

преди 5 месеца

Тези не разбират, че няма как да победиш балистични ракети, дронове, високотехнологични оръжия, умни бомби и т.н. с кашимерия и калашници. Само хората ще загинат зян. Отделно, никой, само заради това, че се е родил "мъж", не е задължен да ходи да се бие бадева. Военните, като искат, да си наемат хора, да им плащат огромни заплати, срещу такива служебни задължения. Работих един договор с "казармата" и ви гарантирам, че там няма по-страшно нещо от неподходящи за военна работа хора!

331

Анонимен

преди 5 месеца

Феноменална победа за Русия. Миналата година Бахмут, тази година Авдийвка!

330

Анонимен

преди 5 месеца

Има един безстрашен мъж и голям патриот, елате да го вземете от България, казва се професор Михаил Станчев

329

Ангелина

преди 5 месеца

Мракобесниците от САЩ са си намерили две "златни мини" да изпълняват всички техни искания ,без да мислят за собствените национални интереси - Украйна и България. И за двете държави ,нямат "високо мнение" за "политическият им елит" и знаят ,че са готови на абсолютно всички низости ,но и двете държави имат стратегическо местоположение за техните "световни хегемонии" .

328

Анонимен

преди 5 месеца

Путин е най-лошото, което се е случвало на славянството и православието от Сталин насам. Съюзи се с всички мюсюлмани, подари държавата си на Китай и сега отиде да избива славяни. Разведен пенсионер защитник на семейните ценности. Защитникът на християнството, който нападна Украйна и предаде Армения. По цял ден коленичи пред туванецът Шойгу и чеченецът Кадиров, чиито син бие руснаци и се хвали в тикток.

327

Идеалист

преди 5 месеца

Скоро ще започната да избиват фашизираните офицери с изтрели в гърбовете! Зеленски - политическият шут, ще завърши обесен от украинките, затова, че им изби синовете и мъжете и остави хиляди деца сираци.

326

Контранастъпан!

преди 5 месеца

За контранастъплението питам?

325

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 месеца

Украинците разбраха че си дават живота за шепа фашизоидни наркомана в Киев и група банкери и ГМО фирми в САЩ!

324

Аноним

преди 5 месеца

Браво на украинците че са така родолюпци,но дали си струва беднете украинци страдат заради грешна политика

323

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците дават кръвта си за американските интереси а някой български гейове продават бъдещето на децата ни за мизерни центове!

322

преди 5 месеца

Яко ви почнахме. Затова всички гласувахме и сега управляваме. Искаме срещу големите данъци които плащаме да има резултат! А не барутници по сфетофарите да ме блокират. Който не внася или внася малки данъци ще го тричат в Украйна да помага! Скоро! Win-win ситуация, и няма кой да се пречка с барутници по улиците в София! Ние можем, и ще го направиме само гледайте. Един зелен наркоман бодна малко фоерверки под опашката на Мечето и сега горкото търчи ошашавено. По смешно е дори от Том и Джери