123

Уф

преди 6 месеца

Поне Европа ( все още) не финансира Израелската война! Но ако продължи по дълго ще ни искат да плащаме!

122

Лагрестин

преди 6 месеца

Хамас пусна ли всички заложници,че се осмелява да иска мир?Пионките на Иран нито пускат заложници,нито се разоръжават,нито предават отговорните за клането на израелците.

121

Ако Израел има право

преди 6 месеца

На самозащита, защо Русия няма право?

120

Ако Израел има право

преди 6 месеца

На Историческите си Територии от преди 2000 години където сега има друга държава и народ Палестина, защо Русия да няма право на Историческите си територии от преди 100 години в Украйна?!!! Нали не можело да има ревизионизъм на границите а? А за Израел може!

119

До 129

преди 6 месеца

Меркел ги покани! Щолц им раздава помощи! Не е лед който яде баницата а който му я дава!

118

Лагрестин

преди 6 месеца

Българите,византийците и франките навремето са спасили Европа от ислямско нашествие,а днешните либерали,начело с Меркел ги пуснаха да шестват свободно.Като са бежанци,да ходят в държавите на своите по вяра,а не да ходят в християнските страни като пета колона и да изявяват претенции.И ООН да се скрият с двойните си стандарти.Има ли пълна религиозна свобода да християните във всички мюсюлмански страни:Саудитска Арабия,Пакистан,Афганистан и т.н.?Когато навсякъде има такава,тогава може да говорим.

117

До 123

преди 6 месеца

То и в Одеса преди 100 години не е имало украинци и в Крим също! И в Данецк и в Харков! Значи по тая същата логика са Руски!

116

Анонимен

преди 6 месеца

65% от евреите в Израел не са европейци, а са прокудени от съседните арабски държави. 4 млн народ. Повечето от тях трудно може да ги различиш от палестинците (които са насила помохамеданчени евреи и християни, смесени с арабски башибозук). Целият близък изток е бил само християни и евреи до момента на ислямското нашествие. Както впрочем и днешната Анатолия. Ливанци, Сирийци в мнозинството си също не можеш да ги различиш от испанци или балканци, а арабите имат друг ген.

115

До 126

преди 6 месеца

Северна Ирландия е окупирана от Великобритания а не самостоятелна държава! Затова има изобщо ИРА! Ако на Палестина Израел и разреши да има самостоятелна държава ( както иска ООН) няма и да има нежда от Хамас! Докато Израел окупира Палестина винаги ще има Хамас..

114

Анонимен

преди 6 месеца

До Това все едно: ИРА се саморазпусна. Северна Ирландия остана в пределите на UK. Ирландия (Ейре) е самостоятелна държава, член на ЕС. Когато Хамас се разпуснат, палестинците си изградят тяхна държава в Газа, а Западния бряг остане в територията на Израел, тогава прави безумните си твърдения. И още нещо: ИРА нападаше основно брит-войниците в СИ. Не изнасилваха момичета и жени, дори когато вече са мъртви и не обезглавяваха бебета.

113

До 122 същата опорка

преди 6 месеца

Израел е последната стена, спираща джихадистите да плъзнат към Европа колкото Украйна е последната стена, спираща ордите на Путин към Европа.нали?!! Тея опорки са предназначени Европа са плаща за всяка война по света! Ако има война в Тайван и той ще е последната стена която спира Китай да завземе Европа Ха ха х ха!

112

Лагрестин

преди 6 месеца

Като искат мир,ООН да накарат хамасците да се разоръжат и да предадат отговорните за клането в Израел,а не да се опитват да печелят време.И лицемерните номера с тунелите под болниците вече няма да минат.Също така,двуличниците от ООН да поставят ултиматут на йеменските хуси да пуснат както българите,така и всички заложници.Ислямът винаги е гледал да се налага чрез терор и като вижда,че не успява надава вой до небето.

111

Анонимен

преди 6 месеца

Моше от израелската делегация държи дълга реч пред ООН: 'Преди 3500 години, когато Мойсей извел евреите от пустинята, сме спрели да се изкъпем в река Йордан. Дошли палестинците и ни откраднали дрехите'. Става бесен палестинския представител: 'Долни лъжи, ние по това време въобще не сме били там, а в Арабия'. И Моше казва: 'абе мислех да почна с това, ама да не ви дразня'.

110

аноним

преди 6 месеца

Тазовете на жените бяха пречупени от тези изнасилвачи,които са се редили по стотици върху беззащитните жертви.И искате това да бъде простено?Да потъне-а ако бяха вашата майка,сестра,съпруга,дъщеря-вашето дете?Независимо дали тези жертви са живи или починали,всички те заслужават справедливост!Всички те са имали значение!!!!!

109

Анонимен

преди 6 месеца

Израел е последната стена, спираща джихадистите да плъзнат към Европа. Всъщност те вече проникват масово. Наивно е да си мислите, че ако няма Израел, светът ще потъне в безкраен мир. Напротив, вижте какво правят арабите на съседните си арабски държави, когато не могат да пробият - колят се помежду си. Сирия, Ирак, Либия, Йемен, Тунис, Алжир, Египет, Кувейт, Сомалия, Судан. Вижте и какво става в Пакистан, Нигерия (южната част е християнска), Кения, Етиопия, Танзания, Армения.

108

САЩ подкрепят Израел

преди 6 месеца

Защото за тях е напълно нормално от тяхната история да дойдат заселници от дрег континент в една територия и да избият местното население и да си нахравят там държава! Справка индианците в САЩ!

107

Гадове

преди 6 месеца

САЩ са терористи и агресори,те защитават другите такива.

106

Това все едно

преди 6 месеца

За един акт на тероризъм от ИРА в Северна Ирландия, Великобритания да бомбардира и смели на месо целия остров Ирландия! Това е престъпление и няма как да стане! И това няма да спре ИРА!! Така не се решава конфликт!

105

Анонимен

преди 6 месеца

Абе може да са всякакви израелците, ама не са меки китки. Те също имат 500.000 бежанци, принудени да живеят по лагери и бомбоубежища от 2 месеца, понеже бомбите от всички страни не спират. От Ливан, Йемен, Газа дотук са им изстреляли 12.000 ракети. Ама не съм чул да искат помощ и пари от ООН за техните бежанци, да се вайкат и да скубят коси. Който можеше да носи оръжие - учители, лекари, шофьори, го мобилизираха и пратиха да подстригва талибански бради.

104

Според международнот

преди 6 месеца

Право у бийството на цивилни е военно престъпление! И това важи за всички! И за Израел и за Хамас!