514

Северняшките

преди 5 месеца

Хайде, време е за президента. Не само Русия си има президент, но дори и Българията ни си има. За един от Радевците става въпрос. Че са много и започнах да ги обърквам. Един президент, друг на БНБ-то им, трети пък на тези ог Герба им.

513

Анонимен

преди 5 месеца

Хайде успех за Путин и дано час по скоро унищожи фашистите в Украйна и последната стане поредния федеративен окръг.Наздраве

512

Честита 2024

преди 5 месеца

В статията става въпрос за обръщението на г-н Путин. Честита 2024 г., на руснаците, живеещи в България. Както и на тези в Русия. Ами, не разбирам защо тези от Укпрайна се опитват да се бият с руснаци. Техни проблеми са си. Нека тези от САЩ да им даватот доларите си. Може и на българските политици и депутати да дадат. Те, щом си няма, да си ги поискат от посланика им.

511

Тц,тц

преди 5 месеца

Такова Новогодишно обръщение, с размахан пръст,може да направят само той и Радев!

510

Анонимен

преди 5 месеца

Е, живеем в интересни времена!

509

Всеки ден

преди 5 месеца

В Руската Фашистка федерация всеки ден умират стотици и хиляди за да докажат , че това което е заграбил Жужакът е негово лично и нито един Грузинец, Украинец, Молдовец не може да се бие за своята земя.

508

Човек

преди 5 месеца

Кога храброто бункерно джудже ще каже нещо за изстрадалия руски народ, че има по високи заплати,свобода, здравеопазване и култура. Не само обещания,а реалност,сега ,днес.

507

Анонимен

преди 5 месеца

Нека паметниците на Путин в Русия са само от тор, като в Якутия! Земята ще е благодарна..

506

Анонимен

преди 5 месеца

Хората мислят за бъдеще напред,в Русия - да не отстъпят.

505

Тъпото, дърто

преди 5 месеца

и мъртво джудже се оказа гpoбокопача на руската, фашистка империя...

504

Анонимен

преди 5 месеца

Какво да отстъпи, украинска територия, ли? Чужда територия на суверенна страна, призната от ООН? Завзета чрез анексия и война? Чрез военни престъпления? Русия може да продължи с войната и 20 години, но няма да я спечели. Кауза пердута. Само ще утежни положението си.

503

Анонимен

преди 5 месеца

Какво да отстъпи, украинска територия, ли? Чужда територия на суверенна страна, призната от ООН? Завзета чрез анексия и война? Чрез военни престъпления? Русия може да продължи с войната и 20 години, но няма да я спечели. Кауза пердета. Само ще утежни положението си.

502

полковник Колев

преди 5 месеца

Пожелавам на Руския народ и на Путин,много Здраве и Успехи....и да бъде малко повече като Сталин

501

До 577

преди 5 месеца

Руската тв можеш да я гледаш по интернет щом толкова държиш да знаеш какво казва вождът на народите II.

500

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 575 Не ти се получава. Зрелищното Самоубийство на Украйна скоро ще приключи. И ще ни отърват от себе си.

499

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ са поели битка срещу националната държава с презумпцията на своето превъзходство като мултиетническа държава, но така ли е наистина? САЩ са мултиетнически като произход, но реално обществото е аморфно и националността е една-американска. В САЩ няма клъстъри от еднородни етнически групи освен индианците и е ясно в какво състояние са. САЩ много скоро ще са в болшинството си смесена раса и НИКОЙ НЕ ЗНАЕ до какво ще доведе това. Може и това да доведе до края на САЩ?!

498

Анонимен

преди 5 месеца

Абе нали ни е забранено да гледаме руска телевизия? Откъде знаете какво е казал Путин?

497

Фкдк

преди 5 месеца

Тоз ще кажеш че ще живее още 100г. Утре ще се гътне и всичко прикючи с болните амбиции... това е лошото на диктатурата че като замине вожда и всичко приключи, примери много

496

Анонимен

преди 5 месеца

Русия извърши пред целия свят ритуално самоубийство.Подтиквана от Хипофизното Джудже Недоноско...Голям резил...

495

ххх

преди 5 месеца

Ясно е че сащ не са цвете нито ес... но ако се сменят с китай или русия тогава ще стане адската мизерия... вижте как живеят народите на тези дсе държави