30

Deutschland

преди 5 месеца

Тази сутрин заредих тук на 1.85 (около 3лв и 70ст) литър

29

Бай Дрън

преди 5 месеца

Те тия 15 стотинки, дето пестиш за евтин бензин, накрая излизат 15 стотинки, но преразход, заради лошото качество на бензина и по-големият разход. Много хора казват, че зареждат евтино и нямат проблем. Но ако караш кола с малък мотор с нисък въртящ момент, това винаги се усеща- нестабилна работа при студен старт, забиване на предница докато загрее...и говоря за нови автомобили, не за ента ръка.

28

Бай Дрън

преди 5 месеца

Преди време и азсе бях хванал да зареждам от евтини бензиностанции, където зареждат бакшишите, но цяла година почти нещо не бе наред с работата на мотора студен. Мислех си, че имам проблем и щях да ходя в сервиз, нонреших да се върна пак н Лукойлско гориво и о чудо, моторът палеше и работеше като часовник! Благодаря ви за евтиния бензин, господа пишман управници!

27

Fenbbb

преди 5 месеца

Абе не знам предпразничната прогноза каква е, но днес газ-та беше поскъпнала с 8% в Шел! Новата цена - 1.30 лв...Няма да се учудя господина да сравнява днешните цени с някакви пикови от преди месеци.

26

Бай Дрън

преди 5 месеца

Не ми трябват добри цени, а качествен бензин. Сега ще осрат бензина на Лукойл, кел файда, че ще е по-евтин, ако изобщо е по-евтин.

25

Анонимен

преди 5 месеца

По европейска директива - ще плащате повече, за по-малко. Щото трябва да се съберат едни пари, дето да се налеят я във война, я във ваксини, я в мигранти. Абе - във всичко друго, ама не и във полза на населението

24

Анонимен

преди 5 месеца

Тва правителство е пълен цирк

23

Трънков

преди 5 месеца

В момента купувам бенза на 2.47 от малка бензиностанция. Зареждам там повече от година и нямам никакви оплаквания от качеството.

22

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 20 Ти лууд ли си? След като на OMW управниците ни налагат 10% данъци а на Лукой 60%, какво очакваш, да ти продават горивата по 1 лв сигурно? "Нашите" марионетки изпълняват указанията на посолството - да смачкат Лукойл, нищо, че така ще смачкат и нас.

21

Истина ви казвам!

преди 5 месеца

Нали много слушкате ПОСОЛСТВОТО ! Защо не Ви махнат Визите хахахаха.... не ви броят за хора! Те го плюят то мисли, че дъжд вали и се радва............демокрация било - пълен смех!

20

Малко ала-бала от ПП

преди 5 месеца

А след празничната реалност, след прецакването на Лукойл я чакаме 6 - 7 лв???

19

Анонимен

преди 5 месеца

До началото на дерогацията цената падаше постоянно до някъде 2.54, след това на международните пазари продължи да пада но не и тук, заковаха я на около 2.70 и дерат кожи, освен това и изнасят. Обаче не мисля че Лукойл са виновни, виновен е този който им уреди тази дерогация безусловно и неговот име е Кирил Петков!

18

Шурумбурумов

преди 5 месеца

Еми горивата и енергийните ресурси са горе долу на цени от пред ковидната епоха. Инфлацията се дължи на спекулация, основно от прекупвачи. Производителя вдига цената с 5-10%, търговеца с 40-50%. За това аз не купувам нищо, на което цената днес е по висока от вчера.

17

Следпразнична прогно

преди 5 месеца

Опек съкращава драстично производството - факт а не прогноза

16

Ленин

преди 5 месеца

Крачка назад, две напред

15

Хурков

преди 5 месеца

Това се разминава с пророчествата на алкогнома медведев, който си метчаеше да плащаме по 200 долара за барел петрол и 5000 долара за 1000 кубика газ. Ура друзя, но пак не ви огря.

14

Бой с камшици

преди 5 месеца

А дано. Обаче ако това е поредното замазване на очите на хората и тоя излъже, може ли да бъде наказан с публичен бой с камшици

13

Анонимен

преди 5 месеца

Ей, голема евтиния то почти без пари бе!?

12

Анонимен

преди 5 месеца

Честитките почнаха, благодарете ни после ))))))

11

Кокорчо

преди 5 месеца

следпразнична прогноза 3.20, след 1 март 4 лв