363

Анонимен

преди 5 месеца

Някои хора не си дават сметка какво са -20'С. И не знаят какво представляват руските блокчета в предградията на Москва. Това са панелни блокове без топлоизолация, с разбити, незатварящи се входове. Там ако парното не блъска на 6, за отрицателно време температурите почти се изравняват с външната. радиаторите в общите части замръзват и се пръскат - всичко е чугунена класика. става пълно мазало. Канализацията също. В нета е пълно със снимки на такива случаи, блока прилича на замръзнал водопад.

362

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен Грешиш. Руссия не е богата. Богати са страните, в които хората живеят добре, с БВП на глава от поне 15 хиляди долара годишно. Русийката е далеч от това. Русия не е образована, защото ако беше, нямаше да го има Путин и цялата му камарила от мутри и милиционери, не е образована, защото хроничните алкохолици в Русия са повече от хората с университетски дипломи в Европа и не е могъща, защото нищо не може на световния пазар, а се оказа че и военно две села не превзеха за две години.

361

Анонимен

преди 5 месеца

Абе на едното клипче защо се виждат само "западни" автомобили? Мерцедеси, бмв-та... май обикновения руснак не иска да кара лада и го блазни "западната" техника.

360

от ЮАР

преди 5 месеца

До Анонимен 369 - Да бе, да знаем ги тия, от политпросветата на соца - ама там биели ***. Спели били под мостовете. А защо мои приятели в Щатите се ширят в къщи по 400 квадрата с по два декара двор и 3.60 високи тавани. Защо аз в ЮАР имам къща 500 квадрата с един декар двор, три коли и пр. без да съм нещо богаташ, а средна и малко над средна класа? Ами отговорът е *** - защото сме в Свободния Свят и много, много далеч от Русский Мир и разни колхози и крепостници. Затова.

359

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименИМАТ БЕ, НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЕЧКИ СЕ ОТОПЛЯВАТ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ИМАТ.

358

Анонимен

преди 5 месеца

Не мога да разбера - нямат ли електрически печки на пазара? Надали се случва за първи път. В България почти всеки, който има парно и топла вода, има и бойлер и печка, защото никога не се знае, стават аварии.

357

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименВ РУСИЯ НЕ УМИРАТ, НО В САЩ УМИРАТ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ХОРАТА

356

от ЮАР

преди 5 месеца

Важното за България е - далеч, далеч от Руския кален колхоз. Европа е богата, могъща, образована, хората живеят нормално, десетки са великите университети, пълно е с високо технологични предприятия, аутобани, приличен живот с пътувания по два-три пъти в годината, възможност за всеки който не е мързелив да има хубав живот. Е, в Америка възможностите са по-големи, но и бачкането е доста по-яко, вярно, за доста повече пари. Но Русия не става. Просто няма шанс за каквото и да било.

355

Анонимен

преди 5 месеца

САМО ТАЗИ ЗИМА ДОСЕГА НАД 50 ЧОВЕКА В НЮ ЙОРК СА УМРЕЛИ ОТ СТУДОВЕТЕ ----////----- Ето! А в Просията не умират, а се мъчат!

354

Анонимен

преди 5 месеца

САМО ТАЗИ ЗИМА ДОСЕГА НАД 50 ЧОВЕКА В НЮ ЙОРК СА УМРЕЛИ ОТ СТУДОВЕТЕ

353

Сата НАТО

преди 5 месеца

До А защоНе казвате, каква беше причината 6 софийски квартали да останат без ток два дни подред? ----///----- Какво сравнение може да става между, от една страна - два дена без ток при +15'С и от друга страна - 6 дена без парно на -20'С? Някой рузкий лизатч може ли да отговори?

352

Анонимен

преди 5 месеца

До от ЮАРВ Русия няма системен проблем има проблем с частниците. Русия за 30 години настигна запада.

351

от ЮАР

преди 5 месеца

До А защоВ момента съм в Бг и много точно знам - селища без ток бяха при предишния сняг. Имаше скъсани проводи и пр. Някои селища бяха дълго без ток, но това е технически проблем свързан с извънредна ситуация. В Русия това е СИСТЕМЕН проблем. Те завиха обратно към комунизма и ще си берат последствията. Защото основното качество на соц. икономиката беше, че това е Икономика на Дефицита. Колективната и държавна собственост водят до глад, мизерия, купони и в най-добрия случай до дефицит.

350

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро САЩ ще имат и съвършения президент Доналд Тръмп!

349

Анонимен

преди 5 месеца

В САЩ ВСЯКА ГОДИНА ПРЕЗ ЗИМАТА ОСТАВАТ БЕЗ ОТОПЛЕНИЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ХОРА. И МЕДИИТЕ ГО СЪОБЩАВАТ НО НИКОЙ НЕ КРИТИКУВА ПРЕЗИДЕНТА.

348

Анонимен

преди 5 месеца

До от ЮАРСевернокорейската Конституция също не е променяна досега нито веднъж, точно като АМЕРИКАНСКАТА ЗАЩОТО Е СЪВЪРШЕНА АХАХАХАХА

347

Сата НАТО

преди 5 месеца

Гледайте новия руски игрален филм "Путин - парнаджия"!

346

Анонимен

преди 5 месеца

До от ЮАРИМА, САЩ Е МЛАДА ДЪРЖАВА ЗАТОВА ОЩЕ НЯМА ПОПРАВКИ

345

от ЮАР

преди 5 месеца

И още за Американската конституция - тя работи добре до ден днешен във вида в който е написана тогава (1776 мисля че беше) с 11 поправки в първите години. Няма държава с толкова дълга история без промени в държавно-правната система. Според авторитетни историци, текстът на конституцията граничи с чудо, за да бъде толкова ефикасна за такъв дълъг период време. Русия за това време прераства от царство в империя. После империята пада, идва СССР, който се разпада 1991, та до сега и пак ще се разпадне.

344

Ром"с

преди 5 месеца

Подолск е на 60 км от Москва и как москованите мръзнат,интерсно ?