190

Анонимен

преди 4 месеца

Така е у булгарско всичко богаташ е забогатял по криминален начин

189

ТОТЮ

преди 4 месеца

Иван Кръстев живее във Виена.Защо не отиде в Масква,щом западът е губещ? Първо на този въпрос да ми отговори и след това ще му прочета дивотиите!!!От комунистическо котило е и му лъсна червения з...ик!!! Четете за него в гугъл и след това си правете изводи

188

Майната Ви

преди 4 месеца

Защо, бе друарю политог, не си в мАсква, а си във Виена??! Нали Запада губи? Хайде да се загубиш и ти! Ама не! Иска ти се да живееш нормален и спокоен живот благодарение на паричките от БКП! От кумова срама поне в София се върни преди да си отвориш ***.метката!

187

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците се кефят от разрушени градове и пламтящи сгради.Оръжието е издигнато в Бог.Свръх удоволствие е да изстрелят срещу Украйна ракети и дронове за над един милярд долара вместо да си прекарат водопроводи до домовете за да си измият задниците.

186

Казума

преди 4 месеца

Крадльовци

185

Казума

преди 4 месеца

Тримата *** всичките в едно. Америка е държавата водила най- много войни след караят на Втората Световна война. Или се развиваш или се защитаваш или крадеш. Краварите са прекалено силни да са лесна жертва за нападения определено не се развиват и остава само едно.

184

Анонимен

преди 4 месеца

До ЩирлицЩирлиц, а ти от коя партия си?

183

Анонимен

преди 4 месеца

Някои държави от ЕС , се държат агресивно и като нацистки райх, а НАТО още повече, какво ви пречи Русия?

182

Анонимен

преди 4 месеца

Само още жълти значки не са им сложили на руснаците, но се надявам и вярвам, че Русия ще победи и се възроди, защото така е най-добре за украинци, руснаци, за нас и за всички или както казват руснаците: "Наше дело правое, победа будет за нами!"

181

Анонимен

преди 4 месеца

Това е голяма лъжа, която предизвиква само смях: "национализмът е жив и в случая с Украйна може да мотивира хората да жертват живота си за свободата" , хахахахаааааа, затова Зеленски затвори границите и ги държи като в концлагер, събира ги поулиците с насилие и ги завръзват и вкарват в микробуси, затова украинците предпочитаха да се престорят на жени, да измръзнат или се удавят, но да се опитат да избягат от Украйна!

180

Анонимен

преди 4 месеца

Мразим предатели! Но Русия я обичаме!

179

byVan

преди 4 месеца

На страната на не печелившитеКолко на брой сме Ние ? Запада? САЩ? Европа? за да сме на страната на печелившите ?

178

Анонимен

преди 4 месеца

дали са му насоки на този колумнист да ви подготвя /арестович ги дрънка същите работи/за краха в Украйна и намек към Русия за преговори , но нашите байдановци и те сенилни не се усещат

177

Анонимен

преди 4 месеца

Докато русия я има, винаги ще има опасност от поредната издраскана от тях тъпня. Светът трябва да се надигне и да смачка тия гадини, а Путараната набит на кол, на площада в Брюксел.

176

Христо Христов

преди 4 месеца

Европа умира, а ЕС е раковият тумор който я убива. Факт.

175

Анонимен

преди 4 месеца

Напротив бялата раса е винаги печеливша. Само слепец не вижда , че ислямизма се засилва ден след ден, а Европа пак спи. Европа все спи. САЩ до кога трябва да ни пазят , като малко дете ? 27 страни нямат никаква тежест.

174

Анонимен

преди 4 месеца

Е, знаех, че руснаците са освободили българите от собственото и правителство и македонските земи, ама не знаех, че са осовободили унгарците от собствената им империя Австро-Унгария. Евала - всеки ден човек научава нещо ново!

173

Анонимен

преди 4 месеца

Комунист, кво да каже.

172

Хм

преди 4 месеца

Интересни размисли, като за човек, назначен за началник. Всъщност, не е лошо стадата да знаят, че пастирите им са не глупави. И да си дадат сметка, че в някои ситуации, пастирите са просто злонамерени. Може би това ще превърне стадата от ов це отново в стада от мамуни. Което ще бъде краят на пастирите.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Образованието ще промени съотношението на силите в полза на държавите с голямо население. AI ще заличи това.