288

Сата НАТО

преди 5 месеца

В Просията робите гласуват за Путин и опашки за яйца, а в БГ жълтопаветите гласуват за тоя, дето ги млатеше под колоните на ЦУМ. А Ушев е просто един мало умен иддийод.

287

СПАС

преди 5 месеца

До Анонимен ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ПИШЕ В ДРУГИ СТАТИИ, ПРОСТО СИ СЕ ОБЪРКАЛ!:))))))))) РОБСКА НАЦИЯ СМЕ НИЕ, ЗАЩОТО СЕ СРЕЩАТ И ТАКИВА КАТО ТЕБ, АНОНИМНИЦИ!:))))))))))

286

Анонимен

преди 5 месеца

В други сайтове има и видео! Конкретно за Белгород! 6 лева за 12 яйца!

285

Анонимен

преди 5 месеца

До В ИРАН ИМА И ЯЙЦАЗа разлика от Блинкен, който цяла нощ бе принуден да седи на миндерчето, Путин в Саудитска Арабия го посрещнаха като цар! Иракския премиер посети Путин в Москва и сключи сделки за милиарди с Русия. На въроса от западните журналисти какво мислят за това САЩ и Англия, отговори важни са интересети на Ирак!!!!!

284

Анонимен

преди 5 месеца

Опашките са най-малкият им проблем, тази нация няма бъдеще с този робски манталитет. Един русофил беше написал, че харесвал руснаците, защото били интелигентни, "одухотворени". А онези на запад респективно са *** и безчувствени ли? Така им е било внушено по време на комунизма и до днес си повтарят същата мантра.

283

СПАС

преди 5 месеца

УШЕВ НЕ Е УТОЧНИЛ КАКВИ СА ЯЙЦАТА!......ПЪДПЪДЪЧИ, КОКОШИ, ГЪШИ, ОТ ПУЙКА, ОТ ЩРАУС.....................И ДАЛИ СА ДУЗИНА=12, 10, 20, 50,.........................С ДВЕ ДУМИ, УШЕВ СЕ Е ОКЪ КАК Л!:)))))))))))))

282

Анонимен

преди 5 месеца

У Раша хранителни стоки с ИЗТЕКЪЛ СРОК се продават по евтиничко и хората са на опашки ,кой изпревари - кяри .

281

Танас

преди 5 месеца

Путин ги е научил да не купуват яйца, а водка и хляб. Споко

280

анонимен

преди 5 месеца

E, те яйцата там сега не са просто златни, а направо Фаберже, на името на известен руски бюжутер. Нищо че е имал немски, френски и датски корени. И както много известни личности от началото на ХХ век в Русия не е приел октомврийската революция и е избягал на Запад. Сега се случва почти същото. Който е с всичкия си, категорично е против случващо се в майка Русия и бяга. За съжаление основната маса са безгласни празноглави плебеи.

279

Българин

преди 5 месеца

Българската медийна пропагандна машина ни смята за слабоумни. Ама слабоумните сте вие - продажните журналисти. Производство на яйца? Носачките ли са им свършили?

278

Щерю

преди 5 месеца

*** руссороби

277

Анонимен

преди 5 месеца

Ехеее, смяяятай ...

276

Щерю

преди 5 месеца

Наглите русофоби накрая се превръщат в напердашани ***...

275

И като почисти

преди 5 месеца

Очилата кво видя всъщност? Че си в лудницата ли

274

Ще има ден

преди 5 месеца

Само слугите се срамуват от миналото си и дедите си, от Отечеството си и събарят паметници. Така е с напасващите се без.гръбначни. За тях дали е конак, посолство все тая, важното е да мъркат и да се търкат в краката на господар.

273

Анонимен

преди 5 месеца

Да не са шоколадови яйца Киндер?

272

да бе да

преди 5 месеца

Какъв комунизъм ви гони в Русия? В ЕС е комунизъм. 14 заплати в Белгия, 38 часа работна седмица. 20 дена отпуск по твой избор, белите якички не ги уволняват току така. Индиксация на заплатата автоматично според инфлацията. Това го имаш само ако имаш индустрия и евтини ресурси, колонии. Завод Девня, Кордеел София, ОББ , и др са белгийски. Не става с туризъм и технически култури земеделие. ЕС ни прави да сме втори ешалон, слугинаж. Ще съборите паметници, но ще си бъдете слу.гинаж.

271

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не е канил нито ушев нито форумните алкохолици в Русия. Гледайте си семействата и не плачете на чужди гробища.

270

Анонимен

преди 5 месеца

ае кви са тия глупости

269

Анонимен

преди 5 месеца

Ушев и яничари като него, чули, недочули, разбали0 недоразбрали, но винаги с мнение и решитеност да злословят. В Русия яйцата се продават в опаковки по 12 броя. Сега ще се въведат и други възможности. Публикацият ви показва изключително ниЗЗЗЗЗкото ниво и на Ушев, и на популяризиращите я.