30

българина

преди 10 месеца

защо историците мълчат за факта, че ако не са влезли руснаците 1944, турция е щяла, тя е страна победител с англия, която МНОГО НИ ОБИЧА, ОСОБЕНО ЧЪРЧИЛ! ние сме победена страна плячка, зле въоръжена, обект сме на пазарлък. Точно както сега сме плячка за Посолството. Откак не сме сила на Балканите от 14 в, тези неща трябва да е съобразяват и да се избира по малкото зло.

29

Ням да работи ли?

преди 10 месеца

Има си начини за всичко, но едно е сигурно - ако някой на следващи избори гласува за "Възраждане" то сигурно го е направил за пари, или си е *** по рождение!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Прави са !Ако ще избираме този път, нека да е ясно че това е избор на народа, а не на компрадорския елит. Питайте народа! за това има референдуми.

27

Копейката пропада

преди 10 месеца

Този щеше да спечели повече дивиденти, ако беше стоял в руслото на национализма. Вмро и атака опразниха нишата. А той залитна в прокремълска риторика. В тази пътека бягат рундьо, бсп, левици. В България отдавна няма достатъчно избиратели с промити путинфилски пристрастия. Особено след войната, трябваше още да се отдръпне, а той залитна. Ще претърпи провал на изборите. А сега не му остава нищо, освен да саботира парламента.

26

Анонимен

преди 10 месеца

В момента единственото важно нещо е дали е спазен закона.Ако не е спазен закона имаме сериозен проблем.Ако съдим от думите на Трайчо Трайков казани тази сутрин, че процедурата за махане на паметници в България е дълга и сложна то излиза че закона не е спазен.

25

Soli Invictus

преди 10 месеца

За какво ви е изобщо този Кукубенд парламент? Сложете паметник на Александър Македонски и се поклонете на императора на Слънцето! Непобедимото Слънце е вашият Бог и Господар! Една Световна империя! Целият свят е Македония!

24

Фабрикант

преди 10 месеца

Ако ПСА е там Фабриката спира да работи и подаваме оставки.

23

Мишо

преди 10 месеца

До 18. Слуша ти да не страдаш от Амнезия?! Асен Василев ясно каза, Коледни добавки няма да има. Ще работели били за повишаване на пенсиите, а не на добавките. При инфлация 100% индексация от 5%. Да смяташ можеш ли?

22

Да припомня

преди 10 месеца

Преди двадесетина години в братска Украйна също събаряха паметници на руските и съветските войни. Сега вместо паметници имат на гости живи руски войни. Казват, че били много свирепи, за разлика от тези от паметниците.

21

като

преди 10 месеца

не ходите на работа-вън от парламента-НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ

20

Анонимен

преди 10 месеца

Съветския съюз го няма както египетските фараони, Птоломеите, римските императори.Това означава ли да махнем техните пирамиди, библиотеки и колизеуми?Явно за *** означава, защото гътат паметници на Колумб и Вашингтон, защото били робовладелци.Ами това е история.Всяка империя или култура пропагандира своето съществуване.Нима човек би бил нещо ако нямаше някаква личност, с която да се представя в обществото.

19

1234

преди 10 месеца

По-добре, без тия кресливи безполезници току виж се вдигнало КПД-то на парламента.

18

Илия

преди 10 месеца

Тоя на снимката не беше ли си построил къща с парите от субсидията за изборите.

17

Анонимен

преди 10 месеца

На 17.09.1939 год. СССР напада Полша и я окупира заедно с нацистка Гермация. На 30.11.1939 год. СССР напада Финландия и започва Зимната война. На 14.12.1939 год. СССР е изключен от ООН, заради това вероломство. На 09.09.1944 год. СССР напада България и я окупира, като държи окупационни войски до 1948 год. През този период от време са избити хиляди българи без съд и присъда. Вечен срам и позор на тези, които се кланят на агресора и окупанта. На Костадинов мястото не е в Българския парламент.

16

Анонимен

преди 10 месеца

към русофилите: Костадинов спира работата на правителството т.е няма да се приемат коледни добавки към пенсиите. Честито.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Ето стана ясно Путин на кой партий плаща. Предатели.

14

Сержант

преди 10 месеца

Защо съветска армия напада България на 5 септември 1944г. , при условие, че страната ни на 26.08.1944г. обявява неутралитет и разпорежда всички германски войски да напуснат територията на страната. Същата 'братска' армия остава в България до 1947г за наша сметка. Що нещо е изградено тогава от тях.

13

А Копейката

преди 10 месеца

Защо си мисли,че да правиш скандали и простотия в Парламента е работа?

12

Анонимен

преди 10 месеца

За вас лъжа но в деиствителност истина в село Симков Лвовска област кмета не позволи да бутнат паметника на руски съветската армия

11

Анонимен

преди 10 месеца

Докога ще търпим шепа продажни фашисти в лицето на Възраждане да диктуват какво да се случва в държавата?