71

Анонимен

преди 5 месеца

В Уикипедия пише, че строежът на паметника е започнал през есента на 1926 г. и е завършен през 1930 г., това са 4 години. А сега за един ремонт ще трябват цели 3 години?! През които, естествено, достъпът ще бъде забранен и празненства за националния празник там няма да има.

70

Обективен

преди 5 месеца

Не само евроатлантиците и Костадинов, а може би 99% от българите не правят разлика между Русия и СССР, между съветската армия окупаторка и руската армия освободителка. Защото, ако правеха разлика, щяха да знаят, че именно няколко еврейски банкерски династии от САЩ и Западна Европа са извършили кървавата октомврийска революция през 1917 г., убили са св. император Николай и цялото му семейство и създали са безбожния СССР, който през 1944 г. ни окупира. Това и на Шкембевойводата едва ли му е ясно.

69

ГЕРЕН

преди 5 месеца

ЗАПОМНЯЩА СЕ ИСТОРИЯ Е ОТ ПРЕДИ 1400 ГОД. А ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО ДО СЕГА Е ОТ РУСИТЕ ***. АКО НЕ БЯХА ТЕ.. ЖАЛНА НИ МАЙКА. ТЕ РУСИТЕ НИ ДАДОХА СВОБОДА А НЕ РОБСТВО.

68

Жиката

преди 5 месеца

Ще го ремонтират 3 години.Wow

67

събарат и Шипка

преди 5 месеца

Като стихне шума около паметника в София ще почнат и за Шипка. Там е само Русия и не е ССССр и е още по-лесно. ДПС ше искат да се събори срещу гласуване на конституцията и бюджета.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Костя копира 1:1 Волен. Набира гласове с лъжи, предимно от изфъскали кукундрели. Квака в парламента после нищо. Ходи по хотелите с млади съпартийки. Иска ми се на някой да му пука за България, но не е това човека нито начина.

65

ГЕРЕН

преди 5 месеца

БИЛА КАРА-ЧЕРЕН. ПРЕСТАНИ ДА ОМАЙВАШ С ТЪПОТИЯ НАРОДА. ШИПКА СИ Е ТАМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ДАЙ БОЖЕ ТАМ ДА БЪДЕ (НЕ, ЧЕ КОСТАДИНОВ Е СТОКА). . А ВИЕ МУШИКИТЕ ТУПИ ТИ ДАЛАВЕРКО ЩО НАПРАВИХТЕ?!?.. ОГРАБИХТЕ ПАРИТЕ ОТ НАРОДА И EU TO. И НАПРАВИХТЕ ОГРАДА ЗА ПИЛЦИ. КОЙ КАК СИ ИСКА Я ПРЕСКАЧА.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Защо триете коментари, в които няма обиди и лъжи? Понеже ще ви спрат посолственото финансиране ли? Да, имаше и скеле лятото на 2023-та година на Шипка и уредникът изрично ми заяви, че ще правят тригодишен вътрешен ремонт! А паметникът е строен за година целият! С техника от преди век! Срам и позор и за продажните евроатлантици, и за лакеите им в медиите!

63

Анонимен

преди 5 месеца

Фашистка Рассиа иска да изтрие българската история.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Да, имаше строително скеле на Шипка миналата година и - да, насрочен е ремонт - дълъг и безсмислен, за тази. Май Каракачанов си съчинява. Да му приседнат центовете. Всеки може да отиде и да види. Да попита на място.

61

Анонимен

преди 5 месеца

НАТО иска да изтрие българската история.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали Костадинов е лъгал, но наистина тази година паметникът бе заграден със скеле - строително. Говоря за 2023-та. И да - уведомиха ни от там, че ще има някакво ремонтче за 3 години и ще го затварят. Има лъжа, но определено не е от Костадинов. И лесно се хваща - всеки, който е отишъл, го е видял.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Добре е, че правите разлика между Съветската армия и Руската армия - освободителка. Но защо, тогава, от много време насам, на Трети март думата "Русия е изключена от речите на официалните лица? И ако човек не знае кой ни е освободил, той от тези речи не би могъл да разбере.

58

МДА

преди 5 месеца

НА КОЦАДИН МУ СЕ ПРИВИЖДАТ НЕЩА ,ВСЛЕДСТВИЕ НА ВАКСИНАТА

57

Анонимен

преди 5 месеца

И Краси Каракачанов го купиха от посолството. И той явно има деца в Кравария! А довчера се разхожаше с торбичката Била...

56

Бау

преди 5 месеца

Зонамерност !!!

55

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Русофилите ,като чуят името Степан Бандера и пръцкат ,от страх!!!В предната статия,за убитите руски ***,сравняват Раша със Газа...т..ци!!!

54

Анонимен

преди 5 месеца

сАветската тройна сглобка се оформя.... в навечерието на 2 февруари Коцето страстно е преследван от сАветските си себеподобни братя Агент Иван и бялата Златка. Любов за всички, за някои шведска тройка, за "различните" сАветска тройка . Лично Евгени Минчев, Филип Киркоров и Владислав Славов ще пеят на Шипка за тях. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

53

Пожелавам На Костя

преди 5 месеца

Да му потръгне тиктока като на Сидеров та да излезе от политиката . Политиката не е за таквиз палячовци

52

Граматик

преди 5 месеца

Ех, този пълен член бе! "Упреква - КОГО - лидерА"!!!