13

Анонимен

преди 4 месеца

УЧИЛИЩЕТО, УЧИЛИЩЕТО- А РОДИТЕЛИТЕ- ВИЕ СЕДНАХТЕ ЛИ ДА ГОВОРИТЕ С ДЕЦАТА СИ, ДА ГИ ЧУЕТЕ, ДА ГИ УСЕТИТЕ, ДА РАЗБЕРЕТЕ КЪДЕ ДЕТЕТО ВИ ИЗОСТАВА И КАК ДА НАВАКСА ТОВА ИЗОСТАВАНЕ- БАБИТЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ, ТЕ СИ ТРЪГВАТ ОТ УЧИЛИЩАТА- КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ТЯХ, А ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИЗТЪРПИ ПРОДУКТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ СЕМЕЙСТВА- ХОРА ГЛЕДАЙТЕ СИ ДЕЦАТА- ПОМАГАЙТЕ ИМ И ГИ ПОДКРЕПЯЙТЕ!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ще споделя преживяното от мен- аз и момичетата/внучките ми/ на спирката след като са играли народни танци в мола а после игри по различни кътове- та уморени и бъбриви- в един момент при нас идват момчета около 15 г които си подвикват псуват и смеят твърде странно към тях се присъединиха и още- подобно на тях неадекватни- нито за момент не се съобразиха с нас че има 6/8 г деца прегърнах треперещите си деца и влязохме в дошлия автобус- в това ли ще се превърнат моите момичета-ХОРА ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ

11

Ром"с

преди 4 месеца

Има нещо гнило в българското училище и системата за образование! Това с увеличаване на парите на учителите да се мисли ,че ще се уредят нещата ,е меко казано наивност..или просто е лицемерие ,или пък още по-лошо ,че "не си в час " с образователната система у нас.Аз нямам представа как да се решат нещата в училището и образователната система у нас,но не е главният фактор "малкото заплащане" .Аз има малко наблюдения към тез които постъпват за учители...еми те 20-25 % от тях едва ли знаят таблицатА

10

Туземец

преди 4 месеца

Ако знаете ,каква *** са в университетите.

9

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Учителите днес са най-големите *** в обществото - пият, пушат, нямат елементарно възпитание и каква изненада - децата ни са последни в Европа по практически умения нужни за реалния живот. И всяка година искат по-големи заплати без абсолютно нищо в образованието на децата да е подобрено. Децата масово бягат от училище заради учителите, които не могат да задържат интереса на малките в час.

8

Внимание !

преди 4 месеца

Хората с купени дипломи са вече на работа !!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Така де, дайте по-високи заплати на прозводителите на *** мотници.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Най- големият проблем на на нашето училище са методистките.Сталинизмът продължава в училище.Затова е цялата скапания.Остават лошите за парите там, а качествените с призвание са отстранявани.Срам ме е от бг училището , науката и образованието.Най- лошият пример за образователна простотия е ВТУ и медодистките там.Ужас.

5

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

Училището вече НЕ Е врата към света! И това е големият проблем, че не го разбират тези от МОН! Проблемът е, че светът се развива. Училището - НЕ! За това децата не искат да ходят на училище и не им е интересно! Познавам британската система и там децата плачат когато трябва да излязат във ваканция. Училището Е място за забавление! Ученето не трябва да бъде скучно! Както и работата ни НЕ е скучна! Подобни остатъчни от комунизма трябва да се разкарат от образованието! Иначе нищо няма да се промени!

4

Анонимен

преди 4 месеца

То пък едни учители ...

3

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Обществена тайна е ,че не достигат учители по математика. Истината е ,че програмистките фирми прикокват добрите учители по математика и информатика за им работят при тях като им дават четворни и петорни заплати на учителските. И така няма кой да ни учи децата. За да се оправи България трябва да се изземат парите на програмистките фирми за да не мамят учителите с пари и така поне ще останат в образованието.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко Борисов вдигаше всяка година заплатите на учителите. А цените изобщо не мърдаха - порция кюфтета с гарнитура беше 2.50. Обаче тогава нямахме въздушен Шенген. А сега имаме въздушен Шенген, честито!

1

Dodo

преди 4 месеца

Докато има Делегиран бюджет и на учениците се гледа като ходещи портмонета нивото на образованието и поведението ще са рано на Слаб 2. Не е само до учителските заплати.