126

Анонимен

преди 4 месеца

5 кинта си е подигравка,дай по- добра оферта ;)

125

Анонимен

преди 4 месеца

Здраво сте изперкали, но добре че непрекъснато се опускате от страх и само виете по форумчетата в противен случай тук всеки ден ще стават подобни неща.

124

ЖПН-man

преди 4 месеца

Колеги, вече ми стана ясно, че има-нема 25 години след създаването на VPN вие вече сте разбрали какво е и вече го използувате в общуването си с други хора в мрежата. Аз съм много горд с вас и определено имате моите адмирации. Но имам един бърз въпрос за най-запалените ЖПН потребители в сайта. Ето го и него: А знаете ли как да си нацъкате 100 лайка без впн и мишка и без да имате допир с уебсайта? <-- ако някой знае това, ще му дам 5 лева директно без въпроси. Директно му ги давам. 5 лева на цяло.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте се заяждали с човека! Чак и прякор "Лайка" му измислихте. Не разбирате ли, че тъкмо подигравките и униженията водят до такива случаи като този в Прага. Подобни постове са вик за помощ, такива хора имат нужда от навременна внимание, не от насмешка. Иначе резултата го виждате.

122

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Ти добре се смяташ за образован. Някой друг съгласен ли е, или сам си определи?

121

Анонимен

преди 4 месеца

Колко си умно като се обръщаш към форума на пичове. ... Много умно.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не се смятам за умен и образован човек. Аз съм такъв човек. Да беше и ти поне човек. Човек ли си...

119

Анонимен

преди 4 месеца

Лайка, ще ти дам 80 лева да отидеш при някоя жрица, да си направиш сефтето. Няма да се плашиш, светът е враждебно и жестоко място, но ти бъди силен. Кураж, приятелче.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Имаше един, дето уби няколко души, защото бил станал на 22 и още бил девствен. Тоя чех май е духовният му брат. Сега ще дадат пример на още инсели. Ужаваеми дами, пускайте им на такива, поне два-три пъти в годината и спасете десетки човешки животи. Дори може да се обяви фонд за компенсации за преживените неудобства от секшуъл интеркорс с потенциални масови убийци-недо'би.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Май страдаш от липса на внимание и разни фантазии те гонят но като ти е ниско самочувствието не мога да ти помогна.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Прослойка - маниак!

115

Истината

преди 4 месеца

Такива случаи има през ден в блатная но понеже там са известни със свобода на словото и демокрация едва стигат новините до нас в свободният свят.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Един демократ Брейвик уби на времето 139 човека . За толкова жертви в Израел стана войната. Много демократично.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Докато вие си правите майтапи или се заяждате, Лайката отиде да зарежда Томсъна. Тия дни ще цъфне из новините, как е открило стрелба по някакви хорица, дето не го разбират, пренебрегват го или го избягват. То в България все по празници стават тия неща.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя е бил алфа мъжкарче

111

Иван

преди 4 месеца

Силните, алфа мъже, стават програмисти. Слабите мъже, стават всичко останало и убиват хора.

110

Истината

преди 4 месеца

По последни новини. Този е бил впечатлен от училщната стрелба в русия преди две седмици. Плюс това е бил администратор на руски телеграм канал. Къде са сега рус0р0бите които дружно крещяха де&#1131;урните си опорки за хамерика, либерализам и подобни клишета спуснати от мутрофанова.

109

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 106 Лайка, ще ти дам лайк ако напишеш най-после едно изречение без правописна и пунктуационна грешка. Иначе е лесно да се смяташ за образован, живеейки в създадена от теб делюзия. Тя ти дава увереност, че си нещо различно от прекариат, принадлежащ към прослойката пролес, или ако предпочиташ кастовата класификация - шудра. Ако не разбираш някоя думичка, ползвай едно нещо, наречено "речник".

108

Анонимен

преди 4 месеца

До всички ***, тук е Европа и който не му харесва чемодан, вогзал, Масква!!Там ще ядете картошки, ще карате Запорожец и ще имате хладилник Мраз. Сбогом!!

107

Идеалист

преди 4 месеца

"Винаги сме смятали, че това е нещо, което не ни засяга."Били сте твърде наивни. Няма как да не ви засегне, когато сте възприели американския начин на живот! Честитити да са ви евроатлантическите цености, борете се за тях!