289

Изомир

преди 5 месеца

Pycopoбите да спрат да реват по форумите ами да започат да мислят как редовно да подкрепят паметника като ходят на посещения в музея където евентуално ще бъде разположен като скелет от динозавър. Таксичка вход. Редовно да се кланяте. Краудфъндинг се нарича това.

288

Анонимен

преди 5 месеца

Когато ликвидирането на паметник предизвиква буря от емоции,огромна злоба и разделение на българското общество,значи че нещо не е наред! Значи че тия от които зависи обществения мир и съгласие,нарочно или поради тъпогьозщина са предизвикали ситуацията в момента! Това го разбирам като обслужване на чужди интереси!

287

До Анонимен 320

преди 5 месеца

това, питонофиле, го кажи на господарите си от кремъл!

286

Анонимен

преди 5 месеца

Червените партизани комунисти под диктовката на Кремъл заличиха паметници от истинската ни история А в този паметник няма никаква история това е пропаганда да ви тровят мозъците Русия ни открадна историческите архиви и ни подмени историята за тях сме просто роби който да им служат

285

Анонимен

преди 5 месеца

До 317. Преди да рушиш, първо съгради.

284

Анонимен

преди 5 месеца

До 314. А ти бил ли си роден та да те питат?

283

Анонимен

преди 5 месеца

Тотема на злото най после падна

282

До Анонимен 316

преди 5 месеца

Хъм, значи викаш тебе да питаме кои паметници да остана и кои не! така ли!? не за друго ми как да питаш един продажен путинофил кои паметници да оставим!? Или викаш според тебе и ленин и стали требе да им оставим паметниците! а путинофиле?

281

Анонимен

преди 5 месеца

До До Анонимен 314. То ако за всеки паметник е трябвало да те пипат, историята и историческите паметници щяха да са на не повече от 60 години. Как се изгражда 1340 годишна история бе, гал.фон, с разрушения ли.

280

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 313 -ПРОТИВОЗАКОННО ?

279

До Анонимен 313

преди 5 месеца

Този паментик никой не ни е питал когато са го монтирали! И според мен ,и не само, този паметник требе да иде там където отидоха паметниците на лени и сталин преди него! няма да те питам знаеш ли де отидоха те! знам та, че си путинофил! :)))))

278

Анонимен

преди 5 месеца

Слалиха паметника, но АССГ се произнесе, че това е незаконно. Виновните да понесат наказателна отговорност за унищожаване на държанто имущество и да го възстановят за своя сметка. Затвор за самоуправството, което си позволиха тези под.логи.

277

До Анонимен 311

преди 5 месеца

История, ти сериозно ли си мислиш, че знаеш историята!? Защото ако така си мислиш то ти НЕ можеш да мислиш! Знаеш ли какво точно става с БГ на дата 09.09.1944г? История!!!???? ти дори не знаеш какво значи думата история!!!!! Вземи се освести малко!!!!!

276

Анонимен

преди 5 месеца

Сащисаните не заслужават Статуята на Свободата.Те заробиха Африка,унищожиха индианците в Америка,а сега искат и с нас да направят същото като карат политиците да ни унищожават историята.Дано с тяхната Статуя на Свободата стане същото каквото стана с този паметник.Така ще е справедливо.

275

Анонимен

преди 5 месеца

Учете турски и слагайте фереджетата.Англосаксонските господари учат по училищата до ден днешен,че било историческа несправедливост как Османската империя била спряна.Пък бутайте още български паметници по тяхна поръчка.Помните ли как Рейгън искаше да прави от София картофено поле?

274

do 304

преди 5 месеца

Опорко, като ти е важна инфлацията *** пред банката , не пред паметника..

273

Слава украине

преди 5 месеца

По ефектно щеше да бъде взривен с 1 тон тротил и да изфвъчи на луната хахаха

272

Да да да!

преди 5 месеца

Радоста ни е огромна всеки който беше против рязането да бъде намерен и осъден на смърт а близките му да бъдат доживот!

271

Анонимен

преди 5 месеца

и сеги БГ-то ще цъфне и завърже - всички проблеми ще се решат автоматически, нема мизерия, нема инфлация и.т.н. и.т.н.

270

Анонимен

преди 5 месеца

Какво сте очаквали, главния съдия в републиката е рускиня израснала в България.