116

НЕ Е ВЯРНО

преди 4 месеца

"В развитите държави вече е известно, че създаването на финансово спокойствие и благополучие не е функция на заплатата, а на добри лични финансови знания, умения, както и изграждане и управление на финансови активи", отбеляза още Захариев. Какво да кажа за безочието на Захариев ? Заради такива юристи , иконамисти и финансисти сме на такова положение че ни докараха до състояние да разчитаме на пенсия и заплата и да живеем ден за ден . Тяхната система ни докара до тук не ние !

115

Анонимен

преди 4 месеца

До 7% инвестират - Все още не е 200 000, които са били с над 20 000 лева, както твърдеше горанов преди 3-4 години. Проблемът е, че 3400 лева, са буквално 2000 лева, отпеди 6-7 гоидни. Серизно подобрение няма.

114

Анонимен

преди 4 месеца

останалите са русофили с нетрудови доходи в рубли

113

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 102, абсолютно невяр но твърдение. Ако погледнете разпределението на парите и класите ще видите, че данните съвпадат и са почти идентични в България и в бленувания ви Запад. И там има бедни. Ако българите започнат да си плащат данъците, а не да тъпчат в ликове ще се окаже, че бедни в България са 1%. Останалите са просто мрънкала. Никога не сме живяли толкова добре колкото сега. Просто масата хора ламтят за нещо, което немогат да си позволят. Ей това им е драмата на 80% от населението

112

Анонимен

преди 4 месеца

Това е кофти новина. Казва че българите сме бедни. Хората разчитащи само на едната заплата са бедни, без значение колко им е заплатата.

111

Седни

преди 4 месеца

Да не говорим че съседите са ми соленоводни алигатори, понякога искат да влезнат у бараката. Но не се оплаквам и не хленча като бабичка.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Оптимистично заглавие. Честните 84% българи разчитат само на заплата или пенсия. !6% са мошениците, мутрите, корумпетата, далавераджийте.

109

Седни

преди 4 месеца

Тука у седни заплатката едвам стига за бензин и наем. Шофирам по 250 км по платени пътища до работа и обратно, СИРЕНЕТО е 15 долара, ама кенгурски, не е живот това.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Ами то инветират 24% (Даже множко а станали), защото около 20% от населението е с убавите доходи, като топ 10% си живеят по-добре. Европа, не е това, кеото беше. Преди се ядваше и с малко над минималната, сега това става, ако си бил биездомен, преди това ...

107

7% инвестират

преди 4 месеца

Тази година вдигнаха размера на максималния осигурителен доход от 3400 на 3750 лева. Писаха, че това засяга около 300 хиляди човека при около 3,04 милиона осигурени лица, т.е. 9,87% от осигурените лица имат доход над 3400 лева. От над 2 милиона пенсионери около 1000 са с максималната пенсия от 3400 лева. Става ли ясно защо само 7% инвестират...

106

Икономист

преди 4 месеца

Българите са най-финансово неграмптната нация в света! Факт!

105

Анонимен

преди 4 месеца

Сами си го направихте маймуни понеже винаги сте били с робски манталитет и позволявате да ви тъпчат, само да ви дават за кебапчета и пиене и тук там някой цирк и сте доволни до живот

104

Какво стана

преди 4 месеца

С хотелите Хранков. Още имам акций останали от баща ми за стотици хиляди. Гледам го изпрал е парите, живее добре, направил си е в София и извън нея разни заради. Няма закони за такива крадци. Щото и те са част от държавата!

103

Няма страшно!

преди 4 месеца

Ще разчитаме на виетнамците да ни работят скоро, а те ще разчитат на заплата и...кучета!

102

Анонимен

преди 4 месеца

От Еврозоната съвсем ще я втасаме

101

Анонимен

преди 4 месеца

От 16 годишен инвестирам в книги! Романи и научна литература! Сега живея с 650 лева пенсия!

100

Анонимен

преди 4 месеца

"В развитите държави вече е известно, че създаването на финансово спокойствие и благополучие не е функция на заплатата, а на добри лични финансови знания, умения, както и изграждане и управление на финансови активи" - В развитите държави, дори и на чистачи и портиери заплатата им стига да си посрещнат основните нужди - храна, жилище, сметки. Даже им остава да спестят нещо, ако не искат да го харчат за кефа си. Ако взимаха като нашите заплати, няма такива финансови умения,които да изадят от калта

99

Анонимен

преди 4 месеца

Е как бе нали сте в клуба на богатите пхахахахахаха

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 96 - Не е лош бизнес, но парата е в ИЗНОСА а не ВНОСА от Русия.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Абе - дайте акъл как да инвестирам в ЕТФ от България? Не разбирам много, но започнах наскоро хубава работа и от август ми остават грубо 2000 лева горница, ама вече усещам, как инфлацията ги яде, така че мисля, да инвестирам по 2000 лева на месец. Уж най-добре било някой фонд на Вангард, ама ... В ДСК не предлагат, а в нета получавам обръкна информация.