150

2007

преди 4 месеца

Лош човешки матрЯл много в наща мила родина!Утайката на обществото, тумора на народа си няма друга работа...Само това ще им остане!САМО ЕС И НАТО!!!

149

мак

преди 4 месеца

Пък едни други фили раздават като за световно. Но важното е, че евроатлантиците в ес са доволни.

148

До авторката

преди 4 месеца

Нещо не ти изнася истината и побърза да триеш коментари и то без да има никакви обиди. Колкото и да режете паметници..По умни няма да станете и Украйна пак ще капитулира !

147

Анонимен

преди 4 месеца

Като има им.бецили да им ги купуват, що да не въртят бизнес? И без това за големите играчи "любовта към Русия" е доходоносен бизнес и нищо повече. А лоботомираното население *** като шаран.

146

Анонимен

преди 4 месеца

До Маркс - Ами, замръзнали са на Велики Четвъртък 1925 година, когато идейните им "деди" са взривили Света Неделя ако съдим по кръвожадната и вампирска радост от руските престъпления в Украйна. Та затова съм малко втрещен от православните им увлечения.

145

Анонимен

преди 4 месеца

До Обективен - Обективен, Обективен, колко да си Обективен?! Я кажи Обективно, защо не се изучаваше или пък се смиташе под килима Вазовото "На руските войни" от 1916 с което дори и големия русофил Вазов "пита" руснаците какъв го дирят в Добруджа заедно с румънците и защо постъпиха така с Варна и Добрич? Обективно обаче, не вярвам да ми отговориш!

144

До 161

преди 4 месеца

Иван Вазов не е история, а литература! И какво е написал Иван Вазов за руснаците 1916 година, да ми припомниш?

143

Маркс

преди 4 месеца

Каква 2024,русофилите са замръзнали на 1944!

142

Анонимен

преди 4 месеца

До Онуфрий - не зная пич на колко си, но хамелеонството е в гените на комунистическите последователи! След 1989 първия който запали свещ беше Бай ти Добри /Добри Джуров/!?! На бас, че не на един и двама вярващи е стъжнил живота преди това. Когато аз служех ни беше военен министър. Обаче, преспа, прекади се, прекръсти се и хоп - миналото изчезна в цилиндъра на вълшебника, а от там се появи новия "вярващ в Бог" Бай Добри. Тея клишета тук не се различават много от него!

141

Шопендар

преди 4 месеца

Тази идея я препоръчах на общината,за да изкара някой лев,но са я пуснали на някой техен човек

140

Да бе,

преди 4 месеца

наистина се чудя, такива отявлени русофили в България, а нито един не е отишъл да се бие в руската така наречена армия! Аз ако така патологично обичах чужда държава, щях да ида да се бият за нея! Нито един!?!

139

Обективен

преди 4 месеца

До долуподписания 157 - ами да изтрият от историята ни и Иван Вазов ,защото е написал стихотворението " Здраствуйте братушки ". По-скоро трябва да направят филтър постове на малограмотници да се трият автоматично.

138

Онуфрий

преди 4 месеца

С кой бог бе?Взривявахте черкви.Взривихте и параклиса на цар Борис и се подиграхте с тялото му.Режехте брадите на свещениците,палехте ги,а после ги разстрелвахте.Избихте министри,учени,лекари,учители,само защото са по-умни от вас.Днес се молите.На кой господ?Кой ви е господа,вашия?Защо си спряхте народните пенсии,а?УБО ви хранеше безплатно всеки ден!

137

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 149 - само че, клишето си е клише без оглед на рософилия или русофобия пич! Тортата беше на ДБ!

136

Анонимен

преди 4 месеца

всички така наречени русофили са антибългири

135

Конан Варварина

преди 4 месеца

Кой изяде главата на детето, питам ! И тортата ли рязаха с флекса! Кой реже торта с флекс, истински варвари !

134

Анонимен

преди 4 месеца

трябва да се забраня и демонтират всякакви паметници и символи свързани с комунизма, социализма и съветския съюз, както са забранени всичко свързано с нацизма

133

Анонимен

преди 4 месеца

Я да пресметнем цената на този пропаганден плакат. 10 лева са 5 евро или 500 и нещо рубли. Дори в Русия няма да има много желаещи да дадат толкова пари за една хартийка, ако ще и прогагандно-патриотична.

132

Анонимен

преди 4 месеца

До Спас - това което не разбрах от този пост е, какво предлагаш - да вдигнем отново склупторите ли? Като цяло, цивилизационния избор на България винаги е бил, хм - нека кажем -проблемен. След Освобождението се обвързваме с Австо-Унгария и Германия, което ни води до сериозни проблеми. За Съветския период - няма защо да коментирам. Това с Нацистка Германия и обявяването на война на Америка и Великобритания си е величайша глупост. А днес? Но - както и да е - твоя избор какъв е?

131

Анонимен

преди 4 месеца

Търся строителни материали, но тия са минали 70 години, не стават и за арматура на обора в село!