40

Анонимен

преди 5 месеца

Зеления не е толкова висок като телосложение, но Путин ще го накара да изглежда такъв за българските русофили :))) Руска пропаганда отново :)

39

Бай Ментор

преди 5 месеца

За съжаление тоя сайт като папагал повтаря всички фейк новини на Запада и нацитата от Украйна!В ход е пълна забрана на всички руски канали и новини И на това Запада вика демокрация ?Я вървете на ....!Срамота!

38

Анонимен

преди 5 месеца

Крим върнаха ли вече?

37

999

преди 5 месеца

Защо DW влиза в обяснителен режим в ролята на ,,последна инстанция" за истина???

36

До 37

преди 5 месеца

Финландия влезе ли в НАТО?

35

До 36

преди 5 месеца

Ти изобщо знаеш ли историята на този конфликт? Ако се обединят, това означава край на комунистическия Китай и връщане на истинския.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна влезе ли в ЕС?

33

Анонимен

преди 5 месеца

Си Дзинпин: "Тайван неизбежно ще се обедини с Китай. Китайският президент Си Дзинпин каза в обръщението си към нацията в реч по случай Нова година, че Китай "със сигурност ще бъде обединен".

32

До 34

преди 5 месеца

По-добре е от "специалната операция".

31

Споко бе, хора!

преди 5 месеца

Споко бе хора, Русия е просто една руина, след като победим Русия всички похарчени пари ще ни се върнат хилядократно, кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Просто трябва още мъничко да сапортнем Юкрейн и Русия ще рухне, Русия е просто една руина, това го разбраха вече и децата.

30

До 28

преди 5 месеца

Ай стига бе? И това ли умее? Ами то човек трябва да разпуска някак, след като прати половин милион руски окупанта в отвъдното.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна стана ли член на НАТО?

28

И още

преди 5 месеца

Бойко е прочел повече от една книга. Киро е завършил Харвард. Пеевски е слаб и атлетичен. На Нинова синът живее и учи в Москва. Костадин е истински патриот и субсидията не отива за нови къщи и в личната банкова сметка. Политиците ни имат само по 2000 лева спестени и разполагат с половин апартамент и то наследствен. Декларациите са им истински.

27

До 26

преди 5 месеца

За сега само Херсон и още няколко стотин села и градчета. И на Крим ще му дойде времето.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Истина е! Вижте сами старите шоута на Зеленски за Руската публика! А Байден си носи памперси!

25

Животът на Фактчекър

преди 5 месеца

Прибира се след работа, а жена му го пита:"Скъпи, как мина денят ти? " - "Днес за осем часа, проверих в 40 източника и маркирах един виц като фейкнюз"

24

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски свири на пиано с члена си. Не, не е дийп фейк. Квартал 95 е и е известно на украинците. Дебелашкият им хумор е като на Комиците. Самият Зекенски има скеч за бандеризацията на Украйна. Всичко е публична информация и достъпно в тубата. Зеленски играе роля. Нищо истинско няма в този човек.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Върнаха ли Крим?

22

До факт

преди 5 месеца

Какво срамно има, актьор да се превъплъщава в образи? Впрочем е най-успешният украински актьор за всички времена. Очевидно ще е и най-великият им президент. За сравнение, Путин е бил некадърен шпионин и след това таксиметров шофьор, преди да стане марионетка на истинските управляващи в Русия.

21

Нео

преди 5 месеца

Някои от тези лъжи са по-изпипани, но други направо удрят тъпо-мера и пак се намира маприал, който да повярва! Това не говори добре за нивото.