33

ВСИЧКО СЕ ВДИГА

преди 5 месеца

САМО НАРОДА ДРЕМЕ

32

Анонимен

преди 5 месеца

Преди два дни платих за парно 140 лева, нищо че навън е 15 градуса. Като сложиш ток, вода и други сметки и станаха 350 лева. На получаващите МРЗ ще им оставят цели 5 евро на ден. Не знам как няма да ги е срам да приемат еврото и да се хвалят със пенсии по 300 евро и заплати по 500

31

Анонимен

преди 5 месеца

Ч(естити)Н(ови)Ц(ени)!!

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 42Идеята е един пенсионер като стане пенсионер да може да вземе колкото се може по-малко години пенсия.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Нето тази заплата излиза 724 лв. В България удръжките са прекалено високи.

28

Анонимен

преди 5 месеца

За какъв Асен говориш бе смеешко. В момента на власт са Пеевски и Борисов, а ППДБ с техните 60 депутати общо всеки момент може да станат безработни.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Вдига се и пенсионната възраст, вдига се и цената на водата.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Простия бачкатор не заслужава 933лв. Не знам Асен защо вместо това не им ги свали на 450лв, и без това пак са недоволни, поне щяха да се чувстват като по Бойково.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Как ще се повишава на раждаемостта - със 780 лв. ли ???

24

Анонимен

преди 5 месеца

Работодателите ще съкратят хора. За частния сектор (тоя, който произвежда и плаща данъци за държавните хрантутници) няма друг изход..А без хора няма производство, вие ми говорите за повишаване на производството.

23

Хах

преди 5 месеца

И какво излиза, че е на далавера да си вдовец или вдовица и да си индианец българче. А пенсиите??? Аха, те чак през юли. А един ококорен антибългарин харвардец излъга най-нагло, че вместо Коледни щяло да има по 50 отгоре върху всички пенсии. Долу сглобката и цялата им банда антибългари!

22

Фед Красивия

преди 5 месеца

Радвам се,че повечето са прогледнали това,което аз обяснявам,още като беше 240 и почнаха изкуствено да я дигат.Пазарна икономика НЯМА,докато МРЗ се вдига АДМИНИСТРАТИВНО.Това е вече диктатура.Кой ще поеме сега и безработните,на които ще им е заявено от собствениците,че не могат повече да плащат?И повярвайте ми,това са читавите останали малко фирми?А в същото време даскали,полиция,пожарна и армия нагоре и нагоре.За Политици заплати ,да не говорим!!Отде бе джанъм пари?Фалите и гръцки сценарий!!

21

Анонимен

преди 5 месеца

"Това си е прецакване на по-добре платените работещи. Те на практика не излизат в болнични, а си пускат платен отпуск, защото дохода им пада много. " - Даааа бе, даа! И от 6000, да плащам 15000 на година. И не разбах, кка ми се прецаква платеният отпуск?

20

Анонимен

преди 5 месеца

Преди ревяха за пари, сега реват че не ги щат. Ще му целувате ръката на Асен, за да не целувате друго на Пеевски, макар че и толкова не заслужавате. Все недоволни и наопаки, клошарски работи.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Увеличение на мин работна заплата = съкащения или инфлация...ако някой наистина си мисли че живота на хората ще се подобри от едни смешни политици дето ти казват плащай повече, много найвно е сгафил

18

Анонимен

преди 5 месеца

Честито, бъдете доволни и благодарни, защото за последните 15 години имате 2 вдигания и двете от Асен. Преди това бяхте кypвичките на Боеко.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Незнайно защо максималния осигурителен доход е толкова нисък - колкото 4 минимални заплати, вместо да е колкото 10 минимални заплати, както беше в началото, когато го въведоха! Това си е прецакване на по-добре платените работещи. Те на практика не излизат в болнични, а си пускат платен отпуск, защото дохода им пада много. После и пенсиите им не са на максимума, а са около 2800 лева за пенсиониращите се в последно време.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Това се прави, за да ни увеличат данъците. Ето, вече не сте бедни-плащайте, магарета смотани. Иначе при такава инфлация, прескъпи комунални услуги и 10 бона може да не стогнат. Хората теглят кредити като откачени, за да преживеят някак.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Тези размери на заплати и пенсии можеше да го достигнем още през 2015-2016 години, ако ГЕРБ не беше взел властта през 2009 година.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Скапаняцииии....кажете РЕАЛНО колко става минималната заплата. Не е 933 лева, а 723 лева, скапаняциииии...