169

Анонимен

преди 5 месеца

До Справедлив Кой им плаща? Много просто - посолството, с пари, откраднати от нас (от България). Просто ни превръщат в своя колония, по изтърканите методи, които са прилагали до сега толкова много години - в Латинска Америка и Европа. Подготвили са си почвата от СДС насам, България е с унищожени защитни сили и вече може да я режат и мачкат на живо, да и изпомпват богатствата на безценица без да може да се защити. И да я успиват с някаква "демокрация" и евро-гей "ценности".

168

Българин

преди 5 месеца

Имагинерния "Альоша" е хиляди пъти по-хубав от паметник на падналия монах Васил Кунчев с гордия прякор левски-слуга на масони, разпрогандиран лъжегерой от масони, сатанисти и комунисти ! Каква гадоирония ако един комунист.паметник бъде заменен с друг лъжегерой на комунистите ! Именно такива лъжценности са в основата на слабата ни държава и народ, а не цветовете на флага ни !!!

167

666

преди 5 месеца

След паметника да бутнат и всички панелки, те са правени от комунистите.

166

Справедлив

преди 5 месеца

Скъпи съграждани защо позволяваме на шепа самозабравели се фашисти да ни лишават от история. Ние сме израснали с Альоша .цяла България и много голямо количество държави асоциират нашия Любим град с паметника.Кой им плаща заплати ,слугите на Народа трябва да се подчинят или ще ги сменя ме.

165

doctor.no

преди 5 месеца

Време е да поръчаме торта с парчетата от Альошата, та я с такива от *** много вкусна беше :)

164

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Времето върви напред, но по спирала. Събитията се движат в цикли, като махало. Ако си достатъчно интелигентен и си учил достатъчно добре историята, може да предвидиш приблизително какво те чака в бъдещето. Няма да е буквално същото, но ще е подобно. Но за да разбереш това, трябва да ползваш собствени мисли, а не готови опорки.

163

Анонимен

преди 5 месеца

До doctor.no Соросе, със заучените шаблонни отговори на всеки въпрос, Нюрингберския процес дали и той се проведе, "защото са ги пазели рашняците. а причината е да вземат апартамента / къщата на чорбаджията и да заживеят в нея".

162

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 141 оАбе тъъпак задръъстен, историята е история, независимо дали на някого тя харесва или не. Не може да редактираш историята, както ти харесва, закщото тогава тя престава да бъде история. Миналото е поука за бъдещето, но човек трябва да е достатъчно интелигентен и обучен, за да разбира смисъла на историята, за да е успешен в бъдещето. Такива като тебе, с редактирана история са просто слепци

161

doctor.no

преди 5 месеца

Народен съд е имало, защото нашите шумкари са ги пазели рашняците. а причината е да вземат апартамента / къщата на чорбаджията и да заживеят в нея

160

Анонимен

преди 5 месеца

Какво ще е бъдещето на Альоша? Един господ знае какво ще му е бъдещето, но почти сигурно е, че промитите мозъци на прислужниците на посолството, срещу скромен хонорар ще го съборят и него. Но от това следва много по-важния въпрос - Какво ще е бъдещето на България? По всичко личи, че не отива на добре

159

doctor.no

преди 5 месеца

пловдивчани трябва да са "по-внимателни" от нас като майстора го разпарчетосва с къртача и после всичко на чакъл.и по-бавничко, та да им е хубаво на копейките по-дълго

158

Анонимен

преди 5 месеца

ТОЯ, гАЛЬОША, ЩЕ СТАНЕ НА ЧАКЪЛ ЗА НОВОТО ШОСЕ КЪМ ПАЗАРА НА ОДРИН....ХАХАХАААА ....

157

СМЕХ....

преди 5 месеца

АЙДЕ И ТОЯ КАМЕНЯК ШЕ ДАДЕ ФИРА....ХАХАХА....БЪЛГАРИЯ СЕ ЧИСТИ ОТ РУСКАТА КИР И МР. Ъ .СО ТИЯ.

156

doctor.no

преди 5 месеца

Голям кеф е като чета как си късат ризите късопешковците. айде няма ли да опъвате катуна да го пазите

155

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено,че никакъв Альоша няма място в Пловдив,но стига с това дърлене за тия паметници, хората *** като мухи и никой не му пука.Не виждате ли ,че ви използват за мюре.

154

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Нищо не ти е убил Альоша, а народния съд е в отговор на масовия терор, убийства без съд и присъда и тотално подтискане на населението след фашисткия преврат и със съдействието на монархическата власт. Броя на наказаните от народния съд е много, ама много по-малък, от броя на пострадалите от кървавите беззакония на монархо-фашистката власт по време на фашисткия преврат и след него. Ти сега ще изкараш и Нюринбергския процес убийство на цвета на Европа, нали?

153

Анонимен

преди 5 месеца

АКО ФАШИЗОИДИТЕ В ПЛОВДИВ СЕ ЧУВСТВАТ ВСЕСИЛНИ, ДА ГО ГЪТАТ,НО ДА СИ ПОМИСЛЯТ ЗА ВРЕМЕТО, КОГАТО НЯМА ДА СА ВСЕСИЛНИ И ЧЕ ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД И ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ В ЗАЛАТА!!...

152

Анонимен

преди 5 месеца

Назначени "политици" и "държавници" като не знаят какво да построят бутат паметници и преименуват улици.

151

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 142 Нищо няма да ти прати, защото лъже. С такива глууупости особено политически баба Ванга не се е занимавала НИКОГА!!! Тя искаше да помага на хора в беда, а не да обслужва политически мераци.

150

doctor.no

преди 5 месеца

това вече ще докара инфаркти :)