39

Факт

преди 5 месеца

Тези който забраниха интервюто наляха вода в Руската мелница,ако го бяха пуснали щеше да мине и отмине а сега стана интересно на народа защо забраняват на посланик да се изкаже?!Грешка.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До 53 - Българскяит език е малко беден в това отношение, защото имам само една дума за човек, отнел чуж живот, без да правим разграничение, дали това е било правомерно или не.

37

Чук и Гек

преди 5 месеца

Не ви ли впечатлява, че уж Червената Ваня се скри по този казус, а президента е много вял в изпълненията си!?

36

до 53

преди 5 месеца

Грехът и Божият съд остават за тях! Забележете! Те сами не се качват да режат монумента и трупат грях, защото се страхуват все пак от Бог! Качили са там безпросветен ром така, както едно време каймакама възложил на най изпадналия ром в София да беси Левски!

35

Анонимен

преди 5 месеца

ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПО-ГОЛЯМ СЦЕНАРИЙ В РАЗВИТИЕТО НА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА. СОРОС И СВЕТОВНОТО ДЖЕНДЪРСКО ЛОБИ ОТДАВНА СА РЕШИЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ОТИДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО. ЗА ЦЕЛТА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ ГЕРБ, А СЕГА ПОДСИЛЕНА С ДПС, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА И ДБ, КОИТО С ПОДМОЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ ТОВА РЕШЕНИЕ. И БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА Е ПРЕДВИДЕНО ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА И НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ТЕРИТОРИЯ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА НОВАТА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА.

34

още нещо

преди 5 месеца

Фашизам и конунизъм са едно и също нещо дори комунизмът по брой на конзлагерите и жестокост изпреварва фашизма.Комунофашистите горяха книги у, убивах аа без съд и присъда , ограбваха народа и за един виц убиваха хора .Отнеха на хората земята за да разполагат с нея партийни секретари и комунистимески изчадия. Фашизма е работническа националсоциалистическа партия а мкуменизма работническа партия -и двете античмовешки идеологии имат за социална база работническата класа затова се конкурират.

33

до 43

преди 5 месеца

Ние не сме убийци! Те сами ще се застрелят!

32

Анонимен

преди 5 месеца

СЕМ само чоплят семки!

31

до 41

преди 5 месеца

Ти не си ли разбрал, че другата гледна точка в този формат е утре, когато водещ е Силвия Великова! Неподготвен се изхождате по темата, господинчо!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е ли цензура? Не е ли правилно да се дава глас на всички страни? . За съжаление вече сме били свидетели на такива действия. Първо рушат паметници, после изгарят книги и наказват всички различно мислещи и накрая почнаха да разстрелват и пращат в газови камери. Тъжно

29

до 29

преди 5 месеца

До АнонименИди на психиатър докато е време другарю.

28

да ама не

преди 5 месеца

У Мутрофенова и Волгин автоцензура колкото у вълк пастърма. ВИнтервюто не са дали право и на другата гледна точка -а имено че страната ни е окупирана и тероризирана от съветската армия.Ако не са съгласни да се оплачат на арменския поп в Ереван.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Тези паднаха още по низко! Оставете ги да правят каквото са си въобразили! Те ще си счупят сами дебелите продажни за няколко долара повече картуни!

26

По нашите медии

преди 5 месеца

журналистите не разбраха,че обръщението "Н.Пр.";"В.Пр." към чужди посланиците се прилага когато с тях се води диалог при изпълнението на преките им задължения като с официален представител на чуждата държава у нас.Не може да се публикува информация,в която дори не се споменава мнение на дипломата,но за него се говори като за "превъзходителство".Кого превъзхожда?Народът ни,хората към които е отправена информацията?Държавата ни,чийто народ сме ние?Не разбира се,той е просто чужд чиновник.Обидно!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Не е демократично Беевски да се разпорежда кой да бъде допуснат в БНР! Той дори не участва в сгпобената менажерия на Посолството!

24

Q

преди 5 месеца

дО 32 ..Имате впредвид "Днес " ли ?

23

Анонимен

преди 5 месеца

На черното да казваш бяло, ли е свобода на словото?

22

Ром"с

преди 5 месеца

Хе-хе..тя преди това каза,че внимава много какво говори .че може и нея да уволнят или да й искажат думите и затова не може да говори всичко каквото мисли!!!!!!???

21

Чук и Гек

преди 5 месеца

Такава диктатура е имало само в СССР! Кеворкян е там през 1984 година да прави интервю с ВВС аса Покришкин! В един момент се получило разпореждане да бъде отменено! Казал на 3 пъти героя на СССР, че поради технически причини, интервюто се отменя! Покришкин намигнал и си изчезнал. Мракобесие!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Арестувайте украинските фашисти Борисов и Пеевски!