468

Анонимен

преди 6 месеца

Защо никой нищо не каззва за войната на Израел на територията на Газа ?!? Цивилните жертви от страна на палестинското население за отрицателно време са вече 2О ООО. Не е ли неудобно Нато да мълчи нали са за мира ?!?

467

Анонимен

преди 6 месеца

До колегат от по предходно мнение. Кои територии може да си върне украйна ?!? Ами че те не стават за живеене , а и самото население на Донбас няма да приеме украинско управление. За Крим не говорим изобщо абсурд.

466

Анонимен

преди 6 месеца

По-неприятен и от Плевнелиев, поdметка на консулството

465

Поручик Ржевски

преди 6 месеца

Не мога да разбера защо американците залагат на толкова *** протежета тук. Г-н посланик, теглете им по един IQ test, ей така ориентировъчно. Хора под индекс 80 не ви вършат добра работа.

464

д-р Иванов

преди 6 месеца

'' Интересът ни е Украйна да победи'' - тоя го е напекло декмврийското слънце.В негов интерес е даа се отделят повече средства за психиатричните клиники,та да иде да се полекува

463

ПЕНКО

преди 6 месеца

.... " ДА АМА НЕ " !!!!!!!!!!!!

462

Министър

преди 6 месеца

Този отново не е питал г-н Путин какво мисли по въпроса с победата на Украйна. Дори и парите за отбрана си ги смята в левове, въпреки че мутрата от Банкя ни бил вкарал в еврозоната. С такива политици, министри и депупати, които правят пърформанси, нищо добро не чака Българията ни. Честита да им Новата 2024 г. Особено на генералите, които все забравят да си сложат шапките. все си Ами ти, може и да нямат пари, за да си ги купят.

461

ново

преди 6 месеца

От Днепър, чрез прогизналата земя е започнло навозняване на Киевското метро и Киев. Метрото е наводнено. Покачването на подземната вода продължава. Вероятно скоро време ще се наложи населението на града да го напусне.

460

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да вървим по стъпките на развитите източноевропейски страни Полша Чехия Унгария и Словакия дори Румъния , ние правим едни неща които ги правят бившите Съветски републики например Украйна Армения и Грузия и ще затънем като тях може би дори по зле ! Предадохме се на САЩ.

459

ПроСоТо

преди 6 месеца

прав е фашизоидаТагаренко :..-Заплахата за Бг остава ...ТОЙ ВСЕ ОЩЕ Е ТУК и ЗАПЛАШВА националната сигурност !!!!!...Но вие си "цъкайте" на "смартфоните",цъкайте си !...Зер ТОВА осмисля животеца ви..

458

Анонимен

преди 6 месеца

Сега нарочно казват че може да бъде дадена новата конституция на К. Съд , за да се приспят хората и да минат без проблеми големите промени. После ще попълнят състава на КС със свои хора и дори да се внесат проблемните точки те ще останат. Момента за действие ще бъде изтърван и после край.

457

Анонимен

преди 6 месеца

До адвоката , нищо не можеш да нареждаш на Тагарев от компютъра и от дивана от дневната или от офиса. Без всенароден протест няма да стане.

456

Анонимен

преди 6 месеца

Ами нали точно това е целта на проекта на конституция. Да бъдат вкарани в управлението лица с двойно гражданство които да изтърбушат България от вътре а и от вън разбира се , да се прокара американската поюитика за Източна Европа , уж че щото да се откъсне от Русия да се натресе на Турция.

455

адвокат Тенев

преди 6 месеца

Тагарев,я се опитай да си видиш ушите без огледало

454

Анонимен

преди 6 месеца

Като разоръжите България и ни назначите турски гражданин за пезидент ще изпълните поръката на Чърчил - България картофено поле и турски вилает. Пояснения, след балканската и междусъюзническата война България обявява неутралитет! Чърчил иска от нас да се включим към него, който бива разбит при Дарданелите и затова ние сме му виновни. Ние сме му виновни, но той забравя, че Великобритания работи против нас, в резултат на което след Междусъюзническата война Сърбия и Гърция ни отмъкват територии!!!!!

453

Проблема Тагарее

преди 6 месеца

трябва да бъде разрешен. Или Български интереси или икраински... Селд решението на проблема Тагерве, нардоното събранив да обяви името на територията... Българска теротория или укро виалет.

452

2

преди 6 месеца

Защо избяга в Русия сега?Или е предал важна информация,или най-вероятно е станало опасно да остане в Украйна.Ситуацията в страната се нажежава с всеки изминал ден.Провалът на фронта води до политически хаос на бъдещите президентски избори в Украйна.Става опасно да си на Незалежная.Всеки,който може заминава.Отдавна има масово бягство на наемници.Ако преди те с удоволствие ходеха на сафари за да получат пари,днес е страшно на фронта.За чуждите наемници отиването в Украйна е равносилно на смърт.И това е знак за предстоящо поражение,което дори лидерите на Украйна вече не могат да скрият.

451

1

преди 6 месеца

1"Архангел Спецназ": Украйна е на ръба на колапса. Много интересен инцидент се случи на фронта, когато пилот от киевският наркокартел премина на руска страна. Както се оказа, пилотът тайно е сътрудничил на ВС на РФ от самото начало на СВО. И сега, оказва се, той най-накрая е преминал към собствените си хора. Някой сравнява тази новина с избягалия от Русия летец-предател Максим Кузминов, но не. Кузминов продаде хората си за пари, уби членовете на екипажа и избяга за лична облага. Пилотът от киевският наркокартел явно е запазил честта си и не е воювал срещу цивилни.2Защо избяга в Русия с

450

333

преди 6 месеца

Този е много противна личност.

449

Анонимен

преди 6 месеца

Разширяването на НАТО беше грешка и Русия не може да бъде победена на бойното поле - New York Times. Американският вестник отбелязва, че САЩ е трябвало да "направят повече" за включването на Русия в световния ред след разпадането на СССР и че разширяването на НАТО доведе до конфликт. Сега, както се отбелязва в статията, Украйна не е в състояние да си върне загубените територии и САЩ трябва да я принудят да премине в отбрана. Изданието вижда шанса на Киев да се върне към предишните си граници само в резултат на преговори, а не на бойното поле.