243

Анонимен

преди 4 месеца

До 258 Всъщност НИ частично субсидира и нхс , но това са технически дреболии, от които не съм се интересувал толкова. Гледал съм само дали правилно ми се изплаща СЛ. Но понеже си толкова твъдоглав, съм готов да се обзаложа на бас с теб, че съм живял в Англия. Пиши на темп мейл xerayej812 ат telvetto точка com

242

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка система има недостатаъци, но недостатъците на английската здравна система са от типа "може да бъде организирана и по-добре", а на българската система изобщо - едва ли може да бъде организирана много по-зле". Тук някой говори как в Англия (Великобритания) здравната помощ била зле, защото нямало линейки да приберат пияните. В повечето български градове под 15 хиляди души няма НИКАКВИ линейки и няма и да има. Даже няма смисъл да започвам за много по-сериозни неща, като корупцията

241

Анонимен

преди 4 месеца

Да не са луди? Ще дойдат да бачкат в токсична среда и лош климат за без пари? Абсолютно никой няма да дойде да работи в България. Единствените които може да се излъжат са разни младоци на които се пътува и лятото да дойдат да бачкат на морето за 2-3 месеца колкото да си платят екскурзията. Никой няма да ти стои тук за постоянно. Те дори в Германия вече срещат трудности, имигрантите се мръщят на 2000 Евро заплата и при първа възможност напускат и почват да вземат социални помощни.

240

Анонимен

преди 4 месеца

Раб.класа бачкатори не знае мястото си и се мисли за нещо повече от слугинаж Функционално неграмотни все друг им е виновен не коментирам дори yтайката на yтайката наричана държавна администрация Гледайте си в канчетата не коментирайте без да ви питат никой не се вълнува от мненията ви Омразата имате с/у успели хора Едни сме успешни предприемачи други ги сте работна ръка трябва да слугувате и да обслужвате

239

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 255, national insurance е осигурителна вноска за държавна пенсия, а здравната система в УК се финансира изцяло от бюджета, здравни вноски няма, затова и е малко по зле например от Германия или Франция, но все пак значително по качествена от България, и статистиката за продължителност на живота доказва това, просто няма смисъл да споря с тебе, явно си някое хлапе дето за сефте е изкарало някой лев повече и се мисли за "голямата работа", ай създраве

238

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 255, има данък не ме слуша главата, за такива като теб:)

237

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време когато бях малък си спомням когато имаше много виетнамци в България нямаше проблеми с бездомните кучета, благодарение на виетнамската народна кухня.Гледайте позитивно на нещата и си пазете кучетата ;)

236

Анонимен

преди 4 месеца

До 254 има данък и national insurance. Същата история. Ей като се хванете за някоя дреболия и си мислете че сте някакви много умни. За какво по дяволите му е на някого да лъже, че в бил в Англия?

235

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 245, в Аглия няма здравни осигуровки, работил бил в Англия най сте ми смешни е такива псевдо ИТ-та

234

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 251, не е вярно това :) Колкото и да ви харесва идеята хората да си губят работата всъщност се случва нещо съвсем различно :) Hint: на хейтърите няма да им хареса, но накрая освободените сега хора ще получат доста по-добри заплати и позиции ;)

233

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 251, аре кажи ми тогава колко е здравната осигуровка там, дето твърдиш че на 100 % си я бил платил :)

232

Анонимен

преди 4 месеца

Текат масови съкращения в IT сектора, те работна ръка щели да вкарват.

231

Анонимен

преди 4 месеца

До 249 колкото и да ми се ще да не съм бил, изкарах 8 години там, за съжаление. Но нищо де, ти си повтаряй разни лъжи, щом ти помага да спиш по-спокойно

230

простата истина

преди 4 месеца

За хората дето са ми нацвъкали минуси.Ако всички си плащаме данъците и осигуровките-няма да получим по добър стандарт ами ще има повече за крадене.Примерно софийския завод за отпадъци дето не работел: шефа вместо 12 000 ще вземе 20 000 а работника пак 940 ама завода пак няма да работи.Как да ви обясня че на чиновник и политик ПАРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ.Защото ги профукват и крадат.Парите трябва да останат в работниците

229

Анонимен

преди 4 месеца

До 242 Толкова им е готина полицията, че има видеа как тиийнейджъри ги бият, имат едни от най-високите жертви на престъпления с хладни оръжия в развития свят, докато същевременно арестуват и осъждат хиляди англичани година за постове в Интернет.

228

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 245, написаното от теб е доказателство, че никога не си бил и още повече работил в Англия, циркаджия!

227

Анонимен

преди 4 месеца

До 242 Няма нужда да вярвам, защото го знам. Англия може да е била по-добре преди 20 години, ама сега е една затъваща африканска държава. Буквално всеки, който е живял там е на това мнение.

226

Анонимен

преди 4 месеца

До 239 Какво ми говориш бе, нали това съм го изпитвал на свой гръб ,както и мои познати, всичките изрядни със 100% платени здравни. Не си мисли че съм някой от твоята каста дето укривам доходи и въртя някакви схеми. Веднъж ми се наложи в централен Лондон да викам линейка за човек в полу-безсъзнание след пиянски побой. След 40 минути чакане не дойде линейка, но дойдоха 3 полицейски коли и почнаха да ги превързват с аптчека от магазина за 30 лева.

225

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 237, моят опит с NHS е много положителен. Имах съмнения за рак на гърдата и реакцията им беше светкавична. Свекърва ми се разболя от рак на кръвта и лечението беше абсолютно безплатно. 3 месеца в интензивно отделение. Платихме точно НУЛА паунда. Беше пенсионерка, никога неработила във Великобритания.

224

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

преди 4 месеца

ВИЕТНАМЦИТЕ НЯМА ДА СТОЯТ У НАС И ДЕН ----ЩОМ РАЗБЕРАТ , КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ НА ЗАПАД ОТ НАС...ХА,ХА,ХАААА....АЗИАТЦИТЕ СА ДАЛЕЧЕ ПО-ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ....!