33

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не пречеше на евреите да живеят в Палестина. Казаха им, че могат да сменят името на Израел и докараха терористи с кораби и от там се започва всичко. Терористите им от миналото днес са им национални герои. Пример Бен Гурион на който даже им е кръстено летището.

32

Анонимен

преди 6 месеца

убйци Aматьори параноици

31

Анонимен

преди 6 месеца

"IDF ще продължи с ликвидирането на терористи." - Така като гледам, май IDF бяха терористи през всички години на съществуването им. Не за пръв път ми правят впечатление на терористи. Да откраднеш един по един чужди квартали, за да заселваш поетапно евреи в тях, не е ли тероризъм? В израелските детски градини да учиш невръстни деца, че неевреите трябва да бъдат убивани и ако има такива в Израел, то те да бъдат роби, това пък даже няма дефиниция по степен на гaдост какво е!

30

Аз

преди 6 месеца

Не "погрешка" а "по погрешка". Журналистика трябва да се влиза с Български език.

29

Е,й

преди 6 месеца

ООН :В Газа е най голямото гробище в света!!!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас са в цивилни дрехи и скрити сред 'цивилни'. Ясно е, че и израелците дават фира понякога.

27

Анонимен

преди 6 месеца

В Европа трябват поне 5 като нетаняху. Без да броим скандинавските страни.

26

Цел

преди 6 месеца

Направила са грешка, която и за тях е трагедия. Признават си и поемат отговорност за това. Не са като Хамас, които си подаряват цялото население, халал да е по време на война. Които воюват в цивилни дрехи и вече пускат сред тях и заложниците, за да ги убият така и да навредят на общественото мнение. Това е и пропагандна война. IDF ще продължи с ликвидирането на терористи.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Израелците са 7 милиона, арабите половин милиард. На тия 1300 убити израелци се падат около 210.000 араби, само да изравняват 'квотата. Още нищо не сме видели, там е око за око в тоя ненормален район.

24

Ционисти

преди 6 месеца

Еврейте избиха хиляди араби в Газа а вие за трима заложници!?Хитлер добре ги е обучил на геноцит.

23

До 23

преди 6 месеца

Смяташ, че отвлечените просто си пият кафе с цивилни талибани, а армията ги стреля всички за забавление?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Като стреляш по цивилни, понякога улучваш и от своите, хахахах.

21

Анонимен

преди 6 месеца

А убитите 68 журналисти, те не са трагедия? А десетки хилядите жени и деца и те не са трагедия? Против ХАМАС съм, но начина на водене на "антитерористичната операция" на Евреите прави така, че ме отвращава от тях. Просто света видя истинското им лице. Фанатизирани детеубийци,нищо по различно от Талибани, ИДИЛ и дори самите ХАМАС.

20

анонимен

преди 6 месеца

На времето докато намерят атентаторите от олимпиадата в Мюнхен са убили 5 пъти повече невинни хора. Просто са приличали малко на нападателите.

19

Накратко :

преди 6 месеца

Исраелската терористична армия убива погрешка...

18

Анонимен

преди 6 месеца

Адолф Нетаняху

17

Анонимен

преди 6 месеца

Дано отмъстят за животите им, като изтрият до последната всяка ислямистка кгад в Газа. Палестинците трябва да бъдат заличени с оръжие, а после и всичките други мюсюлмани по света.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Няма такова нещо като "израелска армия" или "армия на нато" ! Много държави са се заблуждавали, че имат армии , до като не са срещали на бойното поле най-добрите: Руската Армия ! Тогава са рабирали в каква дълбока заблуда са изпаднали, но вече е било късно !

15

Ром"с

преди 6 месеца

8000 жени и над 900 деца убити от изралците бледнеяТ ПРЕД тези 3 невинно убити хора,но за това не се пише..а демокрация,а свобода на словото ,а права ... но това е ....

14

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите просто убиват наред, без оглед дали стрелят по цивилни или не. Това е геноцид! Те просто търсят смъртта на невинни хора. Така е било винаги, не е от вчера. Десетилетия наред е така. И светът си затваря очите. Реално, ако сега нямаше зашожници които да са убити така, никога нямаше дори да се отвори дума за това, че така го правят. Ама друго си е някой да се усети, че "великата" му според самия него армия му е убила някой близък, защото просто убива хора, нали така?