57

IQ 3.14

преди 5 месеца

въпроса в случая е че удобно се прпускат коментарите може ли президент или премиер да е човек с руско/американско гражданство. бънди са го ограничили още като е подписал в долна митрополия (ако не е с пазарджишкото сержантско)

56

Христо Христов

преди 5 месеца

Хайде сега и една мобилизацийка да гласуват, че инак срамота!

55

Бойко Борисов

преди 5 месеца

Тези депупати от кое НС са ? Че от техните избори дори и аз започвам да се обърквам. Ами, те като не ходят на работа защо получават заплати. Сигурно защото когато не са във ваканция, българите *** жените и дъщерите им. Честита 2024 г. на депупатките. Специално на тези от Герб минус СДК. Дори и на тези отг ДПС им, чийто печетния им го убиха. Така е в българската политика, ***.

54

Чико

преди 5 месеца

Не виждам какво се ограничава защото то сега е по същия начин. Зад кулсието определя правилата.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да го махнат тоя руски пилот

52

стига бе

преди 5 месеца

И кой треторазряден краварски адвокат натрапен ни от посолството писа тия промени? Иде рече за Конституцията на Република България, а не за някакъв краварски щат. Имайте поне малко уважение към себе си поне. Надявам се Конституционният съд да не допусне тези промени.

51

Анонимен

преди 5 месеца

С глупостите,които вършите,все повече отвращавате народа и той затова не гласува!Ако на следващите избори ДПС се окажат първа политическа сила,какво правим?

50

И?

преди 5 месеца

До Знаете ли Какво, като са арестувани, затворени и застреляни? Ако щеш, добави към тях и жертвите от националните катастрофи, докарани от безумеца Фердинанд и жертвите от бомбардировките, предизвикани от фашиста Филов. Какво общо има с това, че техните наследници- болшевики, подготвят страната за нов тоталитарен режим. Вече умрелите са си умрели. В момента, гледаме, като телета, как копаят нашият гроб.

49

Ром"с

преди 5 месеца

Четох тук вчера как на унгарският министър на външните работи Сийарто са го "натискалаи " във Вашингтон да променят конституцията си,как Нюланд му е хвърлила презиртелно документите на масата и излезнела,щото унгарците се противопоставяли за измениние на конституцията си... Сега сещате ли се заще нашите дупетатитттти смениха конституцията!!!

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Служебните имат отговорност да направят избори това е Забравихте ли какво сътвориха служебните на Радев

47

До 43 Адее?

преди 5 месеца

По бакалския тефтер си пише само балакията! Ако някой друг се пробва да пише бакалина ще му счупи главата.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Президента ли ви е проблема?Докога ще вършите глупости,в угода на тоя и оня?

45

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добре да приемат, да вяма повече избори. Парламентаристите, като излезат в пенсия, да ги заместват отрочетата им. До живот.

44

Мхх

преди 5 месеца

Там е работата ,че не "болешевишката шайка" а "шайката на посолството" ,а другото съм съгласен с Вас.(Е малко преигравате като прехвърляте вината косвено на болшевиците,макър и да знаете ,че това е шайката на посолството.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбите си имат скупщина,а ние си имаме сбирщина.Май смислово са едно и също.

42

Анонимен

преди 5 месеца

България доказано вече не е независима. С тези промени в Конституцията, сами се отказваме от сувернитета си.

41

Анонимен

преди 5 месеца

тия са уникални малоум..цивсе едно Радев ще векува а и няма да мине през КС

40

Анонимен

преди 5 месеца

таа промена е абсурдна

39

хаха

преди 5 месеца

Тия "парламентаристи" директно да закрият президентската институция. Да се гласува, че НС не може да се разпуска при никакви случаи. НС избира и гласува състава на МС. Те са депутати докато са живи, след това се заместват от първородното дете.

38

Ха ха ха

преди 5 месеца

Ако правителството падне, парламента няма да се разпуска.... Да се смееш ли , да плачеш ли? Пълна неграмотност.