60

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв край на ерата Бойко Борисов след като в момента той управлява държавата заедно Д. Пеевски.

59

Нора

преди 9 месеца

Чета и не вярвам на ушите си! Пенсионери,над 2 млн ,работещи близо 3 млн ,ами вие България я направихте 7 млн.!След 2024 г.,ще сме трайно под 6 млн !!!Глад мори добитъка , отвсякъде!

58

Анонимен

преди 9 месеца

Нямам търпение да се пенсионирам. Плащам си осигуровките сам, а не като държавните хрантутници, на които пак ние ги плащаме. Ще взема пенсийка, осигуровки няма да плащам повече, имам и бизнесче, което ще продължи да работи. Най-накрая ще спрат да ме обират всеки месец държавните чиновници.

57

Хари

преди 9 месеца

Рязък скок на пенсиите над 1000 лева, много рязък - 11.00 лева,половин килограм сирене за месеца.Страхотно, много,празнично е в Новата година! Съвременни крадци на животи в България!!!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Да вдигаш пенсии и да теглиш нови дългове? На младите, които работят им съдират кожата от данъци и накрая заплатата е отъняла. Въпреки всичко пак не стигат за пенсии-просто млади не достигат, няма ги. Пенсионери взимат по- големи пенсии от работещи млади и мотивацията за работа не расте никак. Стандарт на живот няма кой знае какъв. Колкото и да вдигаш пенсии и минимални заплата, просто вдигаш инфлацията. Последното го видяхме с наливането на пари в помощи, намаляване на ДДС и д-р.

55

Анонимен

преди 9 месеца

До 41: Нищо ти няма! И ти си гласувал за все същите, така че ти се полага!

54

Анонимен

преди 9 месеца

Мъжете работят, жените вземат парите им. На това му се казва равноправие. Иначе всеки ден новини за насилие над жени...

53

До 55

преди 9 месеца

Никой нищо не ми плаща. Мразя ви безплатно.

52

пенсионер

преди 9 месеца

Аз съм пенсионер,но открито ви казвам,че 2/3 от нас са мрънкалници и мързеливци.Само лежат,возят се без пари в градския траспорт,считат,че всички останали са им длъжни,не искат да чуят,че след пенсиониране е редно да работят.С претенции до небето.Заслужават си недоимъка в който живеят.Ще работя докато съм жив.Мързеливците са бедни.А,иначе считам,че нармалната пенсия в Б-я трябва да е 1000 евро.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Е то по времето на Виденов 99% от пенсионерите получаваха над 10 хиляди лева и какво от това. Не е важно какво получаваш , а какво може да си купиш. Примерно сега едно младо семейство за да си купи апартамент трябва да отдели 300 хиляди лева, а преди са стрували по 15 хиляди лева...

50

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя 42 е от платените разделячи. Кого ли не насъскаха един срещу друг в България, та сега ще оставят на мира децата и пенсионерите? Тези хора съвест нямат. Със сигурност и деца нямат, а ядят парите на старите си родители. Е, сега са намерили начин да позаработят. Ама за тоя начин осигуровки не се плащат.

49

Анонимен

преди 9 месеца

А спрямо покупателбата способност тия 1000 лва как са? Защото когато увеличението на цените изпреварва увеличението на пенсиите, тогава всъщност имаме намаление на пенсиите!

48

пенсионер до № 42 и

преди 9 месеца

Ние бяхме като вас и вий ще станете кат нас.

47

До 50

преди 9 месеца

Пропускаш НАЙ ВАЖНОТО - останали са САМО 1 милион бели деца до 18 години!

46

Анонимен

преди 9 месеца

След като винаги през годините е имало максимален осигурителен праг, какви осигуровки трябва да е платил човек, за да получава сега 3000 лева пенсия?

45

Анонимен

преди 9 месеца

Брой на пенсионерите - малко над 2 милиона. Брой на работещите - около 2.9 милиона. Това няма да свърши добре.

44

Анонимен

преди 9 месеца

за предателите от 89-та ,естествено има бонуси - за сметка на новите поколения

43

Анонимен

преди 9 месеца

Навремето в Япония като имало криза пенсионерите са отивали в планината да умрат за да може да има повече храна за децата. А сега в България пенсионерите богатеят за сметка на децата. Държавата им раздава хиляди левове и те после мятат пачки от балконите. Всичките са се ояли че освен пенсии ходят и на работа и да вземат още пари пък младите няма къде да работят. Нали ги виждам какви шкембета са пуснали. На пето число изкупуват всичкото ядене. Не може да се вредиш от тях

42

Анонимен

преди 9 месеца

До България изчезва! - В България мързеливите, дето не им се работи, а само искат да получават, най-много и най-силно пищят. Щото така се научиха в лъжедемокрацията - само искат! И пенсионерите им виновни, дето са си заработили пенсиите хората не с празни приказкки по сайтовете.

41

България изчезва!

преди 9 месеца

В България пенсионерите богатеят за сметка на ДЕЦАТА! Хиляди болни деца чакат за лечение. Хиляди двойни не могат да си позволят деца от бедност или по здравословни причини. Ей сега по Коледа почват да им се подиграват най много начело с президента като събират дарения и разиграват томболи с техните съдби. През останалата част от годината върви кампания "капачки за бъдеще". Също една брутална подигравка!