151

Малкия голям Джон

преди 5 месеца

Робин много ги разбираш да не са те въртяли на чеверме в катуна ?

150

Анонимен

преди 5 месеца

165 - ти гледай как ще се оцветиш от тази година заради ШЕНГЕН, защото по тъмни от "БРИКС" са ви изпратени вече. Със хиляди.

149

Анонимен

преди 5 месеца

За жалост западният свят такъв какъвто го познаваме отива в забвение,без ресурси,без производство,без иновации,нещата ще загрубеят много бързо!

148

Робин Хуйд

преди 5 месеца

Целта е да работиш в Европа и да си пращаш парите в русия ; )

147

майли сайръс

преди 5 месеца

Майли, жокера с резачката са го избрали от кастинга на тексаското клане .

146

Анонимен

преди 5 месеца

Етиопия има 700 години непрекъсната държавност с Император начело! Основна религия - източно православна. Азбука - византийска. Завоювана единствено от Мусолини.

145

1000% сигурност

преди 5 месеца

До Анонимен ами да пробват - да получат отрезвяващ отказ! БРКС да се изгаврят, че краварите не са такива какито ние им се мазним!

144

Анонимен

преди 5 месеца

В БРИКС приемат всеки. САЩ да вземат да се изгаврят с тях и да кандидатстват с 1000% сигурност ще ги направят председател на БРИКС.

143

Иван

преди 5 месеца

БРИКС са една произволна сбирщина на държави, които нямат нищо общо една с друга. Нито културно, езиково, религиозно, че дори и икономическото развитие е различно. Единственото общо е ненавистта им към Запада. Аз имам много критики към Запада, много дразни това прекалено либерално, прекалено отпуснато и донякъде античовешко и расистко към белите отношение. Белият нормален, работещ, способен и с християнски ценности човек трябва да си върне властта в Европа и САЩ!

142

Анонимен

преди 5 месеца

Етиопците са хванати от СССРто още преди 50 години със залъгалката за военните за развит социализъм, които правят преврат и свалят императора Хеиле Селасие. Водача на преврата става диктатора Менгусто Хеиле Мариам, който убива Селасие и го заравя под бюрото си. Известен е с прозвището черният Сталин. Свалят го през 1991г, спасява се в Зимбабве при идейният си съмишленик-комунист Робърт Мугабе.

141

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро 90% от световното население ще бъде в лагера на Русия, в лагера на сащ остават държавите-лузъри, без икономика и в демографска криза.

140

Българин

преди 5 месеца

Браво на аржентинския президент.Изгаври се с Вова късия.

139

Шишо

преди 5 месеца

От БРИКС ще приемат ли Афганистан, Сирия, Мароко и Алжир? Време е да емигрират в Москва, Пекин, Риад. За какво им е да ходят в изостанала Европа? :)))

138

Анонимен

преди 5 месеца

Зелите са долара и преорентиране на търговията . От това Русия и Китай ще спечелят . Египет и Етиопия вече ще купуват зърно от Русия а не от ЕС ту . Целта е еврото и долара да са надлъгват един друг а в БРКС да търгуват по коректно .

137

Ужас

преди 5 месеца

И една бяла държава няма в този Брикс.

136

Анонимен

преди 5 месеца

До 1750Е кой къде иска да ходи бе имаше ли университети на световно ниво като софийския имаше,а ко стана,Ами малко ви направиха прости и сега се обясняваш кой къде трябвало да ходи.Аре марш в Украйна,че..

135

Анонимен

преди 5 месеца

Всъщност проблемът при социализма беше самата му социална същност - т.е. на мързеливи и некадърни хора да им се дават същитите, а в последствие и по-големи права от на нормалните работещи. На практика в това се превърна и запада и затова си отива. В бившите пък социалистически държави се възроди дивия капитализъм от 18век. Вижте кмета на София и пуснете сълза, че от бившите ДС кадри, децата им станаха най-успешните капиталисти. Конкуренцията на изборите беше едни комунисти срещу други комунисти.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Европа се напълни с мюсли-та на помощи,вие лежите на стари лаври.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя Брикс само тарамбуки,братче

132

Анонимен

преди 5 месеца

Млъкнете най-после ушаанки! Колкото и да се мъчите, няма да ни отнемете радостта да се редим на опашки за помощи в Германистан, да караме 20 годишни опели на кредит, да чуваме всеки сабалян песента на ходжата в околоностите на Нюрнберг.