155

Амии

преди 4 месеца

Бягал е по условен рефлекс от мутренските години, при приятели на власт да го защитят.

154

:)

преди 4 месеца

Полицията убива престъпниците, които могат да докажат връзката между полицаите и престъпниците. Останалите са с по 15678 висящи дела и на свобода.

153

Анонимен

преди 4 месеца

до 157 Те даже сеирджиите полица са си викали на кафенце, ей ритни го в бъбрека ве, ритни го крака ве...

152

Анонимен

преди 4 месеца

По принцип тоя целия СТ регион е силно poмизиран, така че никакви схеми не биха ме учудили. Не съм гледал статистика, но това което преди годони говориха за Сливен мисля че не е нищо особено

151

Анонимен

преди 4 месеца

"Непълнолетен" и "Дете" са синонимни понятия само в някои случаи. Не говорят за малолетни, а за непълнолетни, т.е. за млади хора на възраст 14-17 г. В онзи регион част от населението е етническа общност, при която е традиция индивидите на тази възраст да станат родители поне на две свои деца. Така че, не знам каква група непълнолетни е спряла онзи човек, с каква цел го е спряла и дали само един нож щеше да му бъде достатъчен, за да се защити. Нещо много неясно има тук.

150

Анонимен

преди 4 месеца

най-шокиращото според мен при всички тия случаи на полицейско насилие е, че докато 5-6 полицай пребиват някой, около тях има поне 2-3 пъти повече други полицаи които гледат абсолютно безучастно дори се кефят на гледката... и тука 9 полицейски екипа са 18 полицаи, биячите са 5, а остналите зяпат и никой от тях не се намесва за да предотврати това убийство, което си е един съучастие

149

Анонимен

преди 4 месеца

до 153 Има имааааааааа, Четиииии!!!! И кво, някой ще те гърми при дадена ситуация и ти като полицай знаеш че може да те убие и оня те издебва вдига пистолета си и ти ще чакаш да те убие?? Така ли ве , мозък?

148

Така

преди 4 месеца

Ами ето, измислят си. Полицията никаква работа не върши, освен да усложни нещата.

147

Анонимен

преди 4 месеца

до 147 Насочиш ли огнестрелно оръжие срещу полицай, той има правото да те убие на място без да носи наказателна отговорност след това. Това се казва неотложна самоотбрана, неизбежна отбрана..... Още да обяснявам ли веее????

146

До 151

преди 4 месеца

Ти га прочети, че такова нещо няма.

145

Бай Шиле

преди 4 месеца

Язе да ви кажа "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"!

144

Анонимен

преди 4 месеца

до 147 Полицай има право да използва оръжието си (и да убие човек) при неотложна съмоотбрана. Ти прочети наредбите!

143

Анонимен

преди 4 месеца

Типична българска картинка - престъпниците се защитават един друг, щото гарван гарвану око не вади.

142

мвр-убийци!

преди 4 месеца

"Чората притежаваше документ, доказващ връзките между полиция и престъпници. Какво е знаел този?"

141

Анонимен

преди 4 месеца

понеже ми се е случвало да звъня на 112 за подобен случай, да ви кажа, 1-то което пита оператора от 112 е имали пострадали, които се нуждаят от медицинска помощ, ако им кажеш че няма, те ти отговарят, че случая не е спешен и че по всяко време, мога да подам жалба в най-близкото полицейско управление, в този случай обаче се е действало по съвсем друг начин, което за мен е необяснимо

140

До няма значение

преди 4 месеца

Цитирай закон, в който пише, че полицаите имат право да убиват хора. Аре действай.

139

Патризий

преди 4 месеца

Ето за това няма да се оправите про сти български плебеи!Самото ви мислене е увредено от комунизъма!

138

Анонимен

преди 4 месеца

до 136 И как разбра че е получил инфаркт бе? Значи бяга от полицията, сгащват го и оня след като излиза от автомобила и получава инфаркт? На колко годинки си? На 7 за да си такъв наивник за да вярваш на такива простотиии на ченгетата?

137

Анонимен

преди 4 месеца

е Баце разтреля чората с гранатомет, па нищо

136

Анонимен

преди 4 месеца

След като са установили кой е от какъв зор взели да го преследват?Вярват на дете!Милиционерите участвали в арестуването и усмъртили човека защо не са в ареста? Нахвърли ли се като глутница кучета върху човека. Животни назначени за полицай!