41

Toзи вече кефи

преди 5 месеца

Както беше съобщено по-рано, кметът на Лондон Садик Хан също се е съгласил да предостави на Украйна автомобили за рециклиране т.е. СКРАП! Украйна става отпадъчна зона на Европа!

40

само питам

преди 5 месеца

До 42: Да разбирам ли, че подръжниците на бандеровците фашисти сами ще дарят колите си на наркоманизирания клоун?

39

да

преди 5 месеца

да ама те не стават да се крият от ракетите на путин, даже са хубава мишена!

38

Анонимен

преди 5 месеца

И без да са пияни колите на поддръжниците на мpъcната война на Путин трябва да бъдат конфискувани и изпращани в Украйна.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Демократична Украйна отвлича хора и ги праща на фронта!

36

анонимен

преди 5 месеца

кой ще ги кара там! то укрофашисти не останаха, пенсионерите ли?

35

Анонимен

преди 5 месеца

чудесна идея, да дарим и нашите!

34

Анонимен

преди 5 месеца

Лелее с тия коли яко ще смажат Путин!!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Е па значи у Латвията коли не са останали. Там трезвен няма.

32

да ви светна

преди 5 месеца

Латвииците просто ще си изчистят автоморгите от скрапа насъбрал се там, защото преработката и рециклажа е нерентабилен заради високите цени на енергията! Ще го представят този скрап като иззети автомобили от пияни руснаци, а всъщност е чист скрап от автоморгите, защото някак си не е морално да кажат, че автомобилите са бракувани! А може и някоя схемичка да са измислили която да докара някое евро от ЕК за това!

31

Ба

преди 5 месеца

Пък ние що даваме БТР-и, а не мерцедеси на пиянки?

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс,да бе засилили са се ,с тая помощ по-добре нищо да не бяха давали

29

Алекс

преди 5 месеца

Всеки от цивилизования свят според силите си помага на Украйна в борбата и срещу варварския окупатор.

28

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 Абе направо ще ти ги подаряват тия ресурси щото ти така искаш

27

Честито, изpoдий

преди 5 месеца

Подаръкът за всички украинци през новата 2024 година е, че който не се запише на електронен военен отчет - мъже и жени - им спират банковите сметки и консулските услуги в посолствата на Украйна в чуждите държави. За украинците зад граница това означава, че няма да могат да си удължават срока на изтеклите документи, пда извършват сделки с недвижими имоти в Украйна и да сключват граждански брак с чужденци. Чакаме кога западните медии ще забележат тази новина.

26

Анонимен

преди 5 месеца

до 27 Аре аре, оля се. Това неплащането на данъка на апартамента да не ти кредит от банката, че ако не го платиш да ти дойде съдията изпълнител и да ти вземе апартамента? Ти нормален ли си? Не съм плащал преди време за 5 години данъка на апартамента ми и ми се бяха начислили по 10 лева на година лихва. 50 кинта отгоре.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 А оръжието къде ще го монтират отпред или отзад,

24

Варненец

преди 5 месеца

дядо Йоцо, то на приказки е лесно у форума. Една сама украинка не съм видял на центъра на Варна за тия две години откакто е войната. Я ще е с деца, я с мъж и деца, я с роднини. Сама не можеш да видиш украинка. Че тя ако ще ми идва с деца, по-добре да си взема едно ремарке да си влача. За кво ми е с деца?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето се живееше много по-добре отколкото сега. Ергенския данък беше 10%, а при свободата и демокрацията не си ли платиш данъка за апартамента и идва съдия изпълнител и ти го продава.

22

Споко

преди 5 месеца

Споко, героите на Украйна се меткат на 270 иззети коли и минават в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезат в Москва, и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.