55

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 57 - Да, де, Той Бакърджиев така направи, замина си заедно с мавзолея.

54

ТОВА НЕ Е ПАМЕТНИК..

преди 6 месеца

....Защото НЯМА НИЩО ДРУГО ДА ОСТАНЕ В ПАМЕТТА НА БЪЛГАРИНА. ОСВЕН, ЧЕ СМЕ БИЛИ РУСКИ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" НА ЕДИН ДЕСПОТИЧЕН И УБИЙСТВЕН РЕЖИМ НА УПРАВЛЕНИЕ!!

53

Факт

преди 6 месеца

Жалки,злобни човечета,който само рушът 33 години.

52

Анонимен

преди 6 месеца

До СМЕХ.. Робски е бил друг път, млади хора да вършат нещо смислено през деня, а вечепите просто няма как да си ги представиш. Животът беше хубав, сега ревете само за пари, пари, пари. И се оказа, че пак сме Били най-нещастни. С пари щастие не се купува. И оплюването на предните поколения също не го носи. Хубаво пишеш смех с големи букви, ама питай психолог какво означава това.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Употребения памперс защо го изкараха от помийната яма, където му е мястото? Нямало кой да ни избудалка какво трябвало и какво не трябвало? Тоя специалист по натегамество и зрелищни плонжове в краката на текущите управници, нито има капка съвест, нито морал, нито има поведение на специалист по нещо друго

50

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 40 - верно си е, *** са го окрали, сега е друго доброволно да го даряваме... някак си, по - демократично е друг да добива твоето злато и да си го носи вкъщи, а *** и баща ти да ги пребиват сивите за 5 лева от крупната пенсия от 200 лева...

49

анонимен

преди 6 месеца

И сега трябва ли да се примиряваме с анархията зачената преди три години от учили-недоучили привнесени и инсталирани във властта шарлатанчета и тази анархия и некадърност издигнати в култ в днешно време.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 45 - Ако очакваш Лозанов да ти отговори, той ще ти изнесе 3-часова лекция и отговор пак няма да чуеш. Безполезен човек беше написал някой по-долу, абсолютно вярна оценка.

47

До

преди 6 месеца

Лозанов,първо да си постриже мазната коса,да я среше прилично и тогава да се показва по телевизията,папионката не значи ,че е чистоплътен и умен.от прости хора акъл не искам.

46

Анонимен

преди 6 месеца

А сега робския труд, как се нарича? Оцеляване?

45

До 40

преди 6 месеца

Тая окупация спаси България в тая и територия, Чърчил след ВСВ е искал да ни занули, само това че сме в зоната на влияние на СССР ни спасява от разпаечетосване, няколко години окупация и 40 години соц, са нищо цена погледаното в исторически план, не като да сме века в османската империя, иронията е, че паметника се маха точно от децата на номеклатурчици на БКП

44

СМЕХ..

преди 6 месеца

РОБСКИЯ ТРУД ПРИ СОЦИАЛИЗМА---СЕ НАРИЧАШЕ "БРИГАДИРСКИ ТРУД" И " ТРУДОВА ПОВИННОСТ"!!!!!

43

Анонимен

преди 6 месеца

Безполовия елемент Лозанов защо не го показвате на снимката с разрошените пера на главата, очилата, клоунските одежди и нескопосаната папионка, с вид на разтревожена сова? А, сетих се, да не се плашат децата на хората, зер някое може да го види и да започне да зеква...

42

Анонимен

преди 6 месеца

А защо не при 80-те, когато същите пак бяха с привилегии.

41

Овце на заколение

преди 6 месеца

Вчера Дойче Веле България цитира прессъобщение на прокуратурата, в което казва, че едни 60 млн. лв. са изтеглени, но няма доказателства да са взети от Тиквата и Владко Горанов..........ем чИ кЪ, ще ме Обидиш. Как са пропуснали да се разпишат, че взимат парите....важното минава покрай вас....Бъдещето ви го изнесоха в сакове!!! Окрадоха държавата и няма да има нищо за децата ни освен връщане на дългове, а тук коментирата тема, която се преекспонира! НАРОДЕ!?!?!??!

40

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 40 - Ти очакваш, че освен груювци някой биха допуснали да изкаже обратното мнение ли? Много си наивен, да не напиша нещо друго.

39

свети истини

преди 6 месеца

Живков е управлявал добре, затова 90 те Румъния ни тежеше на врата за ЕС.Днес костовистите управляваха толкоз зле, че се молим на Румъния ние да й тежим на врата за Шенген.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко мога да разбера, но при условие, че няма консенсус в обществото, сега ли му беше времето ?! Пред светли празници сме , отделно от над година обществото е рязко поляризирано, а с това само се задълбочават нещата . Не искам да заемам страна , защото се опитвам да разбера и тези , които рушат в момента , но ми е трудно .Освен всичко, в тази сложна геополитическа обстановка, какво се опитваме да постигнем ? Прави си политика и бъди част от съответната страна в конфликта , но това са комплекс

37

Анонимен

преди 6 месеца

Покрай махането на този паметник колко нови грозни истини научихме от историци за тази армия и последващите черни години за България. Сутринта слушах доц. Груев ( шеф на Държавен архив), не отрече човека, че сме били всъщност окупирани и са ни присвоили природните богатствата.

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 34 - Не те схванах нещо, това опониране на 32 ли е или просто съвсем не свързано с мнението му твое мнение?