135

Анонимен

преди 5 месеца

нито една държава в НАТО няма да гласува за Украйна, ако се намерят такива да гласуват за ДА, то те много добре ще знаят че други такива ще кажат НЕ на Украйна- няма какво да се лъжем, нито една държава в НАТО няма да иска да воюва срещу ядрена държава, каквато е Русия

134

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩО УКРАИНСКИЯ НАРОД ГО ЛЪЖАТ ТАКА ЕЛЕМЕНТАРНО, И ЗА ЕВРОСАЮЗА И ЗА НАТО И ЗАТОВА ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВОИНАТА С РУСИЯ, АБЕ ХОРА ИМАТЕ ОРЪЖИЯ ОБЪРНЕТЕ ГИ СРЕЩУ ВАШИТЕ УПРАВНИЦИ ОСТАНЕТЕ ЖИВИ И НЕ СЕ БИИТЕ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

133

"Калена в битки

преди 5 месеца

украинска армия няма. Отдавна по степите са хорица, имали нещастието да не успеят да се измъкнат. Пък НАТО-то ви - измислена история, един Кипър не успяват да оправят между собствените си страни-членки, Израел си вършат каквото им скимне. Разхождат си някакъв флот из средиземноморието, ама хусите сякаш не го забелязват. Северна Корея упорито им плюе в лицето. Иран не пада по-долу. То и сто коментара няма да стигнат да се изредят всички "способности" на този пакт.

132

анонимен

преди 5 месеца

глу-пости на търкалета! каква украйна ще влиза, като тя вече ще е област в руската империя!..опитай да вземеш уловената сьомга от устата на сибирската мечка!...абе, по-добре не опитвай!

131

Бългериъ фърст

преди 5 месеца

Няма по-големи *** от бюрократите от ЕС и от САЩ! Те допуснаха една фундаментална мисловна грешка и направиха една огромна услуга на Русия! Трябваше да забранят на украинците за бягат от Украйна, и сега Украйна щеше да има достатъчно войници да се бият на фронта. И обратното. Не трябваше да забраняват на руснаците да емигрират от Русия в Европа, а трябваше да ги поощряват да напускат Русия, и сега в руската армия щеше да има дефицит от войници. Но какво да се прави? Глупостта е безкрайна, а злобата и омразата са слепи!

130

Алекс

преди 5 месеца

Чакаме ви.НАТО ще бъде още по-могъщ с калената в битки украинска армия.

129

Деди

преди 5 месеца

Хубаво е казъл народът по повод на подобно твърдение - "Гладна кокошка, просо сънува". То бива типюгьоз сурат, ама чак толкова небива! Столти им го е казъл "дипломатично" - да свърши войната след "справедлив финал", разбирай, по-бързо, докато още не загубите всичко.

128

Българин

преди 5 месеца

Русия няма да позволи да има една нацифицирана държава, членка на НАТО до границите си. Сега в момента въпроса и за Русия и за САЩ (Украйна не ги брои никой), е как да прекратят конфликта, така че всеки да се изкара победител. Русия със сигурност запазва всички територии където в момента има руска армия. Украйна е възможно да подпише нещо с НАТО, но с условието да няма чужди войски и оръжие на нейна територия.

127

Анонимен

преди 5 месеца

До 138 Ами да ги бяха приели в НАТО нали това искаше Зелето що САЩ и Германия бяха против

126

popa ot razgrad

преди 5 месеца

До Бачкатора: А аз имам съмнения че България е вече част от Русия...

125

БАЧКАТОР

преди 5 месеца

Аз имам съмнения че като свърши войната и ще са част от Русия.

124

Анонимен

преди 5 месеца

Европа има интерес Украйна да влезе единствено,защото при евентуална война на Русия с НАТО Украйна ще е първа линия и ще понесе най-големи загуби. Иначе на никой в западна Европа реално не му пука реално за украинците. Както не им пука и за нас и румънците и други страни от бившия СССР.

123

Анонимен

преди 5 месеца

"В Киев убедени: Свършва войната и сме в НАТО"----------Тоест, да разбираме, че Киев ще влезе в НАТО като град-държава?

122

Анонимен

преди 5 месеца

Има само един начин Русия да спечели войната срещу Украйна. Трябва незабавно да извади Цар Пушка от двора на Кремъл и да го прати на фронта срещу украинските Химарси.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Шойбле /бивш министър на финансите на Германия / , преди години : '' НАТО е отживелица , на нас /ЕС ? , ни трябва ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ '' !Но никой не го чу , и всичките милиарди , а във времето и трилиони , ЕС отделяше за въоръжение , и сега се оказа че ЕС няма армия , с любезното съдействие на САЩ и Англия , които сринаха ЕС и цяла Европа , ТЕ НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ , ИМАТ САМО ИНТЕРЕСИ !В ЕС няма кадърни депутати , пълно е с Барековци и обратни !

120

Анонимен

преди 5 месеца

От САЩ , за Украйна 800 млн. , но кога ще дойдат , може би като самолетите които платихме , а са на аРТИЯ !После , колко са 800 млн. , за война с/у Русия ???

119

чико

преди 5 месеца

Толкова ли сте прости бандеровци ? Че вас няма да ва има като държава какво нато сънувате ?

118

Анонимен

преди 5 месеца

Пишете си каквото искате , но резултатът е : ЕС запада , САЩ и Англия са на печалба , Украйна си замина .Военните действия се прехвърлят , към Тайван , след всв , идва и ТСВ - САЩ с/у Китай !

117

Бай Джо

преди 5 месеца

Цитирам Лой'д Остин "САЩ се ангажират да продължават да искат да помагат на Украйна". С две думи- оправяйте се сами. Горната Украйна, прелъстена и изоставена.

116

Сата НАТО

преди 5 месеца

Най-голям шанс за победа росиянците имаха в началото на войната, когато изненадващо нахлуха с Украйна и бяха превзели Херсон.Въпреки, че и тогава шансът и не беше повече от 30%. Сега вече шансът им е нулев.