9

Том знае

преди 6 месеца

Рускините са богини в това да ти завъртят главата. Всички актьори в Холивуд имаха забежки с тях. И не е казано, че ще се женят и ще останат цял живот заедно. Това не са Мара и Гошо от Павликени. Хората се забавляват, докато им е готино. Как пък някоя наша не можа да хване някой световноизвестен. Само до тукашните бабаити и псевдо богаташи им стигат силите. Така и не научиха нищо от рускините. Но там има класа и наследено величие. Нашите са си селски пръчици.

8

Балкански галфони

преди 6 месеца

Определят, че 61-годишен бил стар за 36-годишна! Така е, но! Има едно НО след като е имал само две жени досега - лява и дясна ръка смело дава съвети!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Теди: Кой знае какъв бухал си, но с претенции. :D Том не само е мултимилионер ами и е мега пич и много младее и е в чудесна форма. Даже да не му става, има виагра.

6

Мнение

преди 6 месеца

"Олигархът твърдял, че по време на бурния им 11-годишен брак той е похарчил изумителните 10 млн. паунда за дрехи и още 2 млн. паунда за чанти." Значи само малко над милион за година е похарчил за жената и реве, ами че това е нищо за един руски олигарх. Ама жената му 2 посветила ценното си време, забавлявала го е, той се е фукал с нея. Парите са това, за да ги харчи! Парите трябва да се въртят, а не пестят!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Холивудската звезда бил "обсебен" от жена втора употреба.

4

Паси

преди 6 месеца

Тоя не е евро атлантик . Предател а подкрепяше бутането на ***

3

българин

преди 6 месеца

Охоо - рускиня , значи Томчо изгоря ! Половин Лондон ще са му баджанаци !

2

Анонимен

преди 6 месеца

Няма рускиня с име Елсина Хайрова. Тя може да е руска гражданка.

1

Анонимен

преди 6 месеца

явно жената е нещо специално като човек, защото е далеч от красавица.