171

Шопендар

преди 5 месеца

Ако тези идеи станат официални на алтернативата,с ес е свършено.алтернативата и сега води с 38-40%.германците няма да си оставят магарето в калта,дори и за сметка на останалите страни от европа

170

Анонимен

преди 5 месеца

"Основно три групи чужденци засяга планът: търсещи убежище в Германия, хора, които имат право да останат в Германия, и такива, които не са достатъчно "асимилирани" вероятно става въпрос за хора с мигрантски корени." - Турците са си много добе асимилирани, така че знам за какво говорите. Подобно на турците в България, също и в германия имат лекари, инженери, адвокати, хора на изкуството и прочие.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва бойкот, че ... Шолц и компания имат под 20% одобрение вече. Коалиционните им партньор и те са живи-умрели, а до изборите, ще е още по-зле. Това е нещо, като да ги има само ПП, ама без ГЕРБ ... няма как да се получи.

168

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 153 - Това, което Ердогна не разбира, че дори и всикчите да са турци или с трускикорени, пак няма да искат, да е Турция.

167

Брех, мама му стара!

преди 5 месеца

Тези страдат от раздвоение на личността! Баба Меркел ги кани с широко разтворени ръце с добре дошли, тези сега ще ги гонят! Няма лошо! Да правят каквото искат. Само да не се окаже, че искат да ги натресат на нас!

166

Bili

преди 5 месеца

партенка преди изборите...страх ги е от хората и това че гласуват за разни елементи дето не са още под контрол

165

Анонимен

преди 5 месеца

Ами събрали са хората, на часнто събиране и са си обсъждали нещо, а вие в нарушение на закона, сте влезели, записали сте личнта им корепонденция и сега я излагате публично, но криете някой от имета, защото може би ще са ви неудобно ...

164

АМИ, ДА....

преди 5 месеца

ЩОМ Русия праща затворници на фронта----защо ЕС да не праща МИГРАНТИ- ДОБРОВОЛЦИ на фронта в Украйна...????НАЛИ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ. КАТО ЕВРОПЕЙЦИ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА...????!!!

163

В САЩ ЗНАЯТ КАК....

преди 5 месеца

Всичките им мигранти минаха през войните в Персийския залив, Ирак, че и Виетнам, КАТО ДОБРОВОЛЦИ!---ЗАЩО НАШИТЕ ОТ ЕС, ДА НЕ ЗАМИНАТ КАТО ДОБРОВОЛЦИ ЗА УКРАЙНА!!!!....ТАКА СЕ ГРАДИ ИСТИНСКАТА " ЕВРОПЕЙСКА НАЦИЯ"!!!!!

162

Йордан

преди 5 месеца

Великобритания вече излезе от Европейския съюз заради Българите, сега е ред на Германия :)))

161

ЩО ДА ГИ ГОНЯТ...?

преди 5 месеца

СПИРАТ " СОЦИАЛНАТА МУФТА" НА МИГРАНТИТЕ И ТЕ САМИ ЩАТ--НЕ ЩАТ, ШЕ СИ ХОДЯТ....ХАХАХА....ИНАЧЕ ДА МРИ. ЯТ ПО ПАВАЖИТЕ...!

160

Анонимен

преди 5 месеца

Уф дано .. Че стнаа много лошо в Европа

159

СМЕХ....

преди 5 месеца

"СОЦИАЛНАТА ЛАПАНИЦА"--- СВЪРШИ!!!!!....ВРЕМЕ МУ БЕШЕ....ХАХАХАААА....

158

mda

преди 5 месеца

Зъболекаря събрал родата и приятелите на генг-бенг парти с вход от 5000 ойро. напили се и решили да изгонят мюслитата. Не става така бе фюрер, чистата арийска мухобойка замина още 1944г. Дойчланд мойчланд като дава помощи на всякакви *** ще е така. Влезте в 21 век, стига социални помощи, вижте в САЩ как е. Нямаш пари умираш на улицата, без работа и осигуровки си с 200 долара купони на месец за храна и това е. Интеграцията как върви иначе? ;)

157

Анонимен

преди 5 месеца

Бг-атлантиците да се изходят по въпросите !

156

Анонимен

преди 5 месеца

Очаваше се , да се появи нов Хитлер ФЪФ Германия , при този ислямизъм !

155

Анонимен

преди 5 месеца

Ами да , дюнерите изместиха хамбургерите в Европа ... Защо ЕС ислямизира цяла Европа ???

154

Всичко...

преди 5 месеца

...започва от големите геогр. открития. Заедно с богатствата започва внос на работна ръка, знаете от къде и каква, батките се веят на сянка с текила, виски и кафенце. Начи, има няма, към 300 г. Западна Европа не остава назад и след войната има спогодби с бедни държави извън соца за работа навън. В случая, Дойче бундес и Турция. Аз го видях 69 г. на гара София през нощта на пристигащи и заминаващи гастарбайтери. За Англия няма думи, тъй че нема кво. Да има работа и мир, хапка и пивка.Бог е един.

153

Анонимен

преди 5 месеца

Дано това да е вярно ! Има надежда за Европа ! Следващите са Франция и т.н. 88

152

началото

преди 5 месеца

Това е началато на западноевропейската бавна смърт...Нямат индустрия, нямат природни ресурси, нямат колонии .Само 300 милиони свикнали да лапат. Купона свърши