32

Анонимен

преди 5 месеца

РЕСПЕКТ ЗА КМЕТА ТЕРЗИЕВ!

31

IQ 3.14

преди 5 месеца

след два месеца като спре сметоизвозването и общината обяви банкрут, що на тефтер сте опукали бюджета за знаци и маркировка, и любителите на конски кестен почнат да питат на висок глас има ли вибратори с накрайник за хилти, ше видите кой къде е спрел и що нема аварийни

30

ЗНАМ

преди 5 месеца

Този нагъл представител на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и временно изпълняващ манипулативно придобитата длъжност кмет на София , как можа да надрънка толкова лъжи и глупости. Не знам дали София има нужда от всички общински съветници, но със сигурност знам че София няма нужда от участието в управлението на питомници на държавна сигурност и от МИС БОНИ меката китка.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Утре е 2024 година, тия след средата на другия месец ще го подлагат на обществено обсъждане, значи след средата на август може и да го приемат.

28

Христо Христов

преди 5 месеца

Този некадърник какво реве?!

27

Анонимен

преди 5 месеца

ДСерзиев, реотана на Бонбонев не те ли затопля?

26

не си ми татка

преди 5 месеца

По ме кефеше оня " отчет " дека поименно се отричаше от родата , по му оди някакси .

25

тези

преди 5 месеца

започват с разширението на гробищата,а помните ли че на ГЕРБ викахте гробари,ирония на съдбата,какво да се прави, prost народ,каквото сам си направи никой не може

24

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив СОС е много модерен, всички там сте гейове на бял сос!

23

Интересно...

преди 5 месеца

...всеобщото впечатление е, че именно Ушко в момента е замръзнал в ступор: всички негови действия са минималистични и напълно неадекватни, като започнем с мал о умната коледна украса и се стигне до издънката с първия сняг. Администрацията му е непопълнена със специалисти на възлови места / а преди да го изберем се хвалеше, че разполага с огромен брой експерти.../, Каквото и да каже или пипне става за смях. Сега ни забавлява с поредна порция оценки за миналото...Да видим как ще продължи ДСциркът!

22

устичката :))))

преди 5 месеца

на снимката :D

21

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е отчет, а мрънкането на един женчо

20

M

преди 5 месеца

Браво.Ако ГЕРБ и БСП не го спъваха имаше шанс, но с неработещите ГЕРБери в СОС на заплата от нашите данъци... Няма да е лесно.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Кмете ти кажи как върви ремонта на бежанските центрове в Захарна Фабрика и Военна рампа? Гледам усилена работа кипи там. До март ли трябва да са готови да посрещнат първите си обитатели.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на кмета, че бутна ***. След тридесет години кандърми . Само той се справи

17

Гей от Дружба 2

преди 5 месеца

Аз гласувах за Терзиев :)))

16

Анонимен

преди 5 месеца

Разговор в централна софийска кооперация: - Тате, не ми се получават нещата в общината! - Сине, вместо да се отричаш от нас, прати ги в Белене!

15

Майора

преди 5 месеца

Жалко Терзиев , да се хвалиш че уж имаш екип и нищо да не направиш! Видя се безпомощността ви по време на първия сняг , неумението да управлявате , невъзможността да изберете председател на СОС! Нали бяхте уж готови , освен да обърквате движението както прихрана "Невски" , друго не става! Терзиев , столичната община не ти е фирмста , това важеше и за просто Киро и Кокорчо , които мислеха като вас! От мамините и таткови синчета нищо добро не ни очаква!

14

Анонимен

преди 5 месеца

По зле от Герб в София няма. Леля Данче съсипа този град а хитрия и продажен давчерашен журналист - арменецът Хекимян цели да блокира по - знаещите и можещи по заповед на Вожда от Банкя! Вън на герб от София! Дегенератите на века!

13

Хах

преди 5 месеца

Споко кмете, юли-август е готов размръзнал СОС, търпение!