24

Анонимен

преди 5 месеца

Днес имаше десетина дремещи снегорина към Сточна гара. гербавите фирми май нарочно прецакват новия кмет.

23

Случаен минувач

преди 5 месеца

Това момченце е с кипа!? Нали беше дъновист, защо се прави на юдеин? Съвсем излерка напоследък...

22

Xexe

преди 5 месеца

Терзиев, кога ще почистите клоните от предния сняг?Така си седят избутани в тревни площи и детски площадки.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Култура (на латински: cultura, идващо от colo, colere и означаващо възпитание, образование, развитие, приспособяване)[1] е понятие с много нееднозначни дефиниции и поради тази многостранност и многопластовост се подлага трудно на единно определение. Изследователите на културата обикновена я разделят на две основни области на материална и духовна култура

20

Анонимен

преди 5 месеца

До 15 "Това на главата му се нарича-кипа." По-скоро е кич. Ама той като разглезено детенце явно обича да се кичи с нелепи неща. Преди се беше барнал с каска и изглеждаше комично. Ама с това кепе е по-смешен.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Не съм фен на ББ, но няма как да кажа, че не е прав: "Един ден има златна арка, на другия ден -няма. Килим има, килим няма. Коледна украса нема! Пейки един ден има, на другия ден нема. " Терзиев!!!

18

Анонимен

преди 5 месеца

А бе как не го е срам. Всички други са виновни за хаоса, само не и той.Еййййй нагли, нагли до безобразие.

17

Паралел с целите ВТ

преди 5 месеца

По думите на китайската комунистическа партия социалната системата ще позволи на хората, които заслужават доверие, и които не са го изгубили, да живеят спокойно под слънцето, докато ще попречи на провинилите си, или онези, които са изгубили даденото им на кредит доверие, да направят и една-единствена крачка.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Сега се надява да падне дебел сняг и да скрие непочистените паднали дървета и клони от миналия сняг, та хората да забравят и да не му се подиграват.

15

До променкаджиите

преди 5 месеца

Разбееете, че политиката е *** игра. За да си на власт, други са останали без нея. И сега целта им е да си я върнат. Така е в целия свят. Това с несъстезателния характер на живота го има в вашите неолиберални измишльотини. Спрете да се надявате някой да ви харесва, одобрява и подкрепя заради американските ви усмивки. И да обвинявате президенти, гербери, световната конюнктура за неуспехите. Има кметове в къде-къде по-тежки ситуации. Какво да каже истанбулския изправен срещу ислямистки диктатор

14

Анонимен

преди 5 месеца

Това на главата му се нарича-кипа. А софиянци ще са жертвените кочове.

13

Цели на В.Терзиев

преди 5 месеца

Равен достъп до качествена култура и творческо участие за гражданите чрез подкрепа за инициативните културни организации и медиатори в районите на София (общински институти, читалища, културни организации). Създаване на мотивиращи включването инструменти като Културен паспорт за деца и младежи.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Витоша почистена за коли с вериги - смех... даже 90те в най-голямата мизерия се чистеше пътя до асфалт, с вериги и по непочистен път ще минеш... ***, за 1 лев работа не де е свършила, цяла София е затънала в тиня, побъркани хора карат с 200 по улиците разни кошляци, се едно съм в Индия ама със сняг... А клони и паднали дървета вече над месец не да почистени още!

11

Позор

преди 5 месеца

Защо е с Еврейска шапка,празнува касапницата и хилядите убити араби от еврейте ли?!

10

Айде сериозно.

преди 5 месеца

1/3 от България е София. Ако не можеш да я управляваш както Т.Ж. Б.Б. и аватарът на Б.Б., Ю.Ф? Къде си тръгнал? Премиер ще ставаш...

9

Факт

преди 5 месеца

В общината е пълно с чиновници на ГЕРБ,хранени 18 години,ако новия кмет не изчисти общината от мутрите те ще продължават да го саботират.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя що е с такава смешна шапчица?

7

Нормално

преди 5 месеца

Терзиев: В общината не е имало стандартни протоколи за бедствие. Ами кой да предположи, че ти ще влезеш там.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Терзиев ще чака новият му протокол да изчисти. Дано и софиянци дочакат.

5

Да, де!?

преди 5 месеца

Заради това си е имало кмет.