129

Анонимен

преди 5 месеца

Денков, смирете се вие, защото в душите ви са само демони и бесове. Събарянето на паметници доказва, че имате демони в душите си, които ви ядат отвътре. Отидете на екзорсист да ви изкара демоните и си смирете. Иначе с вас няма как да се обединим, докато не започнете да работите за България, а не за чужди страни.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Денков, внимавай с горивата! Объркаш ли горивата и ще те сложат на тортата отгоре! Инак се бори за демокрация!

127

Трезвомислещ

преди 5 месеца

Не знам какви добри новини е видяло в кривия макарон (паста) това представящо се за "академик" създание? Уверено гледа като послушно псе инструкциите на Посолството!

126

Анонимен

преди 5 месеца

До 147 А твоята Украйна от кой век е може би 18 или краварчетата дето още не могат да прежалят,ще са махнали робството

125

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 147 Ти си инвалид от образователната реформа и жертва на масовата цензура. Съветвам те да слезеш на земята и поне един път да идеш до Русия, за да разбереш какви глуупости пишеш. София след "бедствието" и "перфектната украса" спрямо Москва след метър сняг прилича на тъмна дупка.

124

Анонимен

преди 5 месеца

До Българин Кои хора тук живеят спокойно и охолно бе фантазьор? Според статистиката тези "хора" бяха 7% а сега са станали 3%. Освен ако не се намираш на друга планета, вземи се запознай със статистиката за България, да видиш колко охолно живее българския народ. С изненада ще видиш, че сме по-назад от много африкански държави и последни в Европа по благосъстояние на населението.

123

Тео

преди 5 месеца

Според мен, този живее в някаква паралелна вселена!

122

Анонимен

преди 5 месеца

Русия няма да се съгласи на нищо друго освен на пълна и безусловна капитулацията на фашисткия режим в Киев.

121

Българин

преди 5 месеца

Ох, добре че сме в ЕС и НАТО и мога да живея на запад като успял българин и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години, а не да мизерствам като руснак или като белорусин. Ако не бяхме в ЕС и НАТО в България щеше да е мизерия като в Беларус, а сега хората в България живеят богато, магазините са пълни като корекоми, българина върти западна кола по магистралите и бега свободно на запад.

120

Анонимен

преди 5 месеца

До Българин Ха ха ха - вицът на годината - "България е развита западна държава"!!! Отвори статистиката и свери България с Русия, да ти светне кой е "бедна и изостанала" държава.

119

Анонимен

преди 5 месеца

До Цокъла Оптимист е, защото сигурно е гепил достатъчно, платили са му и за прецакването на националния интерес на България, при това до сега не са го съдили, свалили от поста или нещо друго по-сериозно и вече очаква Март за да духне безпрепятствено с гепеното

118

Българин

преди 5 месеца

Русия не е фактор, ние не се интересуваме от Русия. България е развита западна държава в ЕС и НАТО, какво ни интересува бедна и изостанала Русия.

117

Цокъла

преди 5 месеца

Лъжльото ни заблуждава.Откъде идва този оптимизъм.

116

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Ама какво ни интересуват руснаците? От какъв зор ни занимават постоянно с тях, колкото да ни отвличат вниманието от безобразията на местните марионетки на посолството? Руснаците ако искат да си назначават хора от Коза ностра, важното е тук да не ни управляват мафиоти, но се случва точно обратното - мутра от СИК вече 15 години води за носа цяла България

115

мале мале

преди 5 месеца

Ква стана тя , до къде я докарахме , добрата новина да е , че идва март , ти ротираш и идва Буци .

114

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 129 В грешка си. Американците винаги слагат за свои прислужници покварени и престъпни елементи, за да могат да ги държат в шах с компромати. Който и да е, където и да го намериш американски прислужник сложен на власт от колониалната администрация, няма нито един чист. Всички са замесени в някакви престъпления - нравствени, физически и икономически. Тук също.

113

Българин

преди 5 месеца

Тия *** са в някаква паралелна вселена.

112

шеби

преди 5 месеца

До БРАВО! Оооо , проблем няма , само да даде основание и веднага ще му ги издигнем , харесал ли си е място ?

111

Анонимен

преди 5 месеца

Контраотстъплението върви много добре, главния резултат почти е постигнат - до няколко месеца Усраина ще фалира.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Изпращането на 2023 -та е след 1 седмица бе ypyд!!