64

Алекс

преди 4 месеца

До Анонимен70 Споко,тази клошарска сбирщина е невъзможно да задмине западния свят.

63

Сата НАТО

преди 4 месеца

Да ви кажа чесно, слабо ме интересуват.Докато само се събират да пируват и да се снимат заедно, на никого не пречат.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и минуси да слагате и злоба да леете за пари сте готови да продадете и собствените си деца. Затова ако дойде ден и тия наистина задминат западния свят без проблем, ще се обърнете дето духате. Цял живот сте си били такива и предците ви в СССР също. Само злоба и пр..тия от това жал.ко племе

61

Анонимен

преди 4 месеца

Просията има 16% лихва, така че какъв РРР, кви пет леа...

60

Анонимен

преди 4 месеца

Внуците на партизани и руски поклонници сега пазят САЩ.Хората, които сме били в САЩ и UK знаем,че не е толкова розово.Гледам пишете за GDP per c.Да ама това нищо не ти казва.Може да взимаш 70 к в САЩ и да харчиш 60 к за основните неща.Затова се гледа GDP PPP.Там в десетката са и Китай и Индия и Русия.Относно камерите на градчетата.Направете си експеримент вижте примерно Комптън в LA и ще разберете,че не всичко е цветя и рози в САЩ.Напълни се напоследък с wt и това е огромен социален проблем...

59

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Аржентина ,че е отхвърлила поканата за членство!

58

Големия памперс

преди 4 месеца

Телетата, които мучат срещу БРИКС не си дават сметка, че в тези страни живее 2/3 от населението на света. Да, по-голямата част от това население е бедно (Благодарение на стария-нов Световен ред. Преди, чрез дивия силов колониализъм, а сега, чрез по-модерния финансов, благодарение на който се появи БРИКС.), но чрез наличните ресурси, огромния технологичен потенциал и финанси (Русия, Китай, Саудитска арабия, ОАЕ и т.н.), наред с огромния вътрешен пазар, това бързо ще промени (Справка - Китай).

57

Анонимен

преди 4 месеца

Остави ги тези сведения и стъкмистики. Отваряш Гугъл мапс и директно гледаш в случайни малки градчета инфраструктурата, къщите, колите на хората. Пробвай с нещо като Очьор в Русия и да кажем Ъксътър във Великобритания. Има още хиляди подобни. Това е истината.

56

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС също се разширяла с Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Азербайджан, те влизат и в НАТО.

55

Анонимен

преди 4 месеца

ДОБРЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ОТЪРВА ОТ ТАЯ ДИВАШКА ОРДА

54

Майли жокера

преди 4 месеца

Тоя лунатик Майли джокера с резачката е далеч от всичко нормално, инсталираха го за нула време на поста, цирк по демократически.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Единствената цивилизова държава там е Китай. В другите 70% от населението са с външни тоалетни. Ако преджобиш един американски клошар ще намериш повече пари отколкото в джоба на т.н. средна класа на бриксаджиите.

52

Анонимен

преди 4 месеца

На гаучосите не им дреме, изгониха русия като колхозна крава

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ще имат ли право да депозират авоари фрузки банки при 10% лихва? Ако е така, и аз флизам В БРИКС!

50

Алекс

преди 4 месеца

Във всеки голям град в САЩ,Канада и Европа има китайски квартал.Великобритания е пълна с индийци.Тубата изобилства от клипове на руснаци,емигрирали в САЩ и Канада.Тези хора не четат ли статиите за "прекрасния" БРИКС ?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Ковида дойде от китайска лаборатория, ръководена от американци. Но какво да го обясняваш на разни вакснати зомбита. Навсякъде където се случват беди, има наврян американски пръст. Навсякъде се намесват, ако още не ви е станало ясно. Лукашенко-злия диктатор, каза никакъв ковид, ваксини, маски. Тойест незадължителни и какво стана? Нищо не стана фатално. Това не е ли повод за размисъл?

48

Анонимен

преди 4 месеца

От днес ротационен председател на БРИКС е Руската Федерация. Срещата на върха на 10-те лидери на страните членки от групата е в град Казань на 16 октомври. В Казань БРИКС ще приеме най-малко 10 нови страни-членки.

47

българин

преди 4 месеца

Който се е хванал с руснаците - не е прокопсал !

46

Анонимен

преди 4 месеца

Аржентина звучи като единствената що годе смислена държава от изброените, обаче те пък не искат нищо общо с бедните комунисти хххахаха

45

Анонимен

преди 4 месеца

И СЕГА КВО СТАНА СЪС 100% АНТИРУСКИ СВЯТ??!!!...