47

Анонимен

преди 4 месеца

Неговата ще е супер, както винаги. А нашата?

46

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Някой в тоя "вестник" няма ми да актуализира с нещо новините? Например за сефардският ц..ъ.р.вул Борел,който отиде да го хохоти на Хизбула,вместо да подпомогне с нещо Израел,които се борят за свободата ни,избивайки мигранти. Нещо за политическата обиколка на един американски дипломат из Близкият Изток,Израел,Гърция,Турция? Нещо за ромката Мари льо Пен? Сутрин,а няма новини. Шантава работа.

45

Да

преди 4 месеца

Успешна.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Според данни на гугъл трендс в украйна продължават да празнуват рождество на 6 ануари . Най търсените думи в украйна са "С Рождеством Христоьiм!", "С Рождественским Сочельником!", "Святвечiр" и "Коляда".

43

Ние себе си

преди 4 месеца

Не можем да оправим. Тръгнали сме президента на Русия да оправяме! Смешно, трагично!

42

Шаман Габишев

преди 4 месеца

Путин умер.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Путин добре ще си прекара 2024г,сушейки се на Спаская башня надолу с лисата кратуна.

40

А какво се случва

преди 4 месеца

На територията? Вижте мизерията по селата, болниците...

39

Осведомен

преди 4 месеца

Към края на тази година предстои да извадят трупа му от фризера във Валдайската му резиденция и да го погребат с почести. А междувременно един от двойниците му ще "спечели" президентските избори през Март, а през Юни ще се "оттегли" за да "предаде" властта в ръцете на сина на съратника му от ФСБ Патрушев. Но впоследствие сглобката на силовиците ще се разпадне от борби за надмощие.

38

Мери

преди 4 месеца

Отлична ще и за Путин. Лоша за враговете му.

37

Ха ха,

преди 4 месеца

..някакъв слушал "Шаман"? Да паднеш от смях! За рубли,какви ли не отклонения тресат крепостните ? И трябва ли "Шаман" да им казва ,какво да обичат? По-скоро май, омразата ги кара да се чувстват "горди", че са ..."руские"?

36

донос.бг

преди 4 месеца

Кукунела Снайпера ХристовЪ е за лечение,тотално е загубила връзка с реалността.

35

Точно!

преди 4 месеца

"Такива пропаганди не е имало и по живково време. То не бяха ковидистерии, укрошествия, въоръжаване на Урайна, оплюване на Русия, събаряне на паметници, фалшифициране на избори, разкъсани плюшени мечета,...хиляди *** впрегнати в промиването на мозъци...В Канада тировете решиха важен казус - само давам пример за действащи методи срещу диктатурата."

34

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците си го обичат. Пуснете си на Шаман "Я руский" и не обръщайте внимание на пропагандата. Приятен Ивановден.

33

АнонимеН

преди 4 месеца

НЕЩАТА СА МНОГО ПРОСТИ!!! АКО БАЙДЪН БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА ВТОРИ МАНДАТ ЗНАЧИ БОГ ИСКА УКРАЙНА ДА СПЕЧЕЛИ А ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА БЪДЕ СВАЛЕН! АКО СПЕЧЕЛИ РЕПУБЛИКАНЕЦ , ЗНАЧИ БОГ Е ВЗЕЛ СТРАНАТА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И СЛЕДОВАТЕЛНО УКРАЙНА ИСКА НЕИСКА ЩЕ СКЛЮЧВА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ!

32

Анонимен

преди 4 месеца

То в България над 50% от хората подкряпят Путин, пък какво остава за Русия. Според Европейско проучване в Сърбия и България подкрепата и одобрението на Русия и Путин е над 50% сред населението им. Най-високото в цяла Европа.

31

...

преди 4 месеца

На снимката е двойник! Този който се представи в Мариопул! Изваждат го, когато трябва да се прави на "хрисим" и "благороден"! Изглежда по-състарен!

30

да

преди 4 месеца

82% е одобрението на путин - нашите кр астави политици могат само да си мечтаят в розови сънища за такъв рейтинг!

29

Някой

преди 4 месеца

Последните му избори ! Мястото му е до Мумията на Антихриста в Мавзолея! Въпросът е , чие копие да сложат?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Той Путин умря миналата година. Държат го във фризер. На изборите се явява негов двойник, който всъщност е дървар от Беларус! Поне така пишат западните медии. Русия се управлява от Лавров и Медведев.