55

Анонимен

преди 5 месеца

Ужас! А премиер може ли да стане човек с двойно гражданство? А с двойно руско?

54

ДО ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ

преди 5 месеца

Хора, няма какво да ги обсъждаме тия. Отдавна прекрачиха червените линии! Прочетете коментара на "Край на мрънкането" (59)! НАСИЛНИК НИКОГА НЕ СПИРА САМ! По-лошо -бездействието утвърждава увереността му и дори след време някой да реагира, насилникът беснее още повече, защото е свикнал да го търпят и приема съпротивата за скандална! ДА ИЗЛИЗАМЕ И ДА ДЕЙСТВАМЕ! НЯМА ПРАЗНИЦИ - ЩЕ ИМА И ДРУГИ, НО СКОРО НЯМА ДА ИМА ДЪРЖАВА С ТИЯ! ПОНЕДЕЛНИК/ВТОРНИК ГЛАСУВАТ - ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО ПЕРНИШКИ! Пишете на познат

53

Костадинов

преди 5 месеца

Юдеина Лорер на дръвника + Парапета! Казах!

52

Цирк

преди 5 месеца

На коя страна ще защитава интересите този?!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Търновската конституция е предвидила да даде права на Българи, останали по силата на Берлинския договор извън пределите на България, с презумпцията че предстои национално обединение. Нищо общо с днешната реалност. По същество, ако няма съответното гражданство депутатът е наемен работник!

50

мак

преди 5 месеца

Готино. Да не би има дългата ръка на дпс, разни со.п.оли, еничари и индивиди с друга родина като карадая? Който е предложил това нещо, друг- който е одобрил, не се замислят, в чия полза ще работят такива д.тати.

49

Анонимен

преди 5 месеца

А защо изобщо ни е парламент? Не може ли посолството да издава декрети?

48

има-нема 10

преди 5 месеца

До Анонимен Те с ала-бала не могат да го докарат на процент , ти питаш без ала-балата .

47

Анонимен

преди 5 месеца

Конституционната комисия би трябвало да се саморазпусни след вземане на такива конфликтни решения.

46

ПроСоТо

преди 5 месеца

УНИКАЛНО !!!!..."КОНСТИТУЦИОННАТА" комисия,която е призвана да СЛЕДИ И ПРИЛАГА текстовете на Конституцията,най-грубо погазва и стъпква текстовете,които е ПРИЗВАНА да спазва и защитава !!!...Ето и сега :..Конституция на Р. България :-"Чл. 65.(1) За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство,"..."Комисията" :.. "Депутат МОЖЕ да бъде и човек с ДВОЙНО гражданство+ ?!?!?!...НА ОСНОВАНИЕ НА КАКВО беАЙДИОТИ ?..-На основание на въпросния чл. 65 ?

45

Край на мрънкането

преди 5 месеца

Много хора се оплакват, защото не са доволни от случващото се с държавата ни. Да, то е чудовищно! НО - коментари от типа "до кога ще търпим" - защо питаме другите? "ПРАВИ, КАКВОТО ПРОПОВЯДВАШ" - искаш да излезеш и да ги изметеш, излез! Да, помисли как (не бъди безразсъден), но започвай да събираш познати, те свои познати! Защо някой ДРУГ трябва да се погрижи и ние, когато се убедим, че може би е безопасно, да излезем да "помагаме"? Ето платформа - аз съм готов да изляза. Има ли още готови?

44

Анонимен

преди 5 месеца

ПП ДБ с какъв процент гласовопадаватели управляват държавата и се гаврят с 75 - 80 % от българите? Без ала-бала колко процента имат?

43

Анонимен

преди 5 месеца

На следващите избори ще гласуваме преференциално за тарамбуки от тамбукту. С двойно гражданство . За министри на човекоядството

42

Анонимен

преди 5 месеца

Много правилно,по звета има стотици хиляди българи с двойно гражданство и би трябвало да са с равни права с тези които не са мръднали от България.

41

Ха ха

преди 5 месеца

Канадец или американец са с предимство. Влизат директно без избори.

40

ФлякФ

преди 5 месеца

За пореден път призовавам към публични екзекуции на всички депутати, журналисти и слуги на сатаната.

39

опит имаме

преди 5 месеца

Абе кво ще си играем на полу , направо без българско гражданство , ще ни докарате умни , красиви , образовани , обезателно от Харвард , то всичкото що се довя от по Света и Цункай джиджи , и юпитата на Симо , и Киро и Асенка добре я отработиха държавата , що кае Буци с 200-та .

38

Анонимен

преди 5 месеца

Напълно те разбираме!

37

анонимен

преди 5 месеца

Абе май пак ще пренареждаме жълтите павета....

36

УРРОДИ

преди 5 месеца

Вие сте като уррроди, които са упоили, оковали и заключили лъв в клетка, опасана с шипове, по която тече ток, а те го гаврят по всевъзможни начини отвън. Не са му оставили никакъв полезен ход - каквото и да направи, вижда, че ще пострада и за това за момента не предприема ход. Потърпевш е, но НЕ е жертва! А вие, уззурпатори на властта, гаврите ли гаврите с обезумял ентусиазъм, вярващи, че са в безопасност. Издевателствате чудовищно! Очите на лъва са пълни с кръв към вас, мъчители! Скоро...