245

ОМ

преди 4 месеца

До Берлин 257. Украйна е била острието на СССР. И Втората и Студената.Тя разработи космическата програма на голямата страна и беше успешна индустриална- чети книги от онова време. Просто някой хора не понесоха че там се правят избори и се сменят президенти. С малко , ама малко повече акъл Русия щеше да има полза от своята съседка. Мир с украйна и здрава търговия с Европа.

244

Германия

преди 4 месеца

До 264 Еми не достигат танкавете в Германия затова отделни баталйони са останали без танкове, защото те са изпратени в Украйна!А Германия за една година не успява да произведе нови да запълни загубата! Тредно ли е за пазбиране??

243

Анонимен

преди 4 месеца

262 - "Непабедим ама във склада" - ами точен си. Вече колко склада на укрите ИЗГОРЯХА, хвръкнаха. Точно във склада.

242

Анонимен

преди 4 месеца

264-На големия бял воин му се ревеше като го гледах по новините одеве.

241

Анонимен

преди 4 месеца

До Германия ,че чак пък всички немски танкове да са в Украйна или искаш да кажеш,че са имали само 14 Леопарда от 2-рата серия.Еми не е така,а просто нямат излишни за Украйна,а зелето ,какво си е фантазирал си е негова работа

240

Анонимен

преди 4 месеца

Големият бял воин обеща помощ,но може да е объркал страните.

239

Мириам

преди 4 месеца

Ще му трябват. Корейските ракети не са кат кин-жаля. Непабедим ама в склада.

238

Германия до 259

преди 4 месеца

Извинявай за грешките..но аз живея от 10 годишна в Германия..буквално си превеждам мислите от немски на български! Но научих нещо, затова пиша във форума и чета български медии все пак за да не забравя български :-(И да умна и красива съм, знам 6 езика също!

237

Анонимен

преди 4 месеца

До Германия/250- пише се баталЬон и МУНИЦИИ!!! Амуницията е оборудване за впрегатни животни! Уж сме Умни и Красиви... Май не сме много умни?

236

хаха

преди 4 месеца

шЪ има да чака.

235

Берлин

преди 4 месеца

Още 1944 Хитлерска Германия използва Украйна срещу Русия ( СССР) когато им свършват войниците! Образуват се СС девизии Галичина от украински доброволци които вършат мр ъсната работа и извършват военни престъпления срещу СССР, Полша и евреи!1945 Британия приема всечки СС овци без да ги осъдят в Нюрнберг, оттам те отиват в Канада!И днес Запада използва украинците като наемници срещу Русия и са им върши черната работа. Украинците не са си научили урока!

234

Анонимен

преди 4 месеца

Ама Зеленски що си вярва,че някой е слагал в сметките Бандерията,която беше създадена или пък си е мислил ,че всички са произвеждали оръжия като СССР навремето.Те там е работа,че не са произвеждали ,а са си влагали парите в друг бизнес и сега няма,а и няма как да има щото няма такива заводи.Е имали да се направи нещо като за месец и това е

233

Христо Христов

преди 4 месеца

До В Германия/250 "Бундесвер има амуниции само за 2 дни интензивна битка!" - а бяха 3 дни. Но няма значение. Бундесферът са и без това некадърни гейове.

232

Христо Христов

преди 4 месеца

До В Германия/250 "Има танкови баталйони без танкове защото" - ама си имате униформи за бременни танкистки поръчани от урсулата.

231

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя има да чака отвсякъде саго отрязали ,много нагъл клоун

230

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/238 "НАТО: Остават пет до девет години до голяма война на континента. Трябва да се подготвим за голямата война с Русия!" - дано има мобилизация на ВСИЧКИ про'с'таци дет на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО. 85% от матряла са това.

229

В Германия

преди 4 месеца

Има танкови баталйони без танкове защото всички са в Украйна, обучават ги на чертежи!Сега Германия остана и без ПВО! Всичко е в Украйна! И без амуниции! Бундесвер има амуниции само за 2 дни интензивна битка!

228

Bad Face

преди 4 месеца

Всеки път, когато има взрив, хохлите трябва да извикат: - Слава на Украйна! Ако мълчaт, да ги вземат в СБУ като руски агент. Викове на граждани: о! или оу! - смятани за сепаратисти и незабавно изпратени на фронта. Хохлите се различават от другите граждани на света по глупавата си упоритост и вярата, че другите граждани на света мечтаят да говорят езика и да научат историята на хохлите, започвайки от Вавилон!

227

Христо Христов

преди 4 месеца

До Германия/245 "Германия остават само 3 ПВО системи за самозащита" - не и и трябват. германия трябва да бъде унищожена! За доброто на човечеството.

226

Анонимен

преди 4 месеца

Пък онези в Авдеевка ги набутват в котела. След като Зелето им раздаде медали.