55

До Анонимен 59

преди 8 месеца

До Анонимен 59 - "Руски *** и слуги. България принадлежи на Българите." --- е това е пример за манипулация за прохождащи :D Под прикритие на нещо, опитваш да прокараш внушение - значи "България принадлежи на Българите" (СЪГЛАСЕН), тия, които слагат Русия над България били предатели (ок), НО пропускаш отсрещната страна - робите на запада. ВСИЧКИ, които поставят ЧУЖД интерес над БЪЛГАРСКИЯ, независимо дали е Русия, ЕС, НАТО, САЩ, Турция или кой да е, е ПРЕДАТЕЛ! ДА НЕ СИ ФОБ, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ СИ ФИЛ

54

относно принадлежно

преди 8 месеца

Благодарение на определени обстоятелства , вече не .

53

Анонимен

преди 8 месеца

Но САЩ и Европа ги очакват трудни времена. Много трудни времена. България трябва, понеже аз съм един руски българофил и обичам България, не искам България да се окаже последна в тази опашка от страни, които ще излязат на пътя на самостоятелност и независимост, и на пътя на българската идея, а не европейска идея. Аз съм видял, че българският народ е още жив и все пак (хората) не забравят, че те са българи и имат велика и богата история. И разбират, че България е един от носителите на нашата православна консервативна идея.Румен Радев може да изиграе забележителна роля като инструмент за изли

52

Анонимен

преди 8 месеца

Добре е че поне си го признава Нинона Радев е най голямата грешка и позор за България

51

Анонимен

преди 8 месеца

До aZ-ът-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

50

Анонимен

преди 8 месеца

Докато партиите скачат на амбразурите да бранят ЧУЖДИ интереси, само спорят ЧИИ, доверието у тях пада и скоро ще отидат под нулата. Избирателна активност под 40%, "най-голямата" партия избрана реално с 12% и то с машинации и зависимости, доверие у парламента - 8%, нито една партия с положителна подкрепа. На Радев не му е лесно изобщо да балансира между 4 колоса, дето са ни подпряли и гледат лошо, но се справя. Другите само плямпат, той поне действа. За това Конституцията опропастиха. А нинова...

49

Анонимен

преди 8 месеца

Военен и милиционер не се издигат за държавни глави защото са с промити мозъци. Това другарката Корнелия не го ли знае?

48

Анонимен

преди 8 месеца

От преди 7 год. Междувременно стана ясно, че Елена Супонина съветничка на Решетников и Аждар Куртов, главен редактор на списанието на института, са се срещнали с новоизбрания президент на България Румен Радев.

47

Тая от неприятна се

преди 8 месеца

превръща в непоносима личност! Ще и гласувам една лична единична килия!

46

Анонимен

преди 8 месеца

От преди 8 год. "Скандалът с Румен Радев, Корнелия Нинова и руският пенсиониран генерал от специалните служби Леонид Решетников се разраства. След като в петък Корнелия Нинова нарече Решетников корумпиран и изгонен от Кремъл, генералът, който в момента все още е директор на Руския институт за стратегически изследвания към президента Путин, отново потвърди, че двамата са обсъждали кандидатурата на Радев през лятото.

45

aZ-ът

преди 8 месеца

Либерастията, как е хрупа ли между зъбите диapиaтa дето се налага да сърбате напоследък? А така ! Пълни ли се джигеря с гн...й ? А така , камъни в жлъчката трупат ли се ? Ах, браво. Кръвното скача ли , дай Боже нещо инсулт че , супер. Браво. Тепърва ще се разправяме с вас. Шепа народ сте , като се смени власта в Белия Дом няма да има кой да ви опази от нас.

44

История

преди 8 месеца

Сега след трезва оценка....много хора се гапят за гъ..че го направиха Президент....

43

Анонимен

преди 8 месеца

До 36Никой не може да гарантира, че министър или д.тат с българско и нЕкво друго гражданство ще работи само и единствено за интересите на България)))Каква е гаранцията, че е ако е само с българско гражданство ще работи за интересите на България? Пример :Иван Костов, Андрей Луканов, Жан Виденов,

42

Анонимен

преди 8 месеца

Отдавна се видя, че сред русофилите настава разцепление, изпускат си нервите, напрегнати са, карат се помежду си и се обвиняват. Банда интересчии.

41

Обърках се

преди 8 месеца

Някой може ли да помогне - филите и фобите на чужди държави (и едните, и другите - НЕ-Българи) се карат - едните пишат Радев руски агент - бил против запада, само Русия защитавал, очевидно било. Другите - американски бил - само запада защитавал, постоянно против Русия, не го е срам, очевидно било. Кое е сега? Важно ми е, защото с малки изключения, почти всичките "мнения" на Радев се споделят от много над половината Българи. Ако той е нечии агент, значи и ние сме и е важно да го разберем!

40

aZ-ът

преди 8 месеца

Крушовската кобилка и либерастията от друго им се възпалява гъдзеца - Президентът кога ще направи партия. Защото тогава всички нормални, които мразят либераслъка в червата, но Възраждане са им твърде крайни ще има за кого да гласуват. И една коалицийка Радев, Възраждане, ИТН ще управлява и ще изчисти държавата от либералните бокл...ци. Между другото като си пусна Жоре Папионката или министър Тагаренко и разбирам защо другарите направиха лагерите преди години...

39

мишмаш

преди 8 месеца

До Размисли и страсти Ако Радев е американски агент е поне ясен , а Нинова ква е , вентилатор , можеш ли и фана спатиите , едно бръщолеви , друго върши .

38

Анонимен

преди 8 месеца

До 29 Явно не си мерил температурата скоро

37

Размисли и страсти

преди 8 месеца

Радев е американски агент. Това е ясно за всички. Въпросът е Нинова обърка ли се, когато реши да го издигне за президент или го направи нарочно. Вие как мислите? Има ли грешка?

36

не ме разбирай криво

преди 8 месеца

До мак Че те досегашните работят ли в интерес на държавата Поне се водят формално свързани с нея , със широко ококорени очи в съюзните постове .