28

Анонимен

преди 5 месеца

до 29 Калуний, разбра ли сега колко си проооост?

27

До 15

преди 5 месеца

До До 11 - Точно така е. Преди години една хитруша се усука около млад строителен предприемач. Той не беше от едрите риби,но бизнесът му вървеше. Примоли му се да я вземе за брокерка. Стана му любовница. Убедила го да направят някаква счетоводна шашма, за да платят по-малко данъци и спестените пари да държат в сейф. Жена му разбра за изневярата и пропъди онази. Но хитрушата го изнудваше заради данъчната шашма, взе му много пари, присвои и други, взети за строеж на зелено и в резултат го разори

26

Калуний

преди 5 месеца

До 25 - Килосален ментален колапс, батника ... това ти е в главата.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Беше влизал и нарочно пуска специфични подробности. Следил е отдавна!

24

Анонимен

преди 5 месеца

до 23 Информация за парични преводи? И каква информация можеш да придобиеш за парични преводи, че да ме обереш? Ти мааааалоумен ли си какъв си?

23

Калуний

преди 5 месеца

До Нали помните - Помним и цялото фиаско. Набедиха 21 годишен, че бил мастър хакер, а той, видиш ли, хаквал всичко със служебния си Макбук, който носил по кафета с камери, където нашия си вкарвал паролата и държал всички доказателства, в некриптирана форма :) ... После погнаха компанията му, на това, че шефът изразил менние, че правителството трябвало да падне (а не заплаха), източиха данните на много компании през тях и държаха неправомерно човека почти година. И му затириха бизнеса.

22

Анонимен

преди 5 месеца

до 23 Ти от 9 кладенеца вода ще изкараш. какви компромати за колеги бе? какви фантастики плямпаш? Аз като имам един компютър за 1000 лева у нас, но в банката имам един милион лева какво ще ми накривиш на онази работа?

21

Нали помните

преди 5 месеца

Че пр о ст ушев позволи на някакви хакери да хакнат личните данни на няколко милиона българи?!Или не помните?!Само заради това трябваше да изхвърлят всички руски ли за чи от службите!

20

До 19

преди 5 месеца

Ами примерно информация за бизнес партньори. Информация за бъдещи сделки. Информация за предстоящи парични преводи и много други. Това че нещо на ТЕБ не ти изглежда ценно не значи че не е ценно за някой с по голям акъл от твоя. А както казах най ценното са материалите за компромати. Ако намерят информация която е доказателство за престъпление това е потенциална златна мина.

19

Анонимен

преди 5 месеца

до 21 И нас нормалните хора какво ни интересува, че баща ти цял живот е бил маааалоумен? Не е от възрастта, чоджум!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Аз ще пътувам по празниците

17

Анонимен

преди 5 месеца

до 15 И какви документи можеш да притежаваш без подписа на собственика.??? Я ме светни???

16

Анонимен

преди 5 месеца

Българското зомби не може да живее , ако не се похвали във фейса ! То , зомбито , по-скоро затова отива на почивка ...

15

Естет

преди 5 месеца

Ако режат ръцете на всички, които крадат, няма да има много желаещи крадци!

14

Ушеф ги пази

преди 5 месеца

Крадците за некой лев

13

До 11

преди 5 месеца

Както казах най рядко се крадат пари. Има много по ценни неща които се търсят на черния пазар. Сега се търгува основно с информация. Примерно един бизнесмен може да не държи големи пари кеш в дома си, но може да държи документи които на черния пазар да струват десетки хиляди.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Истинските богаташи няма как да бъдат обрани докато не са у тях, понеже винаги има някой на щатна заплата като пазач на движимото им и недвижимото им имущество. Хвърля му едни два бона на месец заплата и оня няма да спи денонощно за да му пази имота.

11

Тодор Живков

преди 5 месеца

Вкусни ли са бананите?

10

Анонимен

преди 5 месеца

до 7 Мозък, и като знаят че имам тлъста банкова сметка , я кажи какво ще ми вземат от моя дом като не държа пари в него, а в банката? Пооля се с малоумието си!

9

абе ай ,,,,

преди 5 месеца

да бе да , нема да се хваля .